VDS Power dan şikayetçiyim.

• Kullanıcı TDWeb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TDWeb

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.habermekan.com
Forum geriye yedeklenmeden öncede yazmıştım haber vermeden ve süresi dolmadan sunucumu kapatmışlardı. şimdide bir sunucum daha kapandı. sitelerine ulaşamıyorum. süresimi doldu yoksa başka nedenden mi kapandı cevap bekliyorum. ayrıca erken kapanan sunucum hakkında da cevap bekliyorum. bu cevap para iadesi olmasın.

Bildiğim kadariyla sait sunucularini okuldaki bir fakülteye anlaşarak alt yapi sistemi iiçin kullanicakti.

Eğer işlemlere baslandiysa bazi sorunlar olabilir.kendisi cevap verecektir olmazsa telefondan ulasmayi deneyiniz

bende ulaşamıyorum.ne olursa olsun insan parasını alıp hizmet verdiği insanlara aksaklıktan dolayı bilgi vermez mi?

Yarın öğlen kendisiyle yüzyüze görüşeceğim,sorununuzu dile getiririm.
Ancak sait'in burda yapabileceği tek şey ödemenizi geri vermektir,çünkü kendisi A.Ü Mimarlık Fakultesinin alt yapı hattını yapıyor.Ve bireyseli tamamen bıraktı.Yakında ben başlayacağım Forumda VDS satışına.[vdspower'la aynı fiyat ve aynı kalitede] burdan da duyurmuş olalım ;) [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] da izni verdi,gerisi teferruat ;)
Müşterilerim de hazır : [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=247]Titan[/MENTION] [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] vs vs :)

ben de 2 gündür ne siteye ne de sunucuya ulaşamıyorum ne olursa olsun böyle bir mağduriyet yaşatmaya kimsenin hakkı yok

insan haber verir, açıklama yapar.sonra bırakır işi gider yeni işe başlar.beni alakadar etmez ki isterse gitsin MİT'in alt yapısını yapsın.bu gün burada bir ton insanı mağdur eden yarın üniversiteyi de mağdur eder...

ben arkadaşın geri odeme yapacagına inanıyorum
insanları magdur bırakacak birine hic benzemiyor
ama kesinlikle en az 1 hafta onceden haber vermek gerekir

demekki adam baska işlerle ugrasıyomuş bende benim eski vds hala neden acık acaba diyodum :D

Ancak sait'in burda yapabileceği tek şey ödemenizi geri vermektir,çünkü kendisi A.Ü Mimarlık Fakultesinin alt yapı hattını yapıyor.Ve bireyseli tamamen bıraktı.Yakında ben başlayacağım Forumda VDS satışına.[vdspower'la aynı fiyat ve aynı kalitede] burdan da duyurmuş olalım ;) [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] da izni verdi,gerisi teferruat ;)
Müşterilerim de hazır : [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=247]Titan[/MENTION] [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] vs vs :)

aşk olsun ben ne güne duruyorum bana dedicated server ayarla bu arada benimde daha 1 haftası vardı vdsnin ama kapatmışlar vds umrumda değil saatlerce video indirmiştim ona yanıyorum önceden haber verin abi yedekleyelim ya kötü oldu bu

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] da izni verdi,gerisi teferruat

bu nedemek ya biz enayimiyiz. bu forumdan banlanmasını istiyorum. üniversiteyle anlaşması demek bizim hakkımızı yeme cesaretini nerden veriyor.

sunucadaki bilgilerim dahil istiyorum. yoksa işin sonu hukuka kadar gidecek.

---------- Mesaj saat 01:59:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:58:17 civarında gönderildi. ----------

ben arkadaşın geri odeme yapacagına inanıyorum
insanları magdur bırakacak birine hic benzemiyor
ama kesinlikle en az 1 hafta onceden haber vermek gerekir

geri ödeme yapması maduriyetimizi gidermiyor.

Arkadaslar bu Vdspower isimli arkadasin geri odemeleri yapacagina inaniyorum.Kendisi ile bir samimiyetim yada gorusmuslugum yok ama bu isin icindeo lan bir kisi bu sorunlar icin geregini yapar diye dusunuyorum.
@Bonna'ya gelince.Burda bir seyi ali psatmak herkezin hakkidir.Bunu kimse engelleyemez.Kurallar ve Esnaflik ahlaki bozulmadigi surece.Satis tabiki yapabilirsin ama onumuze gelen bu tur sorunlari hic bir musterine yansitmaman gerekir.Hatta bana kalsa bu isde Firmasi olmayanlara satis dahi yaptirmam.Cunki hem satis yapan icin hemde alisveris yapan icin kotu sonuclar cikabilir ortaya.
@Bonna ayrica VdsPower ile iletisimde oldugunu dusunerekden kendisine bu konu ile ilgili bilgi vermeni bunca kisinin magduriyetlerinin giderilip giderilmeyecegi konusunda bir bilgi alip arkadaslari bilgilendirmeni rica ediyorum.

Eger ortada bir magduriyet varsa bunu mutlaka gidermesi lazim,gidermiyorsa arkadaslarda birlesip gereken ne ise hukuki yollarla yaparlar.

Ve lutfen bazi yerlerde referans oldugumu yazarken yada kullanirken,kimseyi incitmeden,kimseye zarar getirmeden ve beni kimseden buyuk gostertmeden gosterin. ;)

Saygilarimla.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] da izni verdi,gerisi teferruat

bu nedemek ya biz enayimiyiz. bu forumdan banlanmasını istiyorum. üniversiteyle anlaşması demek bizim hakkımızı yeme cesaretini nerden veriyor.

sunucadaki bilgilerim dahil istiyorum. yoksa işin sonu hukuka kadar gidecek.

---------- Mesaj saat 01:59:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:58:17 civarında gönderildi. ----------

geri ödeme yapması maduriyetimizi gidermiyor.

ne maduriyetin varda geri ödeme yapması maduriyetini gidermiyor merak ediyorum? 25tl verip bazı insanları satın aldıgınızımı sanıyorsunuz? vdspower'in daha önceki satış konularındada haddini aşan acıklamalarda bulunmuştun ve seni tatlı dille uyarmıştım. orda benim seni uyardıgım bir cümle vardı başka insanlara hitaben kullandıgın, ne yazıkki o cümlede kastettigin insanlara benzemeye başladı sözlerin. saitle gerekirse bende görüşürüm konu nedir ne değildir konusurum. bu sektörde hizmet vermek kolay iş degil.heleki sunuculara dogrudan fiziki müdahale şansı olmadıgı zaman.sait burda degil belkide farklı bir sorun var? bizim mesajlarımız sadece olma ihttimali olan durumlardı yani kesin birşey yok. hemen küplere binip abartıyorsunuz! hukuk yoluna gidecekmişsin güldürmeyin beni. şu bir gercekki sunucuyu alırken kullanıcı sözleşmesini okumadın degilmi? eger okusaydın hicbir şey elde edemeyecegini bilmen gerekirdi.

Arkadaslar bu Vdspower isimli arkadasin geri odemeleri yapacagina inaniyorum.Kendisi ile bir samimiyetim yada gorusmuslugum yok ama bu isin icindeo lan bir kisi bu sorunlar icin geregini yapar diye dusunuyorum.
@Bonna'ya gelince.Burda bir seyi ali psatmak herkezin hakkidir.Bunu kimse engelleyemez.Kurallar ve Esnaflik ahlaki bozulmadigi surece.Satis tabiki yapabilirsin ama onumuze gelen bu tur sorunlari hic bir musterine yansitmaman gerekir.Hatta bana kalsa bu isde Firmasi olmayanlara satis dahi yaptirmam.Cunki hem satis yapan icin hemde alisveris yapan icin kotu sonuclar cikabilir ortaya.
@Bonna ayrica VdsPower ile iletisimde oldugunu dusunerekden kendisine bu konu ile ilgili bilgi vermeni bunca kisinin magduriyetlerinin giderilip giderilmeyecegi konusunda bir bilgi alip arkadaslari bilgilendirmeni rica ediyorum.

Eger ortada bir magduriyet varsa bunu mutlaka gidermesi lazim,gidermiyorsa arkadaslarda birlesip gereken ne ise hukuki yollarla yaparlar.

Ve lutfen bazi yerlerde referans oldugumu yazarken yada kullanirken,kimseyi incitmeden,kimseye zarar getirmeden ve beni kimseden buyuk gostertmeden gosterin. ;)

