Vds mi videoyap mı ? Anket

Vds mi Videoyap mı

• Vds

Oy: 0 0,0%
  • Videoyap

Oy: 1 100,0%

• Kullanılan toplam oy
    1

alperenuzun

Kayıtlı Üye
Merhaba abiler . Öğrenciyim ve fazla bilgisayar başında duramıyorum genelde hafta sonları bir kaç saat sınavım olmazsa eğer . Size bir sorum var bu durumda benim için video yap mı iyi olur yoksa 30 liralık bir vds mi ?

Umarım katılım fazla olur . Gerçekten kararsızım yardıma ihtiyacım var .

Teşekkürler

bence videoyap hem 15 tl hem kanal çekme özelliği güzel hemde özgünleştirmesi ben 1 ay kullandım oldukça memnunum adsense kazanç kesinleşince tekrar alıcam ;)

VDS'mi hiçbirşeye değişmem :D

Hocam yorumunuz için teşekkürler . Lakin öğrenciyim 30 tl ona vereceğime 15 tlden iki ay video yap daha mantıklı değil mi ?

bence videoyap hem 15 tl hem kanal çekme özelliği güzel hemde özgünleştirmesi ben 1 ay kullandım oldukça memnunum adsense kazanç kesinleşince tekrar alıcam ;)

Yorumunuz için teşekkür ederim bende ilk paramı bekliyorum :)

Hocam yorumunuz için teşekkürler . Lakin öğrenciyim 30 tl ona vereceğime 15 tlden iki ay video yap daha mantıklı değil mi ?

Yorumunuz için teşekkür ederim bende ilk paramı bekliyorum :)

Videoyap kesinlikle daha mantıklı fakat spama girme endişesi var bende artık.

Videoyap kesinlikle daha mantıklı fakat spama girme endişesi var bende artık.

Banada videoyap mantıklı geldi vds nin bir aylığına 2 aylık video yap alabilirim . Teşekkürler yorumunuz için

çok video atıyomusunuz , 200-300 toplu yükleme yapıyormusunuz .

Yok hocam öğrenciyim belirttiğim gibi yapamıyorum o kadar fazla bilgisayar başında duramıyorum sınavlar vs. olduğu için . Ancak haftada 150 200 video atacağımı düşünüyorum . En fazla

Bu arada yorumunuz için teşekkürler

---------- Mesaj saat 22:24:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:02 civarında gönderildi. ----------

valla bana vds daha mantıklı geliyor. :)

Yorumunuz için teşekkürler . Lakin öğrenciyim dediğim gibi ve öğrencide para olmaz :D 1 aylık vdsye 30 lira vereceğime 30 liraya 2 aylık videoyap daha mantıklı geldi . Teşekkürler

Kardeşim tamamen farklı iki şeyi kıyaslıyorsun.
Videoyap mı? Ytkazan mı? Olsa anlarım.
Vds mi? Manuel mi? Olsa yine anlarım.

Ama bunların ikisi de olabilir ikisi de olmayabilir.
Bilgisayarın başında fazla duramıyorsan VDS öneririm.Okula giderken bir tıkla 100 video atarsın gelince 10dk başlık girersin tamamdır.

Kardeşim tamamen farklı iki şeyi kıyaslıyorsun.
Videoyap mı? Ytkazan mı? Olsa anlarım.
Vds mi? Manuel mi? Olsa yine anlarım.

Ama bunların ikisi de olabilir ikisi de olmayabilir.
Bilgisayarın başında fazla duramıyorsan VDS öneririm.Okula giderken bir tıkla 100 video atarsın gelince 10dk başlık girersin tamamdır.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle . Ben şunu sormak istemiştim öğrencinin işine hangisi yarar vds mi videoyap mı . Para olarakta 2 aylık videoyap 1 aylık vdsye denk geliyor . Param boşa gitmesin diye düşünerek böyle iki farklı şeyi kıyasladım .

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle . Ben şunu sormak istemiştim öğrencinin işine hangisi yarar vds mi videoyap mı . Para olarakta 2 aylık videoyap 1 aylık vdsye denk geliyor . Param boşa gitmesin diye düşünerek böyle iki farklı şeyi kıyasladım .

Fazla bir para değil aslında.Videoyap 15tl + Bir vds = 35tl halledersin. 1-2 haftada bu parayı biriktirirsin zaten

spam yapacaksan yani 1k larca video atıp geçeceksen vds yok ben seçiciyim az atacam öz atacam dersen bot hem etiket açıklamaylada ugarşmassın. ben ikisinide kullanıyorum ikisinide yeri var

bende aynı ikilemdeydim videoyapı seçtim önümüzdeki ay alıcam.Vds alıcaksan video seçmek ayarlamak daha uğraş isteyecek fakat videoyap ile hiç uğraşmadan kanal bile kopyalayabilirsin
ikincisi ise ek özellikleri.Özgünleştirme,etiket çekme falanda ek özellik oluyor

spam yapacaksan yani 1k larca video atıp geçeceksen vds yok ben seçiciyim az atacam öz atacam dersen bot hem etiket açıklamaylada ugarşmassın. ben ikisinide kullanıyorum ikisinide yeri var

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle . Hocam oturunca videoları indirip topluca atarım diye düşünüyorum bi kaçyüz tane birden kanallarıma . Bu şekilde olunca vds daha mantıklı size göre sanıyorum .

bende aynı ikilemdeydim videoyapı seçtim önümüzdeki ay alıcam.Vds alıcaksan video seçmek ayarlamak daha uğraş isteyecek fakat videoyap ile hiç uğraşmadan kanal bile kopyalayabilirsin
ikincisi ise ek özellikleri.Özgünleştirme,etiket çekme falanda ek özellik oluyor

Yorumunuz için teşekkür ederim . Bende videoyapın etiket vs. özelliğini beğendim başarılı :)

Aynen 15+20=35 fazla bi para değil.Güzel bi yatırım olarak düşün ;)

Para kazanmak için yatırımda şart :) doğru diyorsunuz hocam aslında ama ilk birisini alıp deniyim kendimi diyorum . Yani sınavlar falan gelince hiç oturamazsam falan diye düşünüyorum :)

Yani sınavlar falan gelince hiç oturamazsam falan diye düşünüyorum :)

Yapmayın kardeşim bir sınav ne kadar zor olabilir ya.Ygs dışında hiçbir sınava son gün dışında çalışmışlığım yoktur.Fazla kasmayın sınavlarla kendinizi.Hayatta daha önemli şeyler var.Tıp & Hukuk okumadığınız sürece işsiz olacaksınız zaten :)

Yapmayın kardeşim bir sınav ne kadar zor olabilir ya.Ygs dışında hiçbir sınava son gün dışında çalışmışlığım yoktur.Fazla kasmayın sınavlarla kendinizi.Hayatta daha önemli şeyler var.Tıp & Hukuk okumadığınız sürece işsiz olacaksınız zaten :)

Hocam bende emin olun sizin kadar rahatım . Ama bu sene ygsye lysye az kaldı işi sıkı tutayım en azından bu sene :)
Yada çok abarttım değilim sizin kadar rahat :D

---------- Mesaj saat 00:12:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:01 civarında gönderildi. ----------

Konu güncel . Herkese iyi akşamlar

arkadaşlar ben 4 aydır ytkazan kullanıyorum hem işim daha kolaylaştı hem daha çok kazanıyorum mesala şöyle açıyım benim ingilizce news kanalım var güncel videoları yakalamam lazım sabah 06.30 evden çıkıyorum akşam 19.30 da felan geliyorum işten yani pek pcye bakamıyorum android telden ytkazana giriyorum kaynak ismini tarıyorum güncel en yeni videoları bana sunuyor hemen youtube kanalıma aktarıyorum 5 dkmı almıyor gerçekten adamlarda onlarca kaynak botları sunuyor bize ben çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri