Üyelik Alınmasın ve Konular Gözükmesin

Aiobu

Yasaklanmış
Bu sadece bir öneridir.
Gitgide yaşı kucuk uyeler gelmekte ve bu işi etrafa yaymaktalar.Ayrıca yeni gelip işi yapmayan kişi telife giriyor.

Bence uyelik alınmasın ve olan konularda uye olmayanlar tarafından okunmasın.

Belkide agır bir oneridir ancak durum kotuye gitmemesi için yaptıgım oneridir.

iSTEK Uzerin anket açılsın dedi arkadaşlar burdan ankete katılabilirsiniz.Forumun anketi sıkıntılı
http://strawpoll.me/3694856

Son düzenleme:
Katılmıyorum yeni gelen arkadaşlar telife falan yönelmiyor
şöyle bir durum varki bu telif ve flag tayfasını yöneten şahısın eskilerden bu işin kurdu olduğundan eminim o zavallıların suçu yok o yüzden yapman gereken o kişiyi ifşa etmek bu cocuklara suç atmak değil

Youtube'nin artik bu is zorlastirmasi lazim. Coplukten gecilmiyor. En azindan klavyenin tuslarini bile bilmeyenler daha degisik mesleklere yonelir.

Katılmıyorum yeni gelen arkadaşlar telife falan yönelmiyor
şöyle bir durum varki bu telif ve flag tayfasını yöneten şahısın eskilerden bu işin kurdu olduğundan eminim o zavallıların suçu yok o yüzden yapman gereken o kişiyi ifşa etmek bu cocuklara suç atmak değil

r10 da 5 tl içerik diye konu açan elemanın bana telif atması garip o zaman nede olsa işin kurdu olmuş.

şöyle bir doğru orantı var. ne kadar çok kişi = o kadar çok suyu çıkar spamın.

r10 da 5 tl içerik diye konu açan elemanın bana telif atması garip o zaman nede olsa işin kurdu olmuş.
onlar küçük çaplı olaylar dostum sen de bende neyden bahsettiğimi cok iyi biliyoruz
bu işin flag programını yazdıran telif için ekip kuran insanlara değiniyorum r10 daki cocuk beni ilgilendirmez ben bu foruma bakarım eğerki bu forumdada böyle insanlar varsa doğru yolada yönlendirmek bizim elimizde cocuk diyorsan ne işlersen onu yapar

onlar küçük çaplı olaylar dostum sen de bende neyden bahsettiğimi cok iyi biliyoruz
bu işin flag programını yazdıran telif için ekip kuran insanlara değiniyorum r10 daki cocuk beni ilgilendirmez ben bu foruma bakarım eğerki bu forumdada böyle insanlar varsa doğru yolada yönlendirmek bizim elimizde cocuk diyorsan ne işlersen onu yapar

Bende seni anlıyorum ve onların bu forumdada oldugunu gayet iyi biliyorum.

En azından 1 geliyorsa bırakta 1 gelsin eger uye sayısı artarsa dogru orantılı olarak 3 farklı kişi yollayacaktır.

En azından bu şekilde kucukte olsa bir onlem olmuş olur ve bu iş ne kadar gizli kalırsa o kadar kazanabileceğini unutma.Yarın gelip aynı içerikten sana 10 tane rakip çıkarsa ne olur ?

Sende beni anladın umarım

ya hocam r10 la burayı bir tutmayın Allah aşkına

r10 da hergün çok dişim kanıyor yok midem bulanıyor diye bir konuyu açın bakalım neler yapıyorlar size

sonra r10 web üzerine kurulmuş bir forum bunu hepimiz biliyoruz
Türkiyede youtube bilgilerinin babası ytpara.com'dur bunu hepimiz biliyoruz.
r10 da web bilgilerinin babasıdır haliyle

youtube işi kolay bir iş.

ama web site işi öyle mi

içerik girecen yok seosuydu scriptti felan uğraş uğraş dur 2 yılda sana ancak getirisi olur

youtube işi ama en fazla 1 ay acemilik çekersin sonra başlarsın koşmaya

zaten burada bilgilenen insanlar bi süre sonrada diğerlerinin üstüne binmeye kalkıyor

bu işin devamlılığı için bu kadar kişi yeter bence

konuyu başlatan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.

Ben onaysız üyeliklerin bile forumdan atılması taraftarıyım.. Bencede artık forumda yeni üyelik alınmasın..

Forumu aydata bağlayabilirsiniz. Aylık 5 lira gibi bir miktar belirlenir. her ay bunu öderiz. böylece forumda sadece aktif üyeler kalır. aydatı ödemeyen pasif hale getirilir ödediği zaman forumu kullanabilir.

Forumu aydata bağlayabilirsiniz. Aylık 5 lira gibi bir miktar belirlenir. her ay bunu öderiz. böylece forumda sadece aktif üyeler kalır. aydatı ödemeyen pasif hale getirilir ödediği zaman forumu kullanabilir.

Katılıyorum eger para kaygısı varsa boyle bir yol izlenebilir

Forumun dışarıya tamamen kapanması YTPara'nın reklamlardan mahrum olması, bu işi gerçekten bilip bilgilerini paylaşmak isteyen kişilerin foruma üye olamaması, forumun hep aynı kişilerin etrafında dönüp bilgi paylaşımının azalmasına yol açar.

Ben de davetiye ile forumda onay aldım. Konu sahibi arkadaş haklı ama forum dışarıya tamamen kapatılacağına foruma yeni üye alımlarında aylık aidat yada davetiyelerin r10 usulü olması olabilir.

Bence doğru değil mesela o yeni gelecek kişilerin yerine koyun kendinizi empati yapın, youtube deniz arkadaşlar binlerce kategori var kimse kimsenin rızkıyla oynamamalı

Bence anasayfaya düşmeyen bir konu açılsın. oraya yeni üye olanlar yazsın. arada bizlerde girip onların yazdığı sorunları alıntılayıp çözeriz. hem konu kirliliği olmaz. hem yeni gelen üyeler e kırıcı davranılmaz. en basit şeyi bile yazabilsinler kendi adıma konuşayım sıkılmadan cevap veririm. sonuçta herkezin sıkıldığı zamanlar oluyor girip orda yeni gelenlere yardımcı olur o arada. post kasılır diyecek arkadaşlar olabilir. varsın kassınlar ne olucak sanki postla paramı kazanılıyor. 10 bin mesajı olsa ne olucak para kazanamadıktan sonra bu işi yapamadıktan sonra. İlla post kasma sorun olucaksa o konuya yazılan postlar siteye yansımaz olur biter.

katılıyorum ve forumun dışarıya kapatılması karşılında aylık ücret vermeye razıyım :) [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri