Uzun Videolarda Reklam Sıkıntısı

drexler

Yasaklanmış
hiç uzun video denememiştim arkadaşlar o yuzden çözümü bilemedim. ne zaman reklam çıksın diyor başında sonunda ve 07.00 yapıyorum hiç reklam çıkmıyor şu dk yerinde hata olsa gerek onu nasıl yazabılırız bılen var mıdır ?

Sadece 07:00 yazmayın , 07:00 , 15:00 gibi yazarak kaydedin . Vpsden videonuzu kontrol edin . Hala video yoksa ayarları ellemeyin , 2 3 gün sonra videoyu tekrar kontrol edin

вαттυѕαу;90074' Alıntı:
Sadece 07:00 yazmayın , 07:00 , 15:00 gibi yazarak kaydedin . Vpsden videonuzu kontrol edin . Hala video yoksa ayarları ellemeyin , 2 3 gün sonra videoyu tekrar kontrol edin

reis attım 30 40 tane 40 50 dakıkalık vıdeo. şimdi hepsıne tek tek gırıp 07:00 14:00 21:00 28:00 ... yap yap bunun bi kolayı yok mudur her vıdeo ıcın dakıka dakıka hesap yapmam gerekecek yoksa. bu vıdeo 50 dk 43:00 yapayım bu vıdeo 60 dk 53:00 a dek yapayım ciddi aşırı uğraştırıcı olur

reis attım 30 40 tane 40 50 dakıkalık vıdeo. şimdi hepsıne tek tek gırıp 07:00 14:00 21:00 28:00 ... yap yap bunun bi kolayı yok mudur her vıdeo ıcın dakıka dakıka hesap yapmam gerekecek yoksa. bu vıdeo 50 dk 43:00 yapayım bu vıdeo 60 dk 53:00 a dek yapayım ciddi aşırı uğraştırıcı olur

30 40 video attım diyosun , Spamla ugraşıyosan , gerek yok böyle şeylere

вαттυѕαу;90087' Alıntı:
30 40 video attım diyosun , Spamla ugraşıyosan , gerek yok böyle şeylere

hocam gerek yok derken ? ayrıca spam değil videolarım kendi çekimlerim o yuzden toplam sayı 37 adet. her gun 3 5 yenı cekımler yapıyorum ama dakıka tutmuyor hep 40dk 50 dk üç arkadaş çekimleri yapıyoruz. şimdi oluru senın dediğin usul ile 40 dk ise vide 07:00 14:00 21:00 28:00 35:00 yap bırak diyorsun doğru mudur ?

hocam gerek yok derken ? ayrıca spam değil videolarım kendi çekimlerim o yuzden toplam sayı 37 adet. her gun 3 5 yenı cekımler yapıyorum ama dakıka tutmuyor hep 40dk 50 dk üç arkadaş çekimleri yapıyoruz. şimdi oluru senın dediğin usul ile 40 dk ise vide 07:00 14:00 21:00 28:00 35:00 yap bırak diyorsun doğru mudur ?

Aynen öyle .

вαттυѕαу;90100' Alıntı:

yıne sıkıntı var hacı. şimdi hiç uğraşmadım dk lar ile yalnızca vıdeo sonu reklam göster dedım ortada göstermesını ıstemedım reklamlar komple kapanıyor vıdeo sonu reklam cıkmasın dedım reklam acılıyor saçmaladı ıyıce :) zamanla duzelır herhalde sizde öyle midir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri