Vds e baglanmak icin en ucuz yoldan nasil nete baglanabilirim ?

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
Hayirli forumlar arkadaslar
İyi kotu yt den gunluk 10 kazaniyordum ama babam saolsun neti kapatti
300 luk bursumla servisi odeyen benim zaten 250 lira..harclik fln da almiyorum derslerim bu donem basarisiz diye..
anlayacaginiz sikintidayim
tum kanallarimin para kazanmasi kapatildi ortak gmaile bakamadigim icin oldu sorunlardan oturu bikac gun..
simdi tekrar actirmam gerekcek onlari ama asil mesele bu deil..kendimce guzel bi planim var adsenseyle ilgili ve bunu yapmadan bu kafamdaki fikri gerceklestirmeden rahat edemicem..gunluk 100 lira hedefliyorum..
sizlere sorum , ben nasil ucuz yoldan nete baglanabilirm..
elimde vds var yeni aldigim ama net yok giremiorm..kiz arkima sordum wifi bulucu al telini modem yap onla gir dedi ama diyelim ki yaptim sinirsiz deil sonucta net..vds den indirdigim 1 er gb ortalamalik videolar bu kotadan mo yiyecek
aslinda sorum nasil oyle cok belli etmeden masaustu pc mle vds e girebilirim olcakti ama insan derdini paylasmak istiyor

öncelikle çevrendekilerde wifi varsa wifi adaptor al ordan wifi ile bağlan vds ye gelince vds indirme işlmlerini kendi sunucu ve internetinde yapar diye biliyorum sana sıkıntı cıkarmaz

tesekkurler arkadasim.baska yorumu olan var mi..net kafeye gidince inceliyim nasil alinir nedir fln.. umarim telefonun interneti de wifiye giriyodur

Android veya ios telefonun varsa telefonunun internetini paylas pc ye de adaptor al. Yoksa yine adaptor al cevrendeki tanidiklarindan yardim iste

Wifi adaptor al çevrendekilerle anlaş bir paraya bağlan onun internetine böyle internet daha hızlı olur.

1-Wireless Adaptör alıp etrafta eş, dost veya cafe türü yerler varsa oradan direk nete bağlanabilirsin

Alfa markası kullanıyorum ben gayet memnunum.

2-ceptelefonun destekliyorsa internet paketi alıp telefonun ayarlarından telefonunu modem olarak kullanıp internete bağlanabilirsin.

arkadaslar cozum onerileri icin tesekkur ederim ama kota vds den mi yicek baglandigim wifiden mi..vds den film sov fln indirirken ?

Dostum istersen pm at wpa şifre kırmayı öğreteyim sana. Tabi bunun sorumluluklarını da unutmamanı öneririm.

teamweaver + telefon bağlantısı ekran büyükse telefonun az sıkıntı çekersin ucuza tel için sınırsız paketler var kullanabilirsin

Vın alabilirsin bu arada bende öyle yapıcam

İnternetimin sürekliliği için edit :D

sonunda net kafeye gelebildim..
vdsmerkezi sitesinden almıştım.. şimdi sordum da kendi netimden bağımsız olduğunu söyledi vds de yapacağım indirmelerin..

''VDS'te yaptığın işlemler senden alakasız olur
Sadece vds ile bağlama arasındaki trafik alını
r''

Gsm şirketlernin servislerini kullanabilirsin.yeni bir turkcel hat al bide vodafone'nin verdği mobil modemler vardı yne alabilirsin.
4gb alırsın sadece vds bağlanırsın vds ayrı bir bilgisayar olduğu için snin mobil modemnden yemz yani 4gb sana bir ay yeter sadece vds'e bağlanacaksan ve kendi bilgisayarında bir şey yapmayacaksın vds indrip yükleme yapıcaksın

Kardeşim belli ki yaşın 15-16 falan benden sana abi tavsiyesi bu yaşlarda derslere odaklan dersleri yüksek tut 18 yaşında adam gibi bir üniversiteye yerleşmiş ol ondan sonra istersen hiç okula bile gitme gece gündüz bu net işleriyle uğraş yine de sırtın yere gelmez ama birkaç sene sabredip ders notlarını yüksek tutup birde güzel bir ünivde güzel bir bölüme yerleşmen lazım yoksa belki 2-3 sene cebine 3-5 kuruş girer ama sonraki 30-40 sene fakir fukara yaşarsın dediğim tavsiyeye uymazsan. Sonra da zamanında bana demişlerdi diye ah vah edersin.

Kardeşim belli ki yaşın 15-16 falan benden sana abi tavsiyesi bu yaşlarda derslere odaklan dersleri yüksek tut 18 yaşında adam gibi bir üniversiteye yerleşmiş ol ondan sonra istersen hiç okula bile gitme gece gündüz bu net işleriyle uğraş yine de sırtın yere gelmez ama birkaç sene sabredip ders notlarını yüksek tutup birde güzel bir ünivde güzel bir bölüme yerleşmen lazım yoksa belki 2-3 sene cebine 3-5 kuruş girer ama sonraki 30-40 sene fakir fukara yaşarsın dediğim tavsiyeye uymazsan. Sonra da zamanında bana demişlerdi diye ah vah edersin.

tıp okuyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri