vds ıpmi değiştirmek istiyorumda yeni verilecek ıp numaramda gmaile girince aynen bu resimdeki gibi iran çıkıyor bu konuda düşünceleriniz nedir sizce bu ıpyi kullanmalımıyım ilerde başıma iş açar mı bide kullanıp sorun yaşamayanlar oldumu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
vds ıpmi değiştirmek istiyorumda yeni verilecek ıp numaramda gmaile girince aynen bu resimdeki gibi iran çıkıyor bu konuda düşünceleriniz nedir sizce bu ıpyi kullanmalımıyım ilerde başıma iş açar mı bide kullanıp sorun yaşamayanlar oldumu?
Merhaba dostum. VDS'lerde İran gösterimi sorununu yanılmıyorsam forumda ilk dile getiren kişi benim. Bazı arkadaşlar bu sorunun sebebini "tamamen google'ın bir saçmalığı" olarak yorumlasalar da benim tecrübeme göre kanalların kapanmasının nedenlerinden biri. Benim İran görünen VDS'den işlem yaptığım bütün kanallar kapandı. Kesinlikle kullanmayınız. Mümkünse, servis sağlayıcınızla durumu görüşüp İngiltere lokasyonlu yeni Ip isteyiniz. Ücretsiz değiştiriyorlar.
Merhaba dostum. VDS'lerde İran gösterimi sorununu yanılmıyorsam forumda ilk dile getiren kişi benim. Bazı arkadaşlar bu sorunun sebebini "tamamen google'ın bir saçmalığı"
Bu yorumu ben yaptım forumda evet tamamı ile googlenin saçmalaması. İp whois çekerseniz lokasyon ingiltere gözükücektir ama hernedense google bunu farklı lokasyon olarak algılıyor.
Benim de bütün kanallarım gitti bu iran çıkması yüzünden bunun tek çözümü ip değiştirmek midir arkadaşlar ?
hocam bi ip adresinin kotrol edermisin hangi ülkeye kayıtlı acaba
hocam bi firefoxla falanda denermisin belki tarayıcına proxy girilmiştirip ingiltere kayıtlı olsa da iran gösteriyor kanal açarkene..
karışık bir durum.
hocam bi firefoxla falanda denermisin belki tarayıcına proxy girilmiştir![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.