Uzun Zamandır Ödeme Alamıyorum - Quiz Yetkilisi Arıyorum

naklow12

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar, bir kanalımıza uzun zamandır ödeme alamıyoruz. Milyonluk izlenmeler mevcut. QuizGroup'tan bir yetkili var mı acaba bu forumda ? Eğer ödeme yapılmayacaksa çıkmak istiyoruz. Mail yoluyla veya bu konudan bana ulaşabilirler.
[email protected]

Forumda Quiz yetkilisi yok hocam .. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] ın da ödeme alamadığı bir çok kanalı var...
Sanırım bir çaresi yok , insaf edip ödelerse ödelerler yoksa elden bir şey gelmez

Aylardır 2-3k bırakan kanallara ödeme yapılmıyor tüm mail kollarını da denedim çıkmak için. Yine pes etmeyin şansınızı deneyim hocam

temmuz ortası gibi partnerlerden istediğiniz gibi çıkabileceksiniz bu açıdan sonunda kurtulacağınız kesin, ödeme alamama durumu içinse tek yapabileceğiniz şey google temsılcısıne direk mesaj atmak onlar belkı ayarlayabılır benzer sıkıntılar çekıp sorup arastırıp buldugum çözumlerdır

temmuz ortası gibi partnerlerden istediğiniz gibi çıkabileceksiniz bu açıdan sonunda kurtulacağınız kesin, ödeme alamama durumu içinse tek yapabileceğiniz şey google temsılcısıne direk mesaj atmak onlar belkı ayarlayabılır benzer sıkıntılar çekıp sorup arastırıp buldugum çözumlerdır

daha öncede resmen artık bunun onaylandıgı,çıkmak istersek bu adamların bizi reddedemeyecegi söylendi hatta bayilik alan/partneri olan arkadaşlarda öyle bi bilgilendirme aldıklarını onayladılar ama bu aylar önceydi ve hala reddediyorlar çıkmak istedigimizde yani ben o işe inanmıyorum.en azından yakın bi zamanda :)

normalde bana heray 5-6k para öderdi quiz,bütün kanallar aynı halde durdugu halde ortalama 8 aydır 20-30$ para veriyorlar.kanallarda telif falan yok,quize baglı ve reklamlar çıkıyor,kanalın yt panelinden bakıyorum parada kazanıyor eskisi gibi hatta kazancı dahada artan kanallar var ama bu paraların 1 kuruşunu vermiyor bana quiz.üstüne üstlük 2 günde bi çıkma talebinde bulunuyorum,görür görmez hemen reddediyorlar.her kanaldan ayda 1-2 defa mail atıyorum sorunu çözmek için ama salladıkları yok.1 defa cevap aldım,ondada yazdıkları mesaja cevap verdim ama bukezde ona cevap alamadım.gerçek anlamda,yılda bi cevap veriyor adamlar ve o da sorunu çözmeye yönelik olmuyor kesinlikle.

Şimdi hocam bizim yeni bir albümümüz çıkacak, bundan dolayı yeni kanal açma yoluna gideceğiz duruma göre. 30 bin abone var kanalda. Var mıdır öneriniz ? Teşekkürler...

daha öncede resmen artık bunun onaylandıgı,çıkmak istersek bu adamların bizi reddedemeyecegi söylendi hatta bayilik alan/partneri olan arkadaşlarda öyle bi bilgilendirme aldıklarını onayladılar ama bu aylar önceydi ve hala reddediyorlar çıkmak istedigimizde yani ben o işe inanmıyorum.en azından yakın bi zamanda :)

normalde bana heray 5-6k para öderdi quiz,bütün kanallar aynı halde durdugu halde ortalama 8 aydır 20-30$ para veriyorlar.kanallarda telif falan yok,quize baglı ve reklamlar çıkıyor,kanalın yt panelinden bakıyorum parada kazanıyor eskisi gibi hatta kazancı dahada artan kanallar var ama bu paraların 1 kuruşunu vermiyor bana quiz.üstüne üstlük 2 günde bi çıkma talebinde bulunuyorum,görür görmez hemen reddediyorlar.her kanaldan ayda 1-2 defa mail atıyorum sorunu çözmek için ama salladıkları yok.1 defa cevap aldım,ondada yazdıkları mesaja cevap verdim ama bukezde ona cevap alamadım.gerçek anlamda,yılda bi cevap veriyor adamlar ve o da sorunu çözmeye yönelik olmuyor kesinlikle.
hocam birebir google temsilcisinin bana verdiği bilgidir temmuzda istenildiği gibi çıkacağı türkiye sorumlusu bu kişide israil ve türkiye ye tek bakan kişi. yalan söylemişse de bilemem ama net bu şekilde olacak dedi bende ona binayen yazdım gerisi hayırlısı tabi ama o kadar alacağınız varsa ben affetmezdım telefonla arardım cevap yok mu şirket bilgileri belli atlar uçağa gider ofislerini basardım benım ödenmeyen paramı bu şekilde hallettım sahsen gıttım adamların ofısını bastım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri