Arkadaslar bu Vdspower isimli arkadasin geri odemeleri yapacagina inaniyorum.Kendisi ile bir samimiyetim yada gorusmuslugum yok ama bu isin icindeo lan bir kisi bu sorunlar icin geregini yapar diye dusunuyorum.
@
Bonna'ya gelince.Burda bir seyi ali psatmak herkezin hakkidir.Bunu kimse engelleyemez.Kurallar ve Esnaflik ahlaki bozulmadigi surece.Satis tabiki yapabilirsin ama onumuze gelen bu tur sorunlari hic bir musterine yansitmaman gerekir.Hatta bana kalsa bu isde Firmasi olmayanlara satis dahi yaptirmam.Cunki hem satis yapan icin hemde alisveris yapan icin kotu sonuclar cikabilir ortaya.
@
Bonna ayrica VdsPower ile iletisimde oldugunu dusunerekden kendisine bu konu ile ilgili bilgi vermeni bunca kisinin magduriyetlerinin giderilip giderilmeyecegi konusunda bir bilgi alip arkadaslari bilgilendirmeni rica ediyorum.
Eger ortada bir magduriyet varsa bunu mutlaka gidermesi lazim,gidermiyorsa arkadaslarda birlesip gereken ne ise hukuki yollarla yaparlar.
Ve lutfen bazi yerlerde referans oldugumu yazarken yada kullanirken,kimseyi incitmeden,kimseye zarar getirmeden ve beni kimseden buyuk gostertmeden gosterin.
Saygilarimla.