Uygulama Indir Paranı Kazan - Günlük En Az $2.5

cihan147

Kayıtlı Üye
Uygulama Indir Paranı Kazan - Günlük En Az $2.5
Merhaba arkadaşlar, .

Uygulamanın adı : WHAFF REWARDS (Play store'da whaff yazdıktan sonra çıkan ilk uygulama)

İndirdikten sonra uygulamayı açıyoruz ve sağ üst köşeden login yazan yere tıklıyor ve facebook hesabımız ile giriş yapıyoruz.

Bu arada size invitation kod soracak kodumu giriniz. 0.30 $ ile başlarsınız
KOD: CJ41716

Kurulum bu kadar sonra Premium Picks , Whaff Picks ve Other Picks işlemlerini yapıyoruz. Her Picks'in altında türkçe açıklama var indir ve yükle diye. Siz indirip bir kere giriyorsunuz ve 3 saniye sonra ücret hesabınıza aktarılıyor.

Ücretler aşırı derecede yüksek,biraz bahsedeyim ücretlerden. KOD: CJ41716
Referans kodu ile üye olursanız direk size $0.30 veriyor ki vereceğim ref ile üye olmazsanız sistem sahibine gidiyor ücret ve size birşey gelmiyor. Sıfırdan başlamak yerine $0.30'dan başlamak daha iyi olur.
Kesinlikle her gün Premium Picks veriyor, ve bu premium picks ücreti $0.20 ayrıca her gün oyuna girmeniz size ekstra $0.05 veriyor.
Normal Whaff Picks'ler $0.24 ile $0.07 arasında geliyor ve ortalama $1.5 buradan geliyor. Sadece uyglamayı indirip bir kereliğine giriyorsunuz.
Şirket reklamları, oyun videoları izleyebiliyorsunuz. Bu reklamlar her gün çıkar ama çok çıkmaz, en az gün içerisinde $0.2 buradan kazanabiliyorsunuz.
Facebook arkadaşlarınızı davet ediyorsunuz ve bu davet her gün oluyor. $0.60

Toplamda EN AZ $0.20 + $1.50 + $0.60 + $0.20 = $2.5 bakın bu en az. Gün içerisinde whaff picks kısmı update oluyor.

Telefonda oyun oynayıp yada başka şekilde boş geçiriyorsanız, tam da sizin için bir uygulama.

Paypal alt ödeme limiti 10$'dır. Her 10$'da parayı Paypal hesabınıza aktarabilirsiniz.

Son düzenleme:
ilk demeyi sorunsuz aldım 2. ödemede üyeliğimi kapatıp parayı da göndermediler. mail falan da atım ama dönen olmadı haberiniz olsun

ilk ödemem 10,50 usd idi ikincide para talep etim yeliği kapatıp parayıda vermediler

boş işler bunlar boşa zaman kaybı istekleri bitmiyor sadece indirme deil oyun oynama deil saçmalıyor abartıyolar gittikçe

hocam bu Whaff Picks'te kilerin çoğu ücretli. örn: popcorn time free trial click now diye bi şey var benden kredi kartı bilgilerimi istiyor. O tarzda 3-5 -tane var. Diğerleride yüklüyorum programları fakat hiç para gelmiyor...

ip değiştirme uygulamasıyla girdiysen ban atiyorlar bildim kadarıyla mail atiyorsun 4-5 dolar kesip hesabını açiyorlar

İp falan değiştirmem de telefondan ip nasıl değişir onuda bilmem alın eriyle devam ediyordum :) mailde attım kullanamazsınız deyip cevap gnderdiler sebep sebep de yok sağlık olsun

Android ile para kazanma için Illegal şeyler yaparsanız ödeme alamazsınız. Çekiliş konusu açmıştım bu yüzden hesabı banladilar. (Bu da illegalmış :D )

Ödeme yapmıyor diyenler için :D
bMb8rZ.png

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri