Vds Kullananlar Ekran Kartınız Ne ?

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar vds'sinde kasma olan varmı ekran kartınızın markası nedir yazarmısınız

Ben çok anlamam ama ekran kartı ile ilgili varmı donma kasma sorununlarının?

vds lokasyon neresi ?
ping sürelerinizle ilgili sıkıntı olabilir

Kasmanın ekran kartından kaynaklanma olayı çok çok düşük ihtimaldir.
Önce Vds'ye bir reset atın deneyin kasma devam ediyor mu?
2. si farklı saatlerde deneyin. mesela 2-3 saat arayla kontrol edin kullanılabilirlik durumunu.
Pinglerde zaten sıkıntı yok.
Son olarak hangi firmadan aldınız Vds'yi ?
Firmalar bir makinaya haddinden fazla vds kuruyor haddinden fazla kişiye satıyor maximum kar yapmak için.
Aynı ana denk gelince kullanımlar diğer kullanıcılar sizi etkiliyor. Ne siz düzgün kullanabiliyorsunuz ne diğerleri.
Firma'da bakıp sorun yok diyor. Ama var. sorun senin makinayı fazla kişiye paylaştırman.
O yüzden çalıştığınız firmanın kaliteli iş yaptığına dikkat etmek gerek.

Kullandigimiz server'a kurdugumuz vds sayisi 40 adettir. Kullanilan serverda hali hazirda 30 adet vds barinmaktadir. Diger 29 kullanicimizin herhangi bir donma, bekleme vs gibi bir sorunu bulunmamaktadir. Kullanicimizla yaptigimiz gorusmeler neticesinde Teamviewer gibi bazi programlarda da donma sorunu yasadigini ogrenmis bulunmaktayiz. Server ve vds uzerinde yapilan tetkikler sonucu da bizden kaynakli herhangi bir problem bulunmamaktadir.

Donanımsal bir sorun olabilir sonuçta ekrana geliyor görüntü vdsde bir problem yok pc kaynaklı bir sorun.

Donanımsal bir problem olsa görüntü nasıl alınır?
Driver'ı kurulu değilse bile kasma yapmaz ekran dalgalı olarak gelir, dikkat ederseniz arkadaş vds'te donmanın yaşandığını söylemekte, kendi bilgisayarında işlem yaparken donma oluyormu?

Pc kaynaklı olduğunu nerden çıkarıyorsunuz?

Driver'ı kurulu değilse bile kasma yapmaz ekran dalgalı olarak gelir, dikkat ederseniz arkadaş vds'te donmanın yaşandığını söylemekte, kendi bilgisayarında işlem yaparken donma oluyormu?

Hocam bence bu kadar disaridan mudahale olmaya hevesli iseniz, arkadastan vds bilgilerini alip siz de VDS'e girmeyi dener misiniz? Biz farkli 4 kisiye denettik VDS'te donma olmadigini belirttiler, bakalim sizde de donma oluyor mu... Konuyu tatbik ve tetkik etmeden mudahil olmak biraz gereksiz bana gore...

tam olarak dalgalanma oluyor vdsde :) ekran kartı ile alakalı dememin sebebide bu. Intel Graphics ekran kartı var.

Vds'de donmalar,kendi kullandiginiz bilgisayarin ozelliklerinden tutun,kullandiginiz programlara,vds acikken acik olan programlara,internet hiziniza goire cok degiskendir.

Internet hiziniz dusukse yada vds acikken film muzik indiriyorsaniz,farkli bir program filan aciksa bu vds deki islerinizi yavaslatir.Bunlari goz ardi etmeyin.

Hocam bence bu kadar disaridan mudahale olmaya hevesli iseniz, arkadastan vds bilgilerini alip siz de VDS'e girmeyi dener misiniz? Biz farkli 4 kisiye denettik VDS'te donma olmadigini belirttiler, bakalim sizde de donma oluyor mu... Konuyu tatbik ve tetkik etmeden mudahil olmak biraz gereksiz bana gore...

Burası bir forum dikkat ederseniz, konuya açan sizmisiniz yazdıklarım ile sizinle alakası nedir?

Kullanıcı bir konuda yardım istemiş bizde görüşümüzü belirtmekteyiz, yanlış bir tutumdasınız.

tam olarak dalgalanma oluyor vdsde :) ekran kartı ile alakalı dememin sebebide bu. Intel Graphics ekran kartı var.

Anakart modelini alıp drver'ı yükleyip öyle test etseydiniz vds'ı.

Arkadaşlar vds'sinde kasma olan varmı ekran kartınızın markası nedir yazarmısınız

Nasıl yani ekran kartı Hangi vds veya server firması nvidia gtx 680'li makine satıyor örnek verirmisiniz ?

Vds'e bağlanırken internetinizin upload hızını kullanırsınız haliyle ortalama 100kb diyelim en iyi vdsde dahi takılmalar yaşayabilirsiniz bu vds'in sorunlu olduğu anlamına gelmez gerçekten çok aşırı yavaşlık programlar arası geçişlerde sorun yaşıyorsanız vds satın aldığınız firma ile iletişime geçin onlar size yardımcı olucaktır.

Bahsi gecen vds'ye girdim bakdim iwocan ustanin istegi uzerine.

Kim donma oluyor diyorsa bence kendi bilgisayinda bir sorun var cunki cok cok hizli gercekden.

bende iş yerindeyken wınn kullanıyorum.gece bu saatlerde edge ye bile geçtiği oluyor hızın o yüzden vds alamıyorum.alsam benden kaynaklı olarak kullanamayacağım...

Konu çok sapmış kimse kusura bakmasın ben vdsye asla kötü demedim sıkıntı vds de demedim nerden aldığımı söylemedim kötüleme gibi bi durum yok ben sadece çözüm arayan bir insanım aldığım vdsde sıkıntı olsa bu kadar popüler olmaz başkalarındada bu sıkıntılar olurdu ben aldığım arkadaşlarada belırttim vdsde sıkıntı olduğunu düşünmediğimi. Baya ilgileniyor arkadaşlar hatta çok çok ilgileniyorlar saatlerdir saolsunlar belki burdan yardımcı olacak biri çıkar diye açtım konuyu yanlış anlayan herkesden özür diliyorum..

Burası bir forum dikkat ederseniz, konuya açan sizmisiniz yazdıklarım ile sizinle alakası nedir?

Kullanıcı bir konuda yardım istemiş bizde görüşümüzü belirtmekteyiz, yanlış bir tutumdasınız.

Hocam siz beni yanlis anladiniz, benim demek istedigim VDS'te bir problem yok, siz de bilgileri alip kullanicidan, bu isi bilen biri olarak kendi gozlerinizle gorebilirsiniz durumu demek istedim. :)

Nasıl yani ekran kartı Hangi vds veya server firması nvidia gtx 680'li makine satıyor örnek verirmisiniz ?

Vds'e bağlanırken internetinizin upload hızını kullanırsınız haliyle ortalama 100kb diyelim en iyi vdsde dahi takılmalar yaşayabilirsiniz bu vds'in sorunlu olduğu anlamına gelmez gerçekten çok aşırı yavaşlık programlar arası geçişlerde sorun yaşıyorsanız vds satın aldığınız firma ile iletişime geçin onlar size yardımcı olucaktır.

Hocam VDS'teki ekran karti degil, kullanicinin bilgisayarindaki ekran kartindan bahsediliyor :) Anlam karmasasi olmus sanirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri