vds ile gunde 100 kanala video atmak

Mesut

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar ilk defa vds kullanicam vds ile gunde mesela 100 kanala girip video atsam kanallarin kapanma riski ne olur,tecrubeli arkadaslar calisma sistemini anlatabilir mi saygilar

3 günde hepsi spamdan kapanıp girişte tel onayı ister
Telefon onayını girsende açılmaz. :)

vds ile hergün 10-15 arası kanala 200-500 arası video atarım,sorun olmadı şimdiye kadar ...(2 aydır)

yüz kanalda onar dk harcasan bile bin dk yapar :D
geriye sadece uyumak için yedi saatin kalır.
yemek yemeyip,ihtiyaçlarını görmeyeceksen yüz kanala videoları atarsın belki :D

kanalları manuel ve biraz teraffuatlı açtığımdan günde 2 kanal ancak yapabiliyorum

ben 70 kanala günde 1 er adet video atıyorum botla sorun olmuyor.Eğer fazla video atarsan tüm kanallar banlanır.İP ADRESİNDEN GİRDİĞİN TÜM KANALLAR BANLANIR.

Arkadaslar verdıgınız cevaplar ıcın tesekkurler,benım asıl merak ettıgım kanallara hep aynı ıp uzerınden gırmek ne kadar sakıncalı,tabı gunde 100 kanalı ornek verdım zaten ıstesemde gıremem okadar kanala en fazla gırıcem 20 kanal olsun vıdeolarıda fazla kasmaycam enfazla 10 ar vıdeo saygılar

Arkadaslar verdıgınız cevaplar ıcın tesekkurler,benım asıl merak ettıgım kanallara hep aynı ıp uzerınden gırmek ne kadar sakıncalı,tabı gunde 100 kanalı ornek verdım zaten ıstesemde gıremem okadar kanala en fazla gırıcem 20 kanal olsun vıdeolarıda fazla kasmaycam enfazla 10 ar vıdeo saygılar

çerez temizle sıkıntı olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri