Uygun Fiyata Cinemaximum 2D-3D Dahil 10TL

salim59yt

Kayıtlı Üye
İstanbul, Ankara, İzmir HARİÇ (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) - (3D Hariç) 9TL

İstanbul, Ankara, İzmir HARİÇ (Her Gün) - (3D Hariç) 11.0 TL

İstanbul, Ankara, İzmir HARİÇ (Her Gün) - (3D, IMAX Dahil) 13.0 TL

Tüm Cinemaximum’lar (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe) - (3D ve Premium Hariç) 12.0 TL

Tüm Cinemaximum’lar (Her Gün) - (3D ve Premium Hariç) 13 TL

Tüm Cinemaximum’lar (Her Gün) - (3D, IMAX ve Premium Dahil) 16 TL

Son düzenleme:
zaten 11tl internette. Bu fiyata alan olacağını sanmıyorum.

Fiyatlar il il olarak değişmektedir.

Almayacaksanız konuyu neden baltalıyorsunuz. Mesajınızı gerekli yerlere şikayet ettim..

• İstanbul, Ankara, İzmir HARİÇ (Her Gün) - (3D Hariç) 11 TL

• İstanbul, Ankara, İzmir HARİÇ (Her Gün) - (3D, IMAX Dahil) 13 TL

Bilip bilmeden de yorum yazmayın lütfen.

Son düzenleme:
Bilip bilmeden yorum yapmıyorum, internette yazanı söyledim. Söylediğiniz iller hariç bütün illerde de fiyatlar aynı. Konuyu baltalamak gibi bir amacım yok, bilgilendirme amaçlı yazdım. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz. Kolay gelsin ;)

zaten 11tl internette. Bu fiyata alan olacağını sanmıyorum.

Arkadaş 10 Tlye satıyor isteyen oradan alır isteyen buradan baltalamalar yapmaktan nasıl zevk alıyorsunuz anlam veremiyoruım sizlere.

Merhabalar,

-İstanbul-İzmir-Ankara hariç diğer tüm illerde Haftaiçi-Haftasonu tüm seanslarda geçerlidir.

Premium Sinemalar (Akasya, Zorlu, City’s ve Kanyon Cinemaximum), VIP salonlar, IMAX, IMAX 3D, MPX, D-Box ve 4DX teknolojili salonlar hariç, tüm 2D ve 3D filmlerde geçerlidir.

3D filmlerde gözlük bedeli bilet fiyatının içinde olup, ilave bir bedel ödemenize gerek yoktur.

Skt:30.04.2017

Stok : 10'dur.

fiyat gayet uygun geldi İyi satışlar hocam

Son düzenleme:
alalal gerçek fiyatı yazmak neden baltalama olsun ? Nerden alındığınıda yazalımda iyice ağlayın bari.

Doğru anladıysam her gün geçerli izmirde gidebilirim 10 tl'ye. Fiyat gayet iyi. Daha geçenlerde aldım 12-13 liraya falandı sanırım. Bazı arkadaşlar kişi başı olarak düşünebilirde 5 ve daha fazlasını alacaklar için gayet iyi fiyat.

Ben sinemia kullanıyorum ve aylık 30 TL'ye her gün 1 filme gidiyorum. Bu da bana günlük film 1 tl geliyor demek. Ama kasada ille de sürprizle karşılaşmak istiyorsan iki bilet diyip beklemeye alacaksın. Sonra bilet başına 20 tl çıkaracaklar. Kız arkadaşın varsa bi de kova kuponu verecekler. Düz hesap 2bilet 40tl, gözlükler 6 tl, kova 20 tl. Minimum 60 tl. Bu manzara ne zaman sinemaya gitsem mutlaka başıma geliyor :) ben o kadar para versem sinemanin mülki haklarından bir miktar isterdim. İşte o yüzden pnr ya da indirim kodu varken, böyle üzülmemek için sinemaya komik rakamlar vermeyin. Bu arada ben istanbul izmir için konuşuyorum. Diğer illerde sinemaya gitmedim ama 1 keresinde Bandırma'da sinemanın 13 tl olduğunu görmüştüm. Tabi 13 de olsa 3 tl de olsa sinemaya para vermem. Benim abonman sistemim var :) yine de İstanbul'da bir biletin 20 tl olduğunu düşünürsek bence bu tür indirimlerden sonuna kadar yararlanın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri