VDS Alım ve VDS Kullanımı

suat5

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle vds almak istiyorum ve bana önerebiliceğiniz VDS varmı

Ben bu işte 4 ay önce başladım manuel 675 $ dolar kazandım ama artık manuel yapmak baya yorucu oldu

VDS Kullanımını hiç bilmiyorum ama çok çabuk kavrarım forumda böyle bi konu varsa veya anlatabilcek varsa çok sevinirim

Ayrıca VDS Alımıda yapmaktayım Teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 16:28:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:17:02 civarında gönderildi. ----------

Sanırım kimse yardımcı olucak durumda değil

windows vps alırsan kullanmanın ögrenilcek bi zorlugu yok kardes.

Şöyle düşün.

Başka bilgisayara teamwiever üzerinden bağlanıyorsun ve yönetiyorsun.

Aynı windows üzerinde nasıl işlem yapıyorsan hepsini yapabilrisin. Sadece ses alamassın oda ses kartı yok diye :)

Arkadaşlar öncelikle vds almak istiyorum ve bana önerebiliceğiniz VDS varmı

Ben bu işte 4 ay önce başladım manuel 675 $ dolar kazandım ama artık manuel yapmak baya yorucu oldu

VDS Kullanımını hiç bilmiyorum ama çok çabuk kavrarım forumda böyle bi konu varsa veya anlatabilcek varsa çok sevinirim

Ayrıca VDS Alımıda yapmaktayım Teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 16:28:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:17:02 civarında gönderildi. ----------

Sanırım kimse yardımcı olucak durumda değil

VDS ile de otomatik yüklediğin bişe yok ki zaten dostum

windostan farklı yok zaten windows server 2008 kurulur muhtemelen indireceğin programlar Free YouTube Download, Freemake Video Downloader bunlar kanal playlist çekmek için gerekecek başka IDM indirirsin ara sıra işine yarar.Birde tavsiyem kanal video uploadlarını gizli sekme aç tarayıcıdan öyle yap sisteminde çerez bırakmasın iyi olur.

Anladığım kadarıyla bu uzaktan masaüstü gibi bişey

hee şimdi anladım sonuç olarak ordada manuel elle ama çok hızlı yorum yapan herkese teşekkürler yardımlarınız için

hee şimdi anladım sonuç olarak ordada manuel elle ama çok hızlı yorum yapan herkese teşekkürler yardımlarınız için

Ben mesajınızı görene kadar arkadaşlar açıklamış zaten :) Arkadaşlarında dediği gibi Windows VDS lere uzak masaüstü bağlantısı ile erişim sağlıyorsunuz. Normal Windows bir PC' yi yönetir gibi yönetiyorsunuz. Tek farkı statik IP adresi olması ve internet hızının(firmadan firmaya değişir) yüksek olmasıdır. Daha başka kafanıza takılan nokta olursa mutlaka sorunuz.

İyi çalışmalar.

Ben mesajınızı görene kadar arkadaşlar açıklamış zaten :) Arkadaşlarında dediği gibi Windows VDS lere uzak masaüstü bağlantısı ile erişim sağlıyorsunuz. Normal Windows bir PC' yi yönetir gibi yönetiyorsunuz. Tek farkı statik IP adresi olması ve internet hızının(firmadan firmaya değişir) yüksek olmasıdır. Daha başka kafanıza takılan nokta olursa mutlaka sorunuz.

İyi çalışmalar.

Çok teşekkür ederim peki burada pcnin hızı önemli benim pcmi hızı iyi değil fakat bu sayede hızlı indirmeden yararlanabilirmiyim

Çok teşekkür ederim peki burada pcnin hızı önemli benim pcmi hızı iyi değil fakat bu sayede hızlı indirmeden yararlanabilirmiyim

Olayın sizin pcniz ile bir ilgisi yok hocam. Sizin bağlandığınız bilgisayarda up/down hızı efsane olacağından kendi pcnizde 1 video upload ettiğiniz sürede vpsde 10 tane indirir sonra yüklersiniz :)

Olayın sizin pcniz ile bir ilgisi yok hocam. Sizin bağlandığınız bilgisayarda up/down hızı efsane olacağından kendi pcnizde 1 video upload ettiğiniz sürede vpsde 10 tane indirir sonra yüklersiniz :)

Şimdi ben ayın başında vds alıcam uzaktan masaüstü kurulumu falan giriş işlemlerini kimden öğrenicem ilk defa yapıyorum kusura bakmayın saçma sorumlarım varsa :)

Şimdi ben ayın başında vds alıcam uzaktan masaüstü kurulumu falan giriş işlemlerini kimden öğrenicem ilk defa yapıyorum kusura bakmayın saçma sorumlarım varsa :)

Merhaba,

Hiç bir şey kurmanıza gerek yok, bilgisayarınızdaki Uzak masaüstü bağlantı programını çalıştırıp, Bilgisayar yazan yere ip adresini giriceksiniz ve bağlan diyerek önünüze gelen ekrana kullanıcı adı ve şifrenizi girerek vds hesabınıza login olucaksınız.

Merhaba,

Hiç bir şey kurmanıza gerek yok, bilgisayarınızdaki Uzak masaüstü bağlantı programını çalıştırıp, Bilgisayar yazan yere ip adresini giriceksiniz ve bağlan diyerek önünüze gelen ekrana kullanıcı adı ve şifrenizi girerek vds hesabınıza login olucaksınız.

Sanırım Vds satışı yapıyorsunuz adres link verirmisiniz inceleyim

---------- Mesaj saat 10:55:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:43:01 civarında gönderildi. ----------

Tam olarak kavrarsam satan arkadaşlardan bir paket alıcam bilginize

Sanırım Vds satışı yapıyorsunuz adres link verirmisiniz inceleyim

---------- Mesaj saat 10:55:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:43:01 civarında gönderildi. ----------

Tam olarak kavrarsam satan arkadaşlardan bir paket alıcam bilginize

Merhaba, güncel kampanyamız olan konumuza göz atabilirsiniz, http://www.ytpara.com/vps-vds-hosti...-garanti-vds-sunuculari-25tl-stok-7-adet.html

Dilerseniz skype adresimizi ekleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kardeşim Mesela Ben VDS Aldım Ona Videomu Atmak Ve Youtubeye Yüklediğim Zaman Zaten Kendi İnternetimden Youtubeye Atma Hızımla Aynı Olmaz Mı?

Kardeşim Mesela Ben VDS Aldım Ona Videomu Atmak Ve Youtubeye Yüklediğim Zaman Zaten Kendi İnternetimden Youtubeye Atma Hızımla Aynı Olmaz Mı?

Hocam evde kullanılan internet AsimetrikDSl oluyor.Yani upload/yükleme işlemi download/indirme işleminin yaklaşık 10/1 hızında yada daha az.Siz vds'e bağlanarak o cihaza bağlı olan internet özelliklerini kullanacağınız için sizin bilgisayardaki internet hızının etkisi olmayacak(Yavaş internetiniz varsa sadece cihazı yönetirken geç tepki alabilirsiniz).

Hocam evde kullanılan internet AsimetrikDSl oluyor.Yani upload/yükleme işlemi download/indirme işleminin yaklaşık 10/1 hızında yada daha az.Siz vds'e bağlanarak o cihaza bağlı olan internet özelliklerini kullanacağınız için sizin bilgisayardaki internet hızının etkisi olmayacak(Yavaş internetiniz varsa sadece cihazı yönetirken geç tepki alabilirsiniz).

Kardeşim Gerçekten Çok Yardımcı Oldun Teşekkür Ederim Daha Fazla Soru Sorabilrim Sana Skype: Mlhysrszn Ekler Misin

---------- Mesaj saat 13:37:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:36:48 civarında gönderildi. ----------

Birde Önerdiğim VDS Veya VPS Var Mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri