Arkadaşlar site içeriğinin biraz dışında olacak ama belki Yds sınavına girecek yada girmesi gereken arkadaşlar vardır aramızda ondan açıyorum bu konuyu.
Satış yaptığım ürün aslında ürün değil ders
. Yds sınavına girecek olanlar bilir zaten uzaktanyds adlı bir site var ve bu site üzerinde dersler mevcut. Ben kullanmadım çünkü sınavı zaten geçtim
. o nedenle satıyorum. e neden satın aldın derseniz satın almadım dershane programının içine eklenmiş bir setti bu da. o nedenle benim de elime geçti.
Neyse sadede geleyim
Yds eğitim sitemiz : YDS Video Dersler - Uzaktan YDS
Sitede toplam 149 saat ders var ve site size 450 saat ders dinleme hakkı veriyor. yani 3 tekrar yapabiliyorsunuz tabiki bazı konuları bir kez bazılarını 10 kez dinleyebilirsiniz.
Bunun yanında kelime çalışabileceğiniz ve makaleler paragraflar okuyarak tekrar yapabileceğiniz YDS Hazırlık Eğitimi - Passagework sitesinde de sınırsız üyeliğim bulunmakta.
Normalde satış fiyatının 900 tl demişler ne kadara satıyorsun diye soran olursa benimde fikrim yok açıkçası çok birşey beklemiyorum
.
2 sitenin de üyelikleri 4 Ekim 2015 e kadar geçerlidir. YDSye girecek arkadaşlarımız siteyi inceleyebilir ve isterse bana skypetan ulaşabilir
Skype kullanıcı adı : rbasaran92
Satış yaptığım ürün aslında ürün değil ders
Neyse sadede geleyim
Yds eğitim sitemiz : YDS Video Dersler - Uzaktan YDS
Sitede toplam 149 saat ders var ve site size 450 saat ders dinleme hakkı veriyor. yani 3 tekrar yapabiliyorsunuz tabiki bazı konuları bir kez bazılarını 10 kez dinleyebilirsiniz.
Bunun yanında kelime çalışabileceğiniz ve makaleler paragraflar okuyarak tekrar yapabileceğiniz YDS Hazırlık Eğitimi - Passagework sitesinde de sınırsız üyeliğim bulunmakta.
Normalde satış fiyatının 900 tl demişler ne kadara satıyorsun diye soran olursa benimde fikrim yok açıkçası çok birşey beklemiyorum
2 sitenin de üyelikleri 4 Ekim 2015 e kadar geçerlidir. YDSye girecek arkadaşlarımız siteyi inceleyebilir ve isterse bana skypetan ulaşabilir
Skype kullanıcı adı : rbasaran92