Saygilarimla.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; dan yarına kadar bir cevap gelmesse saitle bende görüşürüm. durum nedir ne degildir bilgim yok. sistemsel veya fiziki bir sorunsa cözülmesi konusunda görüşürüm. ancak farklı birdurum varsa mümkün mertebe geri ödeme yollarınıda görüşürüz. konu takibimde

ne maduriyetin varda geri ödeme yapması maduriyetini gidermiyor merak ediyorum? 25tl verip bazı insanları satın aldıgınızımı sanıyorsunuz? saitle gerekirse bende görüşürüm konu nedir ne değildir konusurum. bu sektörde hizmet vermek kolay iş degil.heleki sunuculara dogrudan fiziki müdahale şansı olmadıgı zaman.sait burda degil belkide farklı bir sorun var? bizim mesajlarımız sadece olma ihttimali olan durumlardı yani kesin birşey yok. hemen küplere binip abartıyorsunuz! hukuk yoluna gidecekmişsin güldürmeyin beni. şu bir gercekki sunucuyu alırken kullanıcı sözleşmesini okumadın degilmi? eger okusaydın hicbir şey elde edemeyecegini bilmen gerekirdi.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; dan yarına kadar bir cevap gelmesse saitle bende görüşürüm. durum nedir ne degildir bilgim yok. sistemsel veya fiziki bir sorunsa cözülmesi konusunda görüşürüm. ancak farklı birdurum varsa mümkün mertebe geri ödeme yollarınıda görüşürüz. konu takibimde

ya dostum okadar boş konuşuyorsunki 25 tl ye kendisini satın almadım ama hizmet satın aldım bu laf azınıza sakız olmasın lütfen ticaretin 1 lirası ile 25 farketmez. ozaman arkadaşına söyle 25 tl ye hizmet satmasın burada.

bu arada bu işler çok zor demişsinya yapamayacağı işin altına girmeyecek ozaman.

ayrıca maduriyetim. ben gece gündüz vds ye dosya indirecem kendime göre düznleyecem ve bazı belgelerimi vds ye kayıt edecem hop diye hepsi uçup gidecek. ben oraya kayıt ettiğim dosyaları nerden bulacam sadece video içinmi kullanıyordumki sunucuyu ? mail adreslerim şifrelerim v.s.

---------- Mesaj saat 02:16:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:14:18 civarında gönderildi. ----------

ya dostum okadar boş konuşuyorsunki 25 tl ye kendisini satın almadım ama hizmet satın aldım bu laf azınıza sakız olmasın lütfen ticaretin 1 lirası ile 25 farketmez. ozaman arkadaşına söyle 25 tl ye hizmet satmasın burada.

bu arada bu işler çok zor demişsinya yapamayacağı işin altına girmeyecek ozaman.

ayrıca maduriyetim. ben gece gündüz vds ye dosya indirecem kendime göre düznleyecem ve bazı belgelerimi vds ye kayıt edecem hop diye hepsi uçup gidecek. ben oraya kayıt ettiğim dosyaları nerden bulacam sadece video içinmi kullanıyordumki sunucuyu ? mail adreslerim şifrelerim v.s.

ha hiç birşey elde edemicemi düşünüyorsan yanılıyorsun. bu işten canınız çok yanacak peşini bırakırsam adam değilim.

Ben bu arkadaştan sunucu almadım, konuyu tesadüfen okuyorum. Ne mağduriyetin var [MENTION=112]Throck[/MENTION] diyen arkadaş, müşterinin 100 GB lık yedek dosyası var ise ve bunun için emek sarf etmiş ise bu mağduriyet değil mi? Hukuki yollara kimsenin gitmeyeceğini herkes biliyor sonuçta illegal bir durum yok, ancak bir satış gerçekleşmiş ve bu hizmet bedeli üzerinden faturalandırılmamış ise; tüketici haklarına gittiği zaman o sözleşme falan da ikinci plana itilir. Birde maliye girdimi işin içine hukuki yollara başvurmaya gerek kalmaz zaten, amaç mağdur etmekse buyur sana mağdur etmek.
Ama art niyet aranmaması gerektiğini düşünüyorum.

Ve bu tür hizmet satın alan arkadaşlar,
Ben yıllardır internet üzerinden bu tür hizmetleri satın alıyorum. Siz siz olun, Fatura kesmeyen, elinize bir belge vermeyen kişilerden alışveriş yapmayın. Bu arkadaş için konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın, başıma geleni söylüyorum; makinanın fişini çekse, tüm ip leri yenileyip ertesi gün başkalarına satsa kimseye bir şikayette bulunamazsınız.

Arkadaşlar yarın öğlen görüşeceğimi söyledim.Kendisi istanbuldaydı bi kaç gün önce geldi yoldan.Yarın akşam görüşmenin detaylarını yazarım,konu daha fazla uzamasın isterseniz. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ile de skype'den görüştük.Satış ve vdspower konusunu hallettik herşeyi.
Mesajımı bekleyin.

