Uzun Süre Girilmeyen Mail Adreslerinde Telefon Onayı Çözümü

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Aylarca girmediğimiz mail adreslerine girdiğimiz vakit bildiğiniz üzere ''Doğrulama Kodu'' sorunu çıkıyor. Yani telefon numarası ile onaylamamızı istiyorlar. Şu dönemde telefon onay sistemleride sıkıntılı olduğu için basit bir açık söz konusu.
Diyelim ki maile girdik ve telefona düştüğünü gördük hemen aşağıdaki farklı bir hesapla devam edin seçeneğine tıklayın ardından yeni maili yeniden yazıp şifre ile onaylayın. Bu defa telefondan kurtulup kurtarma maili istediğini göreceksiniz. En azından telefon onayından daha az teferruatlı ve riski bir seçenek. E zaten her maili açarken ya da satın alırken 2. bir kurtarma maili elimizde mevcut olduğundan bu maili girerek sorundan kurtulmuş olursunuz. :)

Eskiden numara istediğinde geri gelip tekrar bilgilerle giriş yapınca kabul oluyordu fixlenmiş gene :D

benim aldıgım maillerde ne 2.e-posta nede telefon var. önceden geri diyip cıkıp tekrar giriyoduk en son girilen şehir diyoduk olay bitiyodu simdi oda fixlenmiş.

virüs gibi yayılıyor kendi açtıklarımızdada satın alınanlardada lokasyon değişti mi bu sorunla karşılaşıyoruz. aşarız bunuda ama hergün yeni sıkıntı sıktı iyice youtube

@sezen [MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION] artık tüm kanallarda bu şekilde olacakmış şeklinde bir bilgi dönüyor gerçekse kötü:( botlar vs hiç biri işe yaramaz hale gelecektir. 2 haftadır bize gelen giden bunu soruyor Allah sonumuzu hayretsin. yine haziran geldi:)

Son düzenleme:
Bugün telefonun maili bile tel onayı istedi :D

süper haber, umarım botların devri yakında biter, yt zaten botlardan dolayı habire önlemler alıyor bişeyler çıkartıyor, normal manuel video yükleyenler kolay kolay yt yi çöplüğe çevirmezler, hep bot kullananlar yapıyor bunları

örnek postlar :)

1

2

3

[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] hocam ben Firefox 47.0 kullanıyorum ve alıntı yapamıyorum siz hangi tarayıcıyı kullanıyosunuz? Bide tel onayı istemesi botu nasıl engellicek anlayamadım. Her video yüklemek için kanala girişimizde tel onayı isterse asıl biz manuelcilerin işi zor. Botcular zaten apiyle yüklüyo.

[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] hocam ben Firefox 47.0 kullanıyorum ve alıntı yapamıyorum siz hangi tarayıcıyı kullanıyosunuz? Bide tel onayı istemesi botu nasıl engellicek anlayamadım. Her video yüklemek için kanala girişimizde tel onayı isterse asıl biz manuelcilerin işi zor. Botcular zaten apiyle yüklüyo.

Ben chrom kullaniyorum, onay sistemi fazla artarsa elbet api sistemine de gelecektir, google nin api sistemini kullananları kiyiracagini sanmıyorum

Evet doğru aslında biz günde 1-2 kanal yapıyoruz bi çaresini buluruz, ama hala botla günde yüzlerce kanal yapanlar var, onlar düşünsün.

taktik bende ise yaramıyor. yeni kanallar aldım ve telonayı olmadan acılmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri