vds firması ve paketi önerebilirmisiniz

kill19

Yasaklanmış
arkadaşlar malum paypal tr den çekildi ve bununla beraber bazı firmalarda hizmetlerini geri çekti bunlardan biride benim çalıştığım vds firmasıdır cok menun olduğum firma hizmetlerini geri çekti ve paramıda iade etti bende vds siz kaldım... sizlerin kullanmış oldukları vds paketleri , fiyatı ve firmaları nelerdir önerilerinizi yapabilirmisiniz vds alıcam ama sorun yaşamayacağım firma olsun istiyorum bugune kadar en memnun olduğum firma kapattı ...:(

tr lokasyon önceliğim ve windows istiyorum linux değil.

arkadaşlar malum paypal tr den çekildi ve bununla beraber bazı firmalarda hizmetlerini geri çekti bunlardan biride benim çalıştığım vds firmasıdır cok menun olduğum firma hizmetlerini geri çekti ve paramıda iade etti bende vds siz kaldım... sizlerin kullanmış oldukları vds paketleri , fiyatı ve firmaları nelerdir önerilerinizi yapabilirmisiniz vds alıcam ama sorun yaşamayacağım firma olsun istiyorum bugune kadar en memnun olduğum firma kapattı ...:(

tr lokasyon önceliğim ve windows istiyorum linux değil.

Merhaba sorunsuz hizmet vermek isterim ama illa küçük aksaklıklar olacaktır.Deneme vds isterseniz sağlayabilirim.İyi günler.

Merhaba sorunsuz hizmet vermek isterim ama illa küçük aksaklıklar olacaktır.Deneme vds isterseniz sağlayabilirim.İyi günler.
Mesajınız icin tskkrler 1 hafta kadar arastirayim formdaki kisilerde yazsin yorumlarini ona gore bir kaniya varirim... Sizede iyi gunler bol kazançlar hocam.

!!! mobildeyim !!!

Son düzenleme:
Retnor bilişim [MENTION=10078]Tri[/MENTION]qal aylık 20tl ise ornek alcagın 3aylık al 40lira oluyor yani 2aylık fiyata 3ay kullanıyorsun [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

cok uzun arayışlardan sonra retnor ile calısmaya basladım

gerçekten kalite ^^

Hocam kullandiginiz paketleride ve lokasyonlarinida yazabilirmisiniz.

!!! mobildeyim !!!

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] Retnor kesinlikle tavsiye ederim VDS Paket 3 kullanıyorum aylardır 1 defa sorun yaşamadım :)

NETDC internetten bak hocam uzun süredir kullanıyorum.

NETDC internetten bak hocam uzun süredir kullanıyorum.

hocam bugun baya araştırdım bu siteyide bir kenara koydum fiyatları baya uygun geldi sizde kullanıyorsunuz madem sorayım hiç sorun yaşamadınız değilmi aklımda olan 2- 3 firmadan birisi buydu ... desteği nasıl ? vds hata veriyormu çok ? (girememe gibi )

hocam bugun baya araştırdım bu siteyide bir kenara koydum fiyatları baya uygun geldi sizde kullanıyorsunuz madem sorayım hiç sorun yaşamadınız değilmi aklımda olan 2- 3 firmadan birisi buydu ... desteği nasıl ? vds hata veriyormu çok ? (girememe gibi )

Geçen senede bir dönme kullanıyordum 4 ay içinde bir kere hata vermişti. Bu senede 2 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı gün içerisinde sıkıntı vs olursa talep açıyorsunuz dönüş sağlıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri