Valorant Oynayanları Görelim

CyberTR

Kayıtlı Üye
Selamlar,

Var mı Valorant oynayan? Gold 2'yim ekleyin gireriz birlikte. :D

Nick: CyberTR #3720

Valla oynuyorum ama kollarım olana kadar kimseyle girmeyeceğim herhalde. :D

Selamlar,

Var mı Valorant oynayan? Gold 2'yim ekleyin gireriz birlikte. :D

Nick: CyberTR #3720

Valla oynuyorum ama kollarım olana kadar kimseyle girmeyeceğim herhalde. :D

Daha yeni başladım ama baya sarıyor

Nasıl bir oyun, fps zula csgo tarzı mı, ben zula oynuyorum. Ancak fazla sardığını söyleyemem. Adamlar tek atıyor, sıkıldım son zamanlarda

Nasıl bir oyun, fps zula csgo tarzı mı, ben zula oynuyorum. Ancak fazla sardığını söyleyemem. Adamlar tek atıyor, sıkıldım son zamanlarda

Benim açımdan ben Zula'ya oyun bile demiyorum açıkçası. Valorant bir FPS oyunu için fazla mekanik bir oyun. Şahsen oynadıkça CS:GO bana çok kasvetli ve zevksiz gelmeye başladı. Güzel oyundur. Ama iyi oynayanlar da çok başta biraz ağlatıyorlar.

Son düzenleme:

Ben de 1500 saat civarı cs oynamışımdır ama arkadaşın da dediği gibi çok tryhard oynanıyor cs:go ama valorant o kadar değil. Oyunlar 13 round üzerinden bu da güzel bi detay bence 16 round bunaltıyor insanı. Valorant uzun süre severek oynayacağım bir oyun değil çünkü yeni çıkmış bir oyun olmasına rağmen sürekli yeni bir karakter geliyor yeni yetenekler ekleniyor ve bazıları çok da fps oyununa yakışmayan şeyler :D Ama şuan için iyi gidiyor bence cs'den bir tık daha önde benim için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri