Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorularinizi pm yada burdan yazin yanitlayayim
Samsung GALAXY S4 ile gönderildi. Yazım hatası olabilir.
Masallah 10kanala 1 vds. vdsler ağaçta mı yetişiyorArkadaslar ortalama 10 kanala bi vds bagliyorum ben, simdiye kadar Allah'a sukur bi sorun gormedim.
çöp ettiniz forumu valla, yeni mesajlara tıklamaya korkuyorum artık.
Youtube bugün kanallarımdan bazılarını para kazanmaya kapattı gelirlerim ve görüntülenme sayım yarı yarıya düştü bunun hesabını sorarım!Bizi yıldırmaya çalışıyor sanırım ama pes etmek yok daha fazla video yüklemezsem adam değilim
şimdi ben buraya bunu neden açtım? niçin açtım? nasıl açtım?
bunu izaha gerek yok.
gördünüz, konuyu aça tıkladım açtım.
ama açmamış da olabilirim.
açmışsam açmışımdır, açmamışsam açmamışımdır.
görünen köy uzakta değildir.
buraya açtık da sonradan açmadık mı dedik?
bunlar bir takım uydurma laflardır.
sahi yav, ben bu konuyu neden açtım?
kim açtırdı ulan bu konuyu bana buraya ?
Hocam merhaba. .
Vds ile kaç farklı kanala yükleme yapıyorsun.
İpleri ne kadar sürede yeniliyor sun.
mobil mesaj
boyle konular açan sen forumu çöpr çevirmiyorsun vds hakkinda soru soran adam çöp ediyor forumu öylr mi?
Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.
Kullanıcı adınla mesajın uyuşuyor zaten.O zamanla şimdiyi karşılaştırman mantıksızlığın ötesinde.
kurdugun cumlelerde mantik denen bisey yok. daha once foruma saçma saçma konular aç sonrada gel bilgi almak için soru soran adama dalaş. yaptigin iş mi?? o zamanla şimdiyi karşilaştirman mantiksiz diyorsun o zamanlarda brain yokmuydu sende ondan mi kiyaslamam mantiksiz oluyor
Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.
Ya arkadaşım ne kadar süredir forumdasın ?
http://www.ytpara.com/youtube-ban/3945-youtube-sen-ne-ayaksin-olum-bunun-sonrasida-var-vol-3-a.html
Konuyu açma tarihim 2013'ün 7. ayıdır aradan neredeyse 1 sene geçmiş öncekiyle şimdiki forum bir mi sence?Geçen sene bu zamanlar forum çöp oldu diyen bir kişi bile yoktu çünkü üyelikler kapalıydı, biz bizeydik, açtığımız konular belli açmadıklarımız belli, ama şimdi?Kanallar kapanıyor arkasından aynı tarz en az 30 konu geliyor.Şimdi bu 30 tane aynı konuyu açan mı forumu çöpe çeviriyor yoksa 1 sene önce kanalı kapananları motive eden ben mi ?Kaldıki toplam 4 konu açmışım 1 tanesi kanalı kapananları motive etmek için.Diğerleride gayet normal, herkesin karşılaşabileceği sorunlar.Forumda aradık bulamadık konu açtık.Mantıksızlığının üzerine mantıksızlıkla mantıklı şeyler inşa etmeye çalışıyorsun.Buda son mesajımdır iyi günler.
[MENTION=9398]xFactoria[/MENTION] girdigin her konu da forum cope donmus diye mesaj atiyorsun .. yani herseyi bilen sen hicbirseyi bilmeyen biz ..
senin son 20 mesajının kesin 15 mesajı sudur : Forumu cope cevirdiniz ..
en buyuk copcu sensin kendine bak sen ..
Forumda eskisin konuluk ihtiyacın yok böyle konusursun tabi ..
Forumlar ne icindir yardım edinmek icindir adam simdi nerden bulsun bu sorunun cevabını forumlarda?
Ha birde forum cope dondu demen bile saçma .. burada o kadar yonetici o kadar moderatör var merak etme onlar isini sendende bizdende iyi yapıorlar
Allah askına bak allah askına dedim artık girdigin konularda forum cope dondu demeyi bırak
150 TLye 32gb ramli sunucu alabilirsiniz türkiye lokasyonlu hocam 2 gb ramli şekilde vdslere ayırsanız 16 vds eder. iwocan nasıl yapar vdsleri nereden alır bilmiyorum ama tr lokasyonlu ucuz görüp almadığım bir yer var.kefil olmak istemem ama ucuz yollu sunucu alarak vdslere ayırtarak kullanabilirsiniz sayfa.net ti sanırım satan yerMasallah 10kanala 1 vds. vdsler ağaçta mı yetişiyorİnşallah daha da kazanırsınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.