---------- Mesaj saat 02:16:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:14:18 civarında gönderildi. ----------

ha hiç birşey elde edemicemi düşünüyorsan yanılıyorsun. bu işten canınız çok yanacak peşini bırakırsam adam değilim.
aslında senin gibilere yardımcı olmakta suç. vds hizmetlerinde ücret iadesi aslen yapılamaz saitin yerinde olsam sana kuruş vermezdim. ee sözleşmedede o kadar madde var birisini sana göre uyarlar hizmetinide iptal ederdim bunu açık ve net söylüyorum yapardım yani.

neyse olayı karşılıklı hale getirmeyelimde;vds hizmetinin sonlandırıldıgı konusunda muhtemelen emin degilsin. ana server'inde sorun var muhtemelen ve onunla ilgileniyor . gecenin 12sinde hemen cevap bekliyorsun. bekle bakalım yarın olsun belki sunucun sorunsuz giriş yapacaktır. arkadaşa telefondan ulaşmayı denedinmi? anca burda ortalıgı celallendirin. ona buna sataşın . skype adresi veya telefon bilgileri sende yoksa pm at vereyim bilgileri . ara bi konus bakalım neymiş ne degilmiş.

son mesajını yeni gördüm.hukuki destek lazım olursa beni ara.

bu konuda kesinlikle konu sahibi %100 haklıdır. süresi dolmadan habersiz bir şekilde hizmetini hangi hakla kesiyor? önceden her hangi bir bilgilendirme bile yapılmadan ?

Ben bu arkadaştan sunucu almadım, konuyu tesadüfen okuyorum. Ne mağduriyetin var [MENTION=112]Throck[/MENTION] diyen arkadaş, müşterinin 100 GB lık yedek dosyası var ise ve bunun için emek sarf etmiş ise bu mağduriyet değil mi? Hukuki yollara kimsenin gitmeyeceğini herkes biliyor sonuçta illegal bir durum yok, ancak bir satış gerçekleşmiş ve bu hizmet bedeli üzerinden faturalandırılmamış ise; tüketici haklarına gittiği zaman o sözleşme falan da ikinci plana itilir. Birde maliye girdimi işin içine hukuki yollara başvurmaya gerek kalmaz zaten, amaç mağdur etmekse buyur sana mağdur etmek.
Ama art niyet aranmaması gerektiğini düşünüyorum.

Ve bu tür hizmet satın alan arkadaşlar,
Ben yıllardır internet üzerinden bu tür hizmetleri satın alıyorum. Siz siz olun, Fatura kesmeyen, elinize bir belge vermeyen kişilerden alışveriş yapmayın. Bu arkadaş için konuşmuyorum yanlış anlaşılmasın, başıma geleni söylüyorum; makinanın fişini çekse, tüm ip leri yenileyip ertesi gün başkalarına satsa kimseye bir şikayette bulunamazsınız.

laf olsun torba dolsun. konusuyoruzda ordan burdan copy paste. bilmiyorsan yazmıcaksın. arkadaşa soracaksın önce alışverişinde fatura almışmı. maliye feelan demişsinde alsana ceza o zaman bahsi gecen şirketin aldıgı cezayı müşteriye aldırmak hukuki yollarda 10 gün sürmez + dava masrafları + avukat ücreti + daha yazalımmı?hemen fatura diyorsunuz fatura kesilip kesilmedigini bilmiyorsanız rica ediyorum yazmayın

aslında senin gibilere yardımcı olmakta suç. vds hizmetlerinde ücret iadesi aslen yapılamaz saitin yerinde olsam sana kuruş vermezdim. ee sözleşmedede o kadar madde var birisini sana göre uyarlar hizmetinide iptal ederdim bunu açık ve net söylüyorum yapardım yani.

neyse olayı karşılıklı hale getirmeyelimde;vds hizmetinin sonlandırıldıgı konusunda muhtemelen emin degilsin. ana server'inde sorun var muhtemelen ve onunla ilgileniyor . gecenin 12sinde hemen cevap bekliyorsun. bekle bakalım yarın olsun belki sunucun sorunsuz giriş yapacaktır. arkadaşa telefondan ulaşmayı denedinmi? anca burda ortalıgı celallendirin. ona buna sataşın . skype adresi veya telefon bilgileri sende yoksa pm at vereyim bilgileri . ara bi konus bakalım neymiş ne degilmiş.

son mesajını yeni gördüm.hukuki destek lazım olursa beni ara.

senin gibilerderken ? ayrıca para isteyen kimki zaten. artı sen yazacağına saide söyle gelsin o yazsın.

sözleşmede okadar madde var kafana göre kapatırsın diyorsun yani. bundan sonraki süreçleri bu forumda yazacağım öyle kafanıza göre kapatamayacağınızı herkes öğrenecek. biz 3 günlük adam değiliz sizin gibi. yıllardır bu sektördeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri