vds de nasıl upload yapıyosunuz

• Kullanıcı serhat12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

serhat12

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
ben dün 120 TL verdim iyi bir vds aldım
video indirmek için programlar var videoyu sıkıntısız indirebiliyorum
ama uploadda sorun var
tarayıcı çok yavaş upload yapıyor

lütfen beni bu dertten kurtarın ya
free youtube uploader indirdim bazı videoları yükleyemiyor hatta çoğunu yükleyemiyor
napıcağımı bilmiyorum şaştım kaldım

Sorun tarayıcının upload hızı değildir.Vdsnin upload hızıdır.Tarayıcı normal hızda yükleme yapar.

mrb arkadaşlar
ben dün 120 TL verdim iyi bir vds aldım
video indirmek için programlar var videoyu sıkıntısız indirebiliyorum
ama uploadda sorun var
tarayıcı çok yavaş upload yapıyor

lütfen beni bu dertten kurtarın ya
free youtube uploader indirdim bazı videoları yükleyemiyor hatta çoğunu yükleyemiyor
napıcağımı bilmiyorum şaştım kaldım

Hangi vds kullandığını bilmiyorum.Ben youploader vds kullanıyorum.İşlerini hakkıyla yapıyorlar up/down sıkıntı olmuyor.300 videoyuyu 15-20 dk da atabiliyorum (normal uzunlukta ki videolar).120 lira veripde oyle bir sorun yaşıyorsan hangi vds firmasından aldıysan konu aç forumda ki herkes bilgilensin hata yapmasın alış yaparken.Bunun gibi sıkıntıya düşen arkadaşlar forumda çok.Vds alıyorlar 5-10-15-20 mb hız var en sinir olduğum konulardan biridir.Eğer hataysa düzelir inş. değilsede şimdiden geçmiş olsun diyelim hak,hakkaniyet diyelim çıkar bi yerden.Kandilin mübarek olsun.

aldığın yerle bi görüşmeni tavsiye ederim.

120liralık vds'nin bu kadar yavaş olması üzücü nerden aldıysan iade et bence forumda tonla vds satan var ben ytpro ve openvds kullanıyorum ikiside iyi
Free yt uploader programında başarısız olmayan videoları tekrar yükle diye bi seçenek var ona tıklarsan yüklenmeyenleri tekrar yüklemeye çalışır

bilgisayarın ip sine bi bak bakalım (google tarafından tanınan ip) redstation (ingiltere) diye alıyoruz bazen iran ip si çıkabiliyor karşımıza..

Konu sahibi yanlış anlamazsa bende yorum yapmak istiyorum tarafsız olarak.

öncelikle geçmiş olsun sorununu umarım çözersin. ben kendi yaşadığım bir olayı analtarak cevap veriyim . up load sorunu yaşana biliyor evet doğru 6. sunucumda benim başıma geldi down 900 mbt lerde çıkarken up 20-30 mbt çıkıyor dc ile iletişime geçiyoruz tabi tınlamıyor bişiler yaparak bir kaç parçanın değişmesini sağladık sistemi yeniden kuruyoruz şimdi sorunu çözersek ne mutlu çözemezsek 6. sunucudaki müşterileri diğer sunuculara dağıtıp 6. sunucudan zarar edicez mesela bu benim başıma gelen bir sorun size satış yapan yerinde başında böle bir sıkıntı ola bilir firmanın çözümü nasıldır orasını bilemem ama buraya konu açmadan önce vds yi aldığınız yerle önce görüşüp çözüm bulmaya çalışmanız daha sağlıklı olacaktır. inanın belki size hizmet sağlayan kişide mağdur duruma düştü bunu kimse bilemez bizde sizin gibiyiz dc den alıyoruz sunucuyu sizde bizden dc sorun çıkarırsa hem biz hem siz sorun yaşıyorsunuz zincirleme olay. Ama dediğim gibi öncelikle vds aldığınız yerle görüşmeniz sizin için daha sağlıklı birde aldığınız vds lokasyonu önemli ingilteremi fransamı almanyamı abd mi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri