Vah Youtube Vahh Para kazanma gitti

• Kullanıcı CBurak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

CBurak

★★★ƬӇЄ Ɯ&#
Kayıtlı Üye
Bugün sabah saat 10-11 arasında youtube aklınca bir iş yapmış ve para kazanmalarımı kapatmış. Buna sebep olarak kaç aydır kullanmadıgım ve para kazanması bu toplu kapatmalar başlamadan önce kapanmış bir kanalı mı göstermiş. Çok akıllı maşallah ben bile unutmuştum o kanalı :))

Her neyse günlük kazancım 240 tl idi ve her gün artıyordu. İçerde kasım ayından kalma 1.5k ve aralığın 6 günlük kazancı 1k dan biraz daha fazla para vardı.

Valla diyeceğim dikkatli olun kanal unutmayın. Diğer kanallarımdan emin gibiydim neredeyse geleceğini hiç zannetmiyordum ancak youtube yolunu bulmuş ilk kazanma gidişi bu arada :)

Ve alt kanalında zararını gördük bu sayede umarım kasımın kazancını alabilirim.

Ancak youtube'un unuttuğu bir şey var ki oda beni tanımamış olması, beni böyle bezdiremezsin yutub mac ban at yine yolunu bulurum ben

Kısacası Durmak yok yola son gaz devam ;) görücez bakalım biz mi pes edicez youtube mu :))

var hocam bu arada konular çift açılmış allah allah sitede sorun var sanırım

para kazanması kapanmış olan kanalı neden adsenseye bağlı beklettinki?
seninki bile bile lades olmuş..geçmiş olsun..

para kazanması kapanmış olan kanalı neden adsenseye bağlı beklettinki?
seninki bile bile lades olmuş..geçmiş olsun..

Çok önce kapattığı için sorun olmaz zannetmiştim hocam sağolun :)

Kucuk ihmaller buyuk sorunlara yol acabiliyor, gecmis olsun.

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugün sabah saat 10-11 arasında youtube aklınca bir iş yapmış ve para kazanmalarımı kapatmış. Buna sebep olarak kaç aydır kullanmadıgım ve para kazanması bu toplu kapatmalar başlamadan önce kapanmış bir kanalı mı göstermiş. Çok akıllı maşallah ben bile unutmuştum o kanalı :))

Her neyse günlük kazancım 240 tl idi ve her gün artıyordu. İçerde kasım ayından kalma 1.5k ve aralığın 6 günlük kazancı 1k dan biraz daha fazla para vardı.

Valla diyeceğim dikkatli olun kanal unutmayın. Diğer kanallarımdan emin gibiydim neredeyse geleceğini hiç zannetmiyordum ancak youtube yolunu bulmuş ilk kazanma gidişi bu arada :)

Ve alt kanalında zararını gördük bu sayede umarım kasımın kazancını alabilirim.

Ancak youtube'un unuttuğu bir şey var ki oda beni tanımamış olması, beni böyle bezdiremezsin yutub mac ban at yine yolunu bulurum ben

Kısacası Durmak yok yola son gaz devam ;) görücez bakalım biz mi pes edicez youtube mu :))

Dün de ben aynı psikolojideydim.Ben de aynen bi kanalı unutmuşum.Hoş o kanalı silmiştim ama gmaili duruyordu.Ta o zaman gmaili kökten silseydim başıma gelmeyecekti.Neyse tecrübe iyidir,yeter ki ders alalım.

Dün de ben aynı psikolojideydim.Ben de aynen bi kanalı unutmuşum.Hoş o kanalı silmiştim ama gmaili duruyordu.Ta o zaman gmaili kökten silseydim başıma gelmeyecekti.Neyse tecrübe iyidir,yeter ki ders alalım.

Benim o gmailde tecrübesizlik zamanında kalan adsensede var malesef kanalları sildim şimdilik. Yeni bir adsense ile işe devam edeceğim gerçekten günlük kazanç sürekli artarken ve herşey yolunda giderken fena acıtmıyor değil

Benim o gmailde tecrübesizlik zamanında kalan adsensede var malesef kanalları sildim şimdilik. Yeni bir adsense ile işe devam edeceğim gerçekten günlük kazanç sürekli artarken ve herşey yolunda giderken fena acıtmıyor değil

Google + olayını yapmadın mı

vaybe gecmiş olsun . belki bundan alınacak 1ders de partner takılmak olabilir mi

aynı durumu bende yaşamıştım . 6 ay önce açtırdığım 5000 video yüklettiğim hesap açık kalmış o kapanınca alayıda gitmişti geçmiş olsun

Yemeğimi çalarsın amma tarifi bende diyorsun. Sıkıntı yok gibi sende :)

Kesinlkle alt kanal kullanmayın tek kanalla devam edin arkadaşlar.

Kesinlkle alt kanal kullanmayın tek kanalla devam edin arkadaşlar.

Ben sürekli alt kanal kullanırım.3 adet gmail hesabım, bu hesaplara bağlı toplamda 20 tanede alt kanalım var.Yaklaşık 3 aydır hiçbir sorun yaşamadım.İnşallahda yaşamam. :rolleyes:

Yemeğimi çalarsın amma tarifi bende diyorsun. Sıkıntı yok gibi sende :)

Çok üzüldüm hocam sürekli artan bir kazanç ve herşey yolunda gidiyorken saçma sapan bi kanal yüzünden gidince ama birşeyi felsefe edindim kendime.

Bu hayatta düşmekte var o yüzden bundan sonra her düştüğümde daha güçlü kalkacağım diye sesleniyorum kendime..

Bu arada saolun arkadaşlar umarım hepimize ders olur bu olaylar

para kazanma kapandıktan sonra bi süre reklamlar devam ediyor

reklamlar gittikten sonra mı bağlanıyor tekrar G+ a yoksa reklamlar hala devam ediyorken bağlanır mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri