Uygunsuz Topluluk Sorunlarına Gerçek Çözüm

Captain Price

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Belki aranızda anlatacağım şeyleri bilenler biliyordur, ben bilmeyenler için anlatıyorum, 4 yıldır forum sayesinde ekmek yiyiyorum, süper arkadaşlıklar edindim

Neyse Konumuza Dönelim

Birinci Yöntem: Render Yaptığı Halde Uygunsuz(Topluluk Yiyenler)

Videolarınızı Yüklerken şu Şekilde Başlık Girin Kurtlar Vadisi Pusu S01 E01

Dizi ve Çizgi Filmlerde Bu şekilde başlıklar girin, Açıklama Etiket Girmiyorsunuz
Eğerki Buna Rağmen Topluluk Geldiyse İkinci Kuralı Deneyin
örnek Kurtlar Vadisi Pusu S.e.a.s.o.n 01 E.p.i.s.o.d.e 01
İkinci Kuralda İçerik İsmini Yazdıktan Sonra Season Episode gibi Kelimelerin Arasına noktalar koyun
Filmdede aynısını yapın
Cehennem Melekleri F.u.l.l M.o.v.i.e

İkinci Yöntem: Render Yapmadan yt to yt yapanlar için
Videoları İndirdikten Sonra Toplu bir program ile videolarınızın formatını değiştirin flv avi mkv mpeg herhangi birşeye dönüştürüp öyle yükleme yapın
yani amaç aynı formatta yükleme yapmamak
orjinal format mp4 ise avi mkv gibi formatların herhangi birine dönüştürüp yükleyin

Yine YT to YT yapan arkadaşlara ben videoların başından 2 3 dakika kesip öyle yükleme yapmalarını öneririm

Bu KOD FFMPEG toplu render kodudur, toplu tüm videoların başından 3 dakika keser
Kod:
@echo off
set /A nfile=0
xcopy /T %2 kesilen\
for /R %2 %%v in (kesilen\*.mp4, kesilen\*.mkv, kesilen\*.avi, kesilen\*.flv, kesilen\*.m4v, kesilen\*.rmvb) do (
    ffmpeg -i "%%v" -ss 00:03:00  -c:v copy -c:a copy  "kesilen\%%~nv.mp4"
    set /A nfile+=1
)

Şimdi Geldik Konunun açılış Amacına

Üstte bahsettiğim noktalama yöntemi ile zaten videolar iyi izlenim almıyor, bizim amacımız, ilk etapta videoları topluluktan kurtarmaktı

Bu şekilde başlıkları noktalama yaptıktan sonra yada ilk etapda S01 E01 yapın eğer bunda topluluk geldiyse ikinci aşamada noktalama sistemini kullanıcaksınız

Her iki kritere göre başlıklarınızı yapıp videolarınızı yükledikten sonra 4 GÜN bekliyorsunuz, 4 Gün sonra Videoların başlıklarını istediğiniz gibi değiştirip, tekrardan full movie full episode falan istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz
Sanıyorum 4 gün sonra etiket açıklamada girebilirsiniz ancak ben girmiyorum
girip girmemeniz size bağlı

Umarım size bir nebze olsada faydalı olmuştur

Hocam 4 günden sonra başlıkları değiştirirsek sorun olmaz diyorsun fakat dün başlık değiştirdiğim için 1 senelik kanalım kapandı. Hiti ve abonesi de fena sayılmazdı. Başlık olayı biraz karışık sanki.

Walla bendede baslik aciklama degisiminden 3 tane senelik kanallarim gitti... Bu arada guzel paylasim sagolasin.

!!! mobildeyim !!!

eline sağlık uğraşıp yazmışsın da başlık girmesek de topluluk geliyor ve video formatını değiştirmek çözüm değil. değiştirince 24 saat içerisinde kesin geliyor.

Bi şekilde geliyor nasıl anlıyorlar nasıl yapıyorlar anlamadım.
dizi adı
labalaba ep. 102 dizinin korece ismi
Pat topluluk :)
Biz özgüne devam :)
Bu arada bu iş için videonti programını aldım.
15 tl ye satıyorum. Daha 2 gün kullandım. Alacak olan pm atsın.

Video formati degisimi bende ise yariyor daha once denemistim. Unlemi bile geciyor. Bilindik (mp4,avi,wmv....) video uzantilarin disinda formatlar deneyin .mov gibi faydasi olacaktir. Birde baslik sonuna 20.03.2016 gibi tarihler girin full episodes yerine buda hit ceker.

Bence videonun hem başındna hemde sonundan baya bi kesmek gerekiyor.

Video formati degisimi bende ise yariyor daha once denemistim. Unlemi bile geciyor. Bilindik (mp4,avi,wmv....) video uzantilarin disinda formatlar deneyin .mov gibi faydasi olacaktir. Birde baslik sonuna 20.03.2016 gibi tarihler girin full episodes yerine buda hit ceker.

Bir de mov deneyelim bakalım.
Kaç tane mail eksittik :)

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

Bence videonun hem başındna hemde sonundan baya bi kesmek gerekiyor.

Video ile alakası yok hocam.
Girilen kelimelerle alakalı

Bir de mov deneyelim bakalım.
Kaç tane mail eksittik :)

---------- Spam Engelliyici 01:22 ---------- Önceki Mesaj 01:21 ----------

Video ile alakası yok hocam.
Girilen kelimelerle alakalı

Yt to yt yuklemiyorum ben tamamen orjinal kaynaktan video indirip editliyorum. Birileri benim kanali kopyaliyor benim kanal kapaniyor telifden felan ama bu elemanlarinki ayakta oldugu icin ayni icerikten video ya unleme takiliyor yada uygunsuz video diye uyari veriyor. Bende farkli formatlara donusturup atinca video sorunsuz dolari yaniyor. Deneme yanilma ile farkli yontemler deniyorum sonuc alirsam yazarim foruma.

Şöyle bişey yapsak olurmu, videonun ucundan keseceğimize intro gibi bi video hazırlasak ve her videonun başına eklesek, bunu yapan kodu da yazabilrseniz çok işe yararyacağını düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri