üzerinde çalıştığım çizgi filmin bir çok sezonu var

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

freusty

Kayıtlı Üye
sizce her sezonu ayrı kanala mı atayım yoksa hepsini tek kanalda mı birleştireyim arkadaşlar? benim gözümde hepsinin tek kanalda durması risk çünkü sahte veya gerçek telif hakları tüm kanalı kapattırabilir ve ciddi bir uğraş verdiğim için tüm emek daha meyvesini veremeden yok olur gider. ne düşünüyorsunuz, her kanala 1 sezon atıp bırakayım mı yoksa tek kanalda hepsini birleştirmeli miyim?

sonuçta telif yicen,partnerde isende partnerden atılacan,kurtuluşun yok kazanabildiğini kazan

hocam demek istediğimi anlamadın sanırım. tek kanalda tüm sezonları biriktirirsem örn; 1 ay içinde yakalanır ve telifi yerim. bütün emekler, uploadlar, etiketler vs vs çöp olur gider.

ama kanalları ayrı tutarsam bi kanala telif atsalar diğer kanallar yine sağlam kalır, oradan kazanmaya devam ederim. 5 sezon atıyorum, 5 kanal oluşsa 2 si gitse yine 3 ü devam eder bu mantık. ama tek kanalda 5 sezon tutarsam hem yakalanma ihtimali yüksek hem de telif yediğin an tüm sezonlar tüm emekler vs boşa gider.

böyle diyince de " neden soruyosun madem kendin söylemişsin yapılması gerekeni " cevabını verebilirsiniz, hakkınız. lakin şöyle bir şey var. tek kanalda tanıtım daha hızlı oluyor ama 5 ayrı kanala bölünürsem, biri tutsa diğerleri tutmaz kıyıda köşede aylarca kalabilir hiç bi şey kazandırmaz. tanıtımı zor olur yani. bu yüzden muallakta kaldım işte.

hocam demek istediğimi anlamadın sanırım. tek kanalda tüm sezonları biriktirirsem örn; 1 ay içinde yakalanır ve telifi yerim. bütün emekler, uploadlar, etiketler vs vs çöp olur gider.

ama kanalları ayrı tutarsam bi kanala telif atsalar diğer kanallar yine sağlam kalır, oradan kazanmaya devam ederim. 5 sezon atıyorum, 5 kanal oluşsa 2 si gitse yine 3 ü devam eder bu mantık. ama tek kanalda 5 sezon tutarsam hem yakalanma ihtimali yüksek hem de telif yediğin an tüm sezonlar tüm emekler vs boşa gider.

böyle diyince de " neden soruyosun madem kendin söylemişsin yapılması gerekeni " cevabını verebilirsiniz, hakkınız. lakin şöyle bir şey var. tek kanalda tanıtım daha hızlı oluyor ama 5 ayrı kanala bölünürsem, biri tutsa diğerleri tutmaz kıyıda köşede aylarca kalabilir hiç bi şey kazandırmaz. tanıtımı zor olur yani. bu yüzden muallakta kaldım işte.

kardesim bende yogunlukla cizgi film calisiyorum fakat kanallarim partner kanal. benim calisma mantigim diyelim ki calistigin cizgi film 13 sezon ve devam ediyor yayinlanmaya, ben 5 sezonu tek kanala atiyosum. Sonra 5-10 sezonlari diger kanala. boylelikle toparlanmasi daha kolay oluor yani diyelim ki 5-10 sezonlu kanal 3 teliften kapandi ben hemen onun yerine yeni kanal aciyorum. sonra kaldigin yerden tum sezonlari atiktan sonra brak kanallari baska bir dizi/film/cizgi filme gec.

baştan kaybetmişsin zaten dostum çizgi film bu ikinci gün telifi yapıştırırlar vds yoksa hiç uğraşma değmez

arkadaşlar rakip mi azaltmaya çalışıyorsunuz siz de ne yapıyorsunuz :D bigün bakıyorum herkes çizgifilmden kırıyoruz paralar gani gani oluk oluk diyor, ertesi gün başkası gelip " sen baştan kaybetmişsin açayım sana bi müslüm baba bea " diyor. ilginç..

3 bölümü birleştir koy partnerde dünya engeli geçilirken bi çiZgi filmi 2.5 saat yapmıştım 400 k kastıktan sonra silmiştim. Bu ay ödemesini alacağım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Farklı kanallara bölersen diğer kanalların tanıtımı için video başlarına diğer kanalların linkini verip oralara da yönlendirebilirsin. Örneğin X çizgi filminin 2. sezonunun olduğu kanalda 1. sezon ve 3. sezon için video başlarında link verebilirsin. Telif konusu tamamen şans işi ancak çizgi filmde diğer kategorilere göre kendi tecrübeme göre yaklaşık %30-40 daha fazla telif geliyor. Bence izlenime göre makul bir oran.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri