vds ile ilgili ufak bir soru ?

yankee200955

Yasaklanmış
Herkese iyi forumlar
bu işlerde hala yeniyim ve her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum ne güzel :)
sorum şu olacaktı
benim vds var ve kanalıma vds üzerinden 200 tane video yükleceğim bunu el ile tek tek mi yapacağım yoksa bot vs. birşeyler alsam VDS de botu kullanılınca mı daha yararlı olur ...
birde ufak bir ayrıntı ( Google hangi ip yi dikkate alır VDS 'nin ki mi yoksa botun IP 'sini mi ?

Teşekkürler

Herkese iyi forumlar
bu işlerde hala yeniyim ve her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum ne güzel :)
sorum şu olacaktı
benim vds var ve kanalıma vds üzerinden 200 tane video yükleceğim bunu el ile tek tek mi yapacağım yoksa bot vs. birşeyler alsam VDS de botu kullanılınca mı daha yararlı olur ...
birde ufak bir ayrıntı ( Google hangi ip yi dikkate alır VDS 'nin ki mi yoksa botun IP 'sini mi ?

Teşekkürler

chrome vb. tarayıcılardan 100 adeti aşmadan yükleme yapabilirsiniz üzerinde çökebiliyor ardından 2. 100ü atarsınız toplu olarak ;) botun IP'sı dediğiniz zaten makinenin sabit ip adresini kullanıyorsunuz proxy vb. ek bir ip girmediyseniz.

chrome vb. tarayıcılardan 100 adeti aşmadan yükleme yapabilirsiniz üzerinde çökebiliyor ardından 2. 100ü atarsınız toplu olarak ;) botun IP'sı dediğiniz zaten makinenin sabit ip adresini kullanıyorsunuz proxy vb. ek bir ip girmediyseniz.

hocam ben videoyap .co kulllanıyorum bildiğim kadarıyla onlar farklı ip koyuyorlarmış herhalde ama
bide hocam bu crome vs. tarayııların eklentisi mi var ?

Aynı anda chorme 300,mozilla 100 upload yaklaşık 80 gb kanal down yaptım hocam ;)
[MENTION=2824]vdspower[/MENTION] 'in VDS 'i çok sağlam sıkıntı çıkarmadı :D

Aynı anda chorme 300,mozilla 100 upload yaklaşık 80 gb kanal down yaptım hocam ;)

Yapilmaz demedim zaten benimkisi bir öneri, ayni anda birçok islem bircok sorgu demek kisa zamanda'da captcha sorgusu demek, yoksa keyfinize gore 4 tarayicida acip islem yaparsiniz hatta icinede sanalpc kurup okey oynarsiniz size kalmis ;)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam hangi eklenti ile aynı anda 300 video upload ediyorsunuz yardımcı olurmusunuz :)

hocam hangi eklenti ile aynı anda 300 video upload ediyorsunuz yardımcı olurmusunuz :)

olurum tabii ki kardeşim.
Freemake youtube downloander ve free youtube downloander.
Bu ikisini kullanıyorum.
Kısaca sana nasıl yapacagını anlatayım.
Diyelim ki haber kanalı çekeceksin.Youtube'a news yaz filtrelerden son 1 saat yap
çıkan videoların kanallarını tek tek incele
abonesi az izlenmesi idare eder olsun.
kanalların url kısmını kopyala.
dediğim programlardan birine yapıştır ve indirmeye başla
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] hocamın konularında keyword canavarı var ordan açıklama,etiket oluşturabilirsin.Bol kazançlar ;)

olurum tabii ki kardeşim.
Freemake youtube downloander ve free youtube downloander.
Bu ikisini kullanıyorum.
Kısaca sana nasıl yapacagını anlatayım.
Diyelim ki haber kanalı çekeceksin.Youtube'a news yaz filtrelerden son 1 saat yap
çıkan videoların kanallarını tek tek incele
abonesi az izlenmesi idare eder olsun.
kanalların url kısmını kopyala.
dediğim programlardan birine yapıştır ve indirmeye başla
[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] hocamın konularında keyword canavarı var ordan açıklama,etiket oluşturabilirsin.Bol kazançlar ;)

sağolun hocam elleriniz dert görmesin :)

sen yinede yotubeden birşey indirme :) birinin sana aynısını yaptığını bi düşün. özgün video çekemiyorsanda özgün iş yapabilirsin. çalıp çırpmaktan iyidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri