Bugün sabah saat 10-11 arasında youtube aklınca bir iş yapmış ve para kazanmalarımı kapatmış. Buna sebep olarak kaç aydır kullanmadıgım ve para kazanması bu toplu kapatmalar başlamadan önce kapanmış bir kanalı mı göstermiş. Çok akıllı maşallah ben bile unutmuştum o kanalı
)
Her neyse günlük kazancım 240 tl idi ve her gün artıyordu. İçerde kasım ayından kalma 1.5k ve aralığın 6 günlük kazancı 1k dan biraz daha fazla para vardı.
Valla diyeceğim dikkatli olun kanal unutmayın. Diğer kanallarımdan emin gibiydim neredeyse geleceğini hiç zannetmiyordum ancak youtube yolunu bulmuş ilk kazanma gidişi bu arada
Ve alt kanalında zararını gördük bu sayede umarım kasımın kazancını alabilirim.
Ancak youtube'un unuttuğu bir şey var ki oda beni tanımamış olması, beni böyle bezdiremezsin yutub mac ban at yine yolunu bulurum ben
Kısacası Durmak yok yola son gaz devam
görücez bakalım biz mi pes edicez youtube mu
)
Her neyse günlük kazancım 240 tl idi ve her gün artıyordu. İçerde kasım ayından kalma 1.5k ve aralığın 6 günlük kazancı 1k dan biraz daha fazla para vardı.
Valla diyeceğim dikkatli olun kanal unutmayın. Diğer kanallarımdan emin gibiydim neredeyse geleceğini hiç zannetmiyordum ancak youtube yolunu bulmuş ilk kazanma gidişi bu arada
Ve alt kanalında zararını gördük bu sayede umarım kasımın kazancını alabilirim.
Ancak youtube'un unuttuğu bir şey var ki oda beni tanımamış olması, beni böyle bezdiremezsin yutub mac ban at yine yolunu bulurum ben
Kısacası Durmak yok yola son gaz devam