Vds ile çalışmanın incelikleri

• Kullanıcı çömez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

çömez

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar vds ile yeni çalışmaya başladım.Vds ile çalışanlar cevap verirlerse çok sevinirim.Vds den günde kaç kanalınıza giriş çıkış yapıyorsunuz.Ben bundan sonraki çalışmalarımı şöyle yapmayı düşünüyordum ama çok yavaş olacak bu şekilde. Önce bir kanalıma istediğim sayıda vidoe atıp tüm işlemlerini bitirince 2. kanalıma girip ona da aynı şekilde çalışacaktım.
Fakat gördümki çok yavaş olacak böyle.
1-Sıkıntı çıkmadan her gün kaç kanalda çalışmamı tavsiye edersiniz
2- herbir kanala günde 10 video atsam toplamda oluşan sayı ne olursa sıkıntı çıkmaz

Cevap veren ve yazan tüm arkadaşlara şimdiiden çok teşekkkür ederim

Aynı ip den günde maksimum iki kanaldan fazlasına giriş yapma....

Konuyu takipdeyim yeni vds ye geçenler için yararlı bir konu olur

vds ile çalışıyorum.aksine google chrome kullanıyorum. vds i aldım alalı 1.5 ay oldu. daha hiç ip değiştirmedim.her kanala 1300 e yakın video atıyorum tek seferde. bazen iki bir gizli sekme açıp iki kanala birden bile yüklediğim oluyor. açıkcası ip idi şuydu buydu şehir efsanesi onlar.

BENCE.

vds ile çalışıyorum.aksine google chrome kullanıyorum. vds i aldım alalı 1.5 ay oldu. daha hiç ip değiştirmedim.her kanala 1300 e yakın video atıyorum tek seferde. bazen iki bir gizli sekme açıp iki kanala birden bile yüklediğim oluyor. açıkcası ip idi şuydu buydu şehir efsanesi onlar.

BENCE.

Hocam vds i hangi firmadan temin ediyorsunuz ?

BENCE.

kardeşim sana katılıyorum , ben gecmisi ve cerezleri bile silmiyorum kanalları bile vds den acıyorum ve kanallar taş gibiler :)

BENCE.

Dediğin gibi aynı anda 2 farklı kanala upload yaptığımda 40 kanalım kapanmıştı hep aklımı kurcalardı acaba mailden mi yoksa bu şekilde yüklediğim içinmi kapandı diye. Mailden miş demekki.

BENCE.

hocam 1 kanala o kadar video atınca index sorunu olmuyo mu ? ben toplu attıgımda izlenmiyo, tek tek atarsam izleniyo videolar

Valla arkadaşlar bu söyledikleriniz çok ilginç geldi bana tek seferde 1500 video. ben videoları tek tek atıyorum yeni sekme açıp aynı anda 2 video atmıyorum.Yani hiç korkmadan aynı 4-5 video atmak hiç sıkıntı değil ha ?

BENCE.

Ayrıca o kadar videoya etiket açıklama reklam süresi girme bütün bunları nasıl hallediyorsunuz

BENCE.

katılıyorum.günlük 7 dizi kanalı yapıyorum.herkanala 500 video atıyorum :D bulmak isteseler hertürlü buluyorlar

dene yanıl bul yöntemiyle çalışıyorum ben ne yapayım :) sürekli kanal açıp kapatıyorum ama bir sorun olmadı yani

arkadaşlar bu ip değiştirme olayıyla ünlem geçmeyi başaran var mı ?ne tarz videolar yüklüyorsunuz bence videoların günlük limiti olmalı youtube üzerinden adsense başvurduğumuzda hatırlarsanız seçenek var kaç video hazırlıyorsunuz gün hafta ay yıl olarak bir seçenek ve adeti bulunuyordu ünlem almamızın bununla ilgisi var diye düşünüyorum.youtube üzerinde olmayan videodan bile ünlem yiyorum.

Hocam vds i hangi firmadan temin ediyorsunuz ?

hocam neonsunucu dan alıyodum.forumdan banladılar. internet hızları mükemmel di. salay iletişimin alt yapısını kullanıyorlardı. yalnız sorgusuz sualsiz vds imi kapatmslar. neyse zten akıbetleri belli idi. hiç kurcalamadım. dün vds merkezinden aldım. render için fazla denemedim ama normal şuanda

kardeşim sana katılıyorum , ben gecmisi ve cerezleri bile silmiyorum kanalları bile vds den acıyorum ve kanallar taş gibiler :)

aynen

Dediğin gibi aynı anda 2 farklı kanala upload yaptığımda 40 kanalım kapanmıştı hep aklımı kurcalardı acaba mailden mi yoksa bu şekilde yüklediğim içinmi kapandı diye. Mailden miş demekki.

bence de hocam.aslında forumda şu açılan kıyım var bilmem ne konularının çoğu ya mail kaynaklı ya bot. millet boşa kürek çekiyor farkında değil aslında. önce sorunu tespit etmeleri lazm.

hocam 1 kanala o kadar video atınca index sorunu olmuyo mu ? ben toplu attıgımda izlenmiyo, tek tek atarsam izleniyo videolar

şuana kadar yaşamadım hocam

Ayrıca o kadar videoya etiket açıklama reklam süresi girme bütün bunları nasıl hallediyorsunuz

hocam varsıyalanlar kısmına giriyorm. etiket açıklama bütün videolara aynı etiket acıklamayı kendi otomatik atıyor yani

arkadaşlar bu ip değiştirme olayıyla ünlem geçmeyi başaran var mı ?ne tarz videolar yüklüyorsunuz bence videoların günlük limiti olmalı youtube üzerinden adsense başvurduğumuzda hatırlarsanız seçenek var kaç video hazırlıyorsunuz gün hafta ay yıl olarak bir seçenek ve adeti bulunuyordu ünlem almamızın bununla ilgisi var diye düşünüyorum.youtube üzerinde olmayan videodan bile ünlem yiyorum.

ünlemin ip ile alakası yok

Ben camtasia ile büyük oranda geçiyorum şimdilik %90 oranında hatta daha fazla ama eşleşene yakalanmaya başladım şimdi.Çerçeve şimdilik iyi sıkıntı yok

ben normal kendi pc'mde günde 20 kanala bile girip cıkıyorum 4-5 aydır hiç bir sorun yok . çerezleri sürekli siliyorum bugüne kadar bir sorunla karsılasmdım üstelik videoyap botunu kullanıyorum video yap botuyla günde 200- 300 yüklüyorum o kanaldan cıkıp baska kanala giriyorum ip degiştirmeden o kanalada yüklüyorum bi sorun yok . aynı ipten günde 2 gmail acıyorum . ertesi günde onlara alt kanal acıyorum. sıkıntı olmadı şimdiye kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri