Vds Lazım 5 Liradan Vere bilecek

• Kullanıcı Sathko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

Sathko

Kayıtlı Üye
Merhaba 5 Liradan Win Vds Vere Bilecek Firmalar Aranıyor Toplu ALım Yapılacaktır Min 20 Max SInır Yok Sadece yt için Kanal Kontrolu Yapılacaktır

Kanal Takip Programları Hem Risksiz Hemde İşini Görür Uyarıları Söylüyor Zaten Parayada Ay sonu bakın Hocam Dayanamayıp Paralara baktıkça o kanal kapanma Riski artar

Arkadaşın demek istediği 1 aylık vds 5 tlden alamazsın. Anca 5 günlük bitane alabilirsin 1 gb ramlı.

Ooo 5 Liradan... Alırım bi dal :D

Alacaksan Git Konunu aç kardeşim bence sen türkçeyi de unutmuşssun adamın asabını bozuyorsun şu mubarek gün

---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------

Arkadaşın demek istediği 1 aylık vds 5 tlden alamazsın. Anca 5 günlük bitane alabilirsin 1 gb ramlı.

Yok Böyle Söylese SIkıntı degil amma ve lakin dal vs vs Yanlış

1-Türkçeyi böyle kullanan birinden öğrenicek değilim.
2-Forumda siz konu açmışken ben bidaha niye açıyım? Forum çöplük mü olsun? Sizin sayenizde biri çıkarsa bende faydalanırım. Burda art niyet göremiyorum?
3-Oruç asabi yapıyosa tutmana gerek yok. Etrafındakilerin kalbini kırıp daha çok günaha girebilirsin.

Kanal Takip Programları Hem Risksiz Hemde İşini Görür Uyarıları Söylüyor Zaten Parayada Ay sonu bakın Hocam Dayanamayıp Paralara baktıkça o kanal kapanma Riski artar

Bu olay en az 5 kere başıma geldi en son geçen gün bir kanala giriş yapıp kazançlarına bakmak istedim ertesi gün bütün videolar uçtu

Alacaksan Git Konunu aç kardeşim bence sen türkçeyi de unutmuşssun adamın asabını bozuyorsun şu mubarek gün

---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------

Yok Böyle Söylese SIkıntı degil amma ve lakin dal vs vs Yanlış

Hocam açıklayıcı bir şekilde kendini ifade edemiyorsun ki :) Mesala desen 1 günlük 5 tlden vds alınır veya 3-5 günlük 5 tlden alınır. Gibisinden yazarsan açıklayıcı bir şekilde kendini betimlersin. Ama senin söylediğin resmen şöyle oluyor ("Bana oradan litresi 5 tlden süt ver demek"); gibi oluyor. Ama kaç litre lazım? Oruç size yaramıyor valla.

---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:31 ----------

1-Türkçeyi böyle kullanan birinden öğrenicek değilim.
2-Forumda siz konu açmışken ben bidaha niye açıyım? Forum çöplük mü olsun? Sizin sayenizde biri çıkarsa bende faydalanırım. Burda art niyet göremiyorum?
3-Oruç asabi yapıyosa tutmana gerek yok. Etrafındakilerin kalbini kırıp daha çok günaha girebilirsin.

Sakin usta, biraz alttan alıver nolacak :D

Bu olay en az 5 kere başıma geldi en son geçen gün bir kanala giriş yapıp kazançlarına bakmak istedim ertesi gün bütün videolar uçtu

Benim teorim de bir kanala aylarca giriş yapmayıp sonradan girince kapanma olasılığının arttığı şeklinde. Haftada en azından 1 defa giriş yaptıklarım daha uzun ömürlü oluyor sanki.

İstersen sana 1 haftalık 5tl ye

1,7 GB Bellek
50GB Disk Alanı
Intel (R) Xeon(R) CPU E5-2670 v2 @ 2.50GHz
Amerika Lokasyon
En düşük 300Mbps upload ve download garantisi

İle windows 2012 server vds açabilirim

Ooo 5 Liradan... Alırım bi dal :D

Ben 15 yıldır Hosting işindeyim buradaki cogunun Yaşından Çok Meraklanmayın 1 ipin Kaç liraya geldigi neyin nerede satıldığını iyi biliyorum ben Herkese ilgisinden dolayı teşekkürler 5 liraya gunluk alırım haftalık aylık alırım bu bana ve anlaşacağım firmaya kalmış herkese hayırlı günler

amazon - azure - google'nin sunduğu vds hizmeti (kanal takibi için tavsiye etmem)
bunları 1$ provizyon karşılığı KREDİ KARTI(kredi kartı ile almanı tavsiye etmem, yenilemeyi otomatik yaparsan bitersin :) ) veya SANAL KART ile doğrulama yaparak kullanabilirsin..

eğer kredi kartın yoksa. online olarak entropay'dan sanal kart oluşturup kullanabilirsin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri