Ada bir konu gördüm ve buradaki üyeleri de ilgilendirdiği için mesajı aynen kopyalayıp r10 linkinide ekleyeceğim.
Kaynak: Gündeme BOMBA Gibi Düşen HABER Lütfen Bütün Herkes Okusun.
Merhaba Arkadaşlar
Valve Corporation büyük forum sitelerinin sahiplerini mail atarak BİLGİLENDİRDİ. Bunun üzerine büyük forum sitelerinin birçoğu OYUN satışlarını yasakladı ve konularını sildi (kilitledi)
Sizlere tavsiyem STEAM & ORİGİN & MTCGAME Bu gibi Sitelerde satılan oyunları kesinlikle forumlar üzerinden GİFT yada KEY olarak Satmamanız Ve Almamanızdır, Bu Alım ve Satışlar kesinlikle İLLAGEL Ve Yasalara göre suçtur. Valve Corporation'da Kaç tane avukat calıştıgını hepimiz biliyoruzdur.
Peki bundan sonra ucuz oyun nasıl alırız.? Bütün forumlarda UYGUN fiyatlara Wallet (Cüzdan) E-Pin satılmaktadır. Bu şekilde YASAL yollardan bakiye yükleyerek OYUN alımlarınızı yapabilirsiniz.
Geçmişte aldığımız oyunlar ne olucak.? Arkadaşlar benimde buna benzer konularım vardı ben BİLGİLENDİRMEYİ hemen göz önünde bulundurarak konularımı sildirdim yada kilitletdim. önceki oyunlarınızda sorun yok ama 31.12.2015 tarihinden sonra satılan veya alınan bütün oyunlar İLLEGAL olup YASAL olarak suçtur.
Siz nerden biliyorsun Valve Corporation'un forum sahiplerini bilgilendirdiğini.? radmin (mustafa) bey ile bu konuda görüştük Valve Corporation'dan gelen maili gördüm ve okudum bende konularımın hemen silinmesi yada kilitlenmesini rica ettim. Aramızdaki görüşmeyi burada deşifre etmem söz konusu değildir.
Son olarak.? Bu konu birilerinin satışını engellemek veya kişiyi karalamak için acılmamıştır R10.Net BÜYÜK kurumsal bir firma olduğundan siz değerli kullanıcılarını BİLGİLENDİRMEK adına açılmıştır. Ve Lütfen VALVE Steam Yasal Uyarılarını Mutlaka Okumalısınız>> https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=549#sellgifts
Kaynak: Gündeme BOMBA Gibi Düşen HABER Lütfen Bütün Herkes Okusun.
Son düzenleme: