Merhaba Arkadaşlar,
Belki aranızda anlatacağım şeyleri bilenler biliyordur, ben bilmeyenler için anlatıyorum, 4 yıldır forum sayesinde ekmek yiyiyorum, süper arkadaşlıklar edindim
Neyse Konumuza Dönelim
Birinci Yöntem: Render Yaptığı Halde Uygunsuz(Topluluk Yiyenler)
Videolarınızı Yüklerken şu Şekilde Başlık Girin Kurtlar Vadisi Pusu S01 E01
Dizi ve Çizgi Filmlerde Bu şekilde başlıklar girin, Açıklama Etiket Girmiyorsunuz
Eğerki Buna Rağmen Topluluk Geldiyse İkinci Kuralı Deneyin
örnek Kurtlar Vadisi Pusu S.e.a.s.o.n 01 E.p.i.s.o.d.e 01
İkinci Kuralda İçerik İsmini Yazdıktan Sonra Season Episode gibi Kelimelerin Arasına noktalar koyun
Filmdede aynısını yapın
Cehennem Melekleri F.u.l.l M.o.v.i.e
İkinci Yöntem: Render Yapmadan yt to yt yapanlar için
Videoları İndirdikten Sonra Toplu bir program ile videolarınızın formatını değiştirin flv avi mkv mpeg herhangi birşeye dönüştürüp öyle yükleme yapın
yani amaç aynı formatta yükleme yapmamak
orjinal format mp4 ise avi mkv gibi formatların herhangi birine dönüştürüp yükleyin
Yine YT to YT yapan arkadaşlara ben videoların başından 2 3 dakika kesip öyle yükleme yapmalarını öneririm
Bu KOD FFMPEG toplu render kodudur, toplu tüm videoların başından 3 dakika keser
Şimdi Geldik Konunun açılış Amacına
Üstte bahsettiğim noktalama yöntemi ile zaten videolar iyi izlenim almıyor, bizim amacımız, ilk etapta videoları topluluktan kurtarmaktı
Bu şekilde başlıkları noktalama yaptıktan sonra yada ilk etapda S01 E01 yapın eğer bunda topluluk geldiyse ikinci aşamada noktalama sistemini kullanıcaksınız
Her iki kritere göre başlıklarınızı yapıp videolarınızı yükledikten sonra 4 GÜN bekliyorsunuz, 4 Gün sonra Videoların başlıklarını istediğiniz gibi değiştirip, tekrardan full movie full episode falan istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz
Sanıyorum 4 gün sonra etiket açıklamada girebilirsiniz ancak ben girmiyorum
girip girmemeniz size bağlı
Umarım size bir nebze olsada faydalı olmuştur
Belki aranızda anlatacağım şeyleri bilenler biliyordur, ben bilmeyenler için anlatıyorum, 4 yıldır forum sayesinde ekmek yiyiyorum, süper arkadaşlıklar edindim
Neyse Konumuza Dönelim
Birinci Yöntem: Render Yaptığı Halde Uygunsuz(Topluluk Yiyenler)
Videolarınızı Yüklerken şu Şekilde Başlık Girin Kurtlar Vadisi Pusu S01 E01
Dizi ve Çizgi Filmlerde Bu şekilde başlıklar girin, Açıklama Etiket Girmiyorsunuz
Eğerki Buna Rağmen Topluluk Geldiyse İkinci Kuralı Deneyin
örnek Kurtlar Vadisi Pusu S.e.a.s.o.n 01 E.p.i.s.o.d.e 01
İkinci Kuralda İçerik İsmini Yazdıktan Sonra Season Episode gibi Kelimelerin Arasına noktalar koyun
Filmdede aynısını yapın
Cehennem Melekleri F.u.l.l M.o.v.i.e
İkinci Yöntem: Render Yapmadan yt to yt yapanlar için
Videoları İndirdikten Sonra Toplu bir program ile videolarınızın formatını değiştirin flv avi mkv mpeg herhangi birşeye dönüştürüp öyle yükleme yapın
yani amaç aynı formatta yükleme yapmamak
orjinal format mp4 ise avi mkv gibi formatların herhangi birine dönüştürüp yükleyin
Yine YT to YT yapan arkadaşlara ben videoların başından 2 3 dakika kesip öyle yükleme yapmalarını öneririm
Bu KOD FFMPEG toplu render kodudur, toplu tüm videoların başından 3 dakika keser
Kod:
@echo off
set /A nfile=0
xcopy /T %2 kesilen\
for /R %2 %%v in (kesilen\*.mp4, kesilen\*.mkv, kesilen\*.avi, kesilen\*.flv, kesilen\*.m4v, kesilen\*.rmvb) do (
ffmpeg -i "%%v" -ss 00:03:00 -c:v copy -c:a copy "kesilen\%%~nv.mp4"
set /A nfile+=1
)
Şimdi Geldik Konunun açılış Amacına
Üstte bahsettiğim noktalama yöntemi ile zaten videolar iyi izlenim almıyor, bizim amacımız, ilk etapta videoları topluluktan kurtarmaktı
Bu şekilde başlıkları noktalama yaptıktan sonra yada ilk etapda S01 E01 yapın eğer bunda topluluk geldiyse ikinci aşamada noktalama sistemini kullanıcaksınız
Her iki kritere göre başlıklarınızı yapıp videolarınızı yükledikten sonra 4 GÜN bekliyorsunuz, 4 Gün sonra Videoların başlıklarını istediğiniz gibi değiştirip, tekrardan full movie full episode falan istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz
Sanıyorum 4 gün sonra etiket açıklamada girebilirsiniz ancak ben girmiyorum
girip girmemeniz size bağlı
Umarım size bir nebze olsada faydalı olmuştur