vds ye keyloger kurmus

senss17

Kayıtlı Üye
keylogerı kımın kurdugunu nasıl anlarım ?

beyler nasıl taranıyor tarayalım vds yi ? ne gibi önlemler alalım ? iyi miktar içinde var adsensenin

vdsi kimden aldın hocam söyle ki önlem alalım

Aslinda sikayet konusu acilsaydi keske.
Kimden aldigini soylersen iyi olur bizler icin.

Sizlere tavsiyem, büyük sağlam sitelerden sunucu alın, kendiniz sanallaştırın, hiçbir zaman böyle sorunlar yaşamazsınız

Keylogir`un blunduğu Exe`yi bir NotePad Aç ve tutarak İçine sürükle Ardından CTRL+F kombinasyonunu Kullanarak @hotmail @Gmail @mynet gibi bilinen e-mail adresleri arattır böylelikle verilerin gittiği e-maili görebilirsin

Keylogir`un blunduğu Exe`yi bir NotePad Aç ve tutarak İçine sürükle Ardından CTRL+F kombinasyonunu Kullanarak @hotmail @Gmail @mynet gibi bilinen e-mail adresleri arattır böylelikle verilerin gittiği e-maili görebilirsin
vdsler formatlandı daha once gorsem yapardım... kımden aldınıgınız dıye soruoyrsunuz ama soylemem dogru olmaz. forumu okuyan anlamıstır.

vdsler formatlandı daha once gorsem yapardım... kımden aldınıgınız dıye soruoyrsunuz ama soylemem dogru olmaz. forumu okuyan anlamıstır.

Vdsye keylogger kurmak doğru oluyorda, bunu yapanın adını paylaşmak mı doğru olmuyor anlamadım.

ben vds ye satıcı keylog kurmus mu yazdım. vds gıren kurmus dedım.

Başkasının kullandığı vds neden size veriliyor formatlanmadan ayrıca daha önceki kullanan şahıs bunu başkasıda kullanır diye vdsye keylogger kurmaz.Alınan vdsler sıfırdan kurulur verilir.

Son düzenleme:
Başkasının kullandığı vds neden size veriliyor formatlanmadan ayrıca daha önceki kullanan şahıs bunu başkasıda kullanır diye vdsye keylogger kurmaz.Alınan vdsler sıfırdan kurulur verilir.
hocam yanlıs anlamıssınız vds bana aıt vatandasın bırı gırıyr var keyloger kuruyr adsense hesabna erısmek ıcın.

Şu olayı düzgünce bir açıklasanız hocam hepimiz forumdan birsürü arkadaştan vds alıyoruz. Hiçbir vds satıcısı böyle bir zan altında kalmak istemez.

VDS'e giren arkadaş ne demek hocam ? Satıcı formatlayıp size vermiyor mu ? Eğer işini başkasına yaptırıyorsa suç yine satıcıda.

Siz bir başkasına kullanması için izin verdiyseniz o ayrı ? Ancak böyle bir durum yoksa açıklamanız lazım. Dolandırıcılık söz konusu.
[MENTION=29276]senss17[/MENTION]

Siz bu ismi gizliyorsanız bizde dikkat çekmeye çalışıyor diye şüpheleniriz kusura bakmayın.

Kimden aldığınızı söyleyeceksiniz ki başkalarının canı yanmasın.
soyle dusun senın bır vds fırman var bırı cıkıyor ve senden aldıgım vds ye keyloger yuklemısler dıyor. dogru olurmu. benım sorunum su vdsyı satın aldıgım yer guvenlıgı saglayaamdı o kadar. dvs satan keyloger yuklemıs demıyorum

2 seçenek var biri vds firman tarafından kaynaklanıyor 2. seçenecek yada senden kaynaklanıyor.Son zamanlarda dosya vs. indirdin mi ?

Şu olayı düzgünce bir açıklasanız hocam hepimiz forumdan birsürü arkadaştan vds alıyoruz. Hiçbir vds satıcısı böyle bir zan altında kalmak istemez.

VDS'e giren arkadaş ne demek hocam ? Satıcı formatlayıp size vermiyor mu ? Eğer işini başkasına yaptırıyorsa suç yine satıcıda.

Siz bir başkasına kullanması için izin verdiyseniz o ayrı ? Ancak böyle bir durum yoksa açıklamanız lazım. Dolandırıcılık söz konusu.
@senss17

öncelikle keylog konusunda vds yetkılılerıne bır sey demıyorum. onlar sadece vds nın guvenlıgını sağlayamadılar. kendı kullandıgım vdsye sıfremı kımseye vermeden bır sahıs gırıyor ve benım baglantım kopuyor bende yaklasık 2 dakıka sora yenıden gırıyorum bı bakıyorum sag alt kose bır goz var bırde exploerın gecmısı acık. goze tıkladım vdsye gırerken yazdıgım sıfre yazıyor. daha sonra fırma yetkısı ıle yazısıyorum ve yetkılı sorumlulugun bende oldugunu soyluyor. adsensem calındıgı ıcın bende formatlanıp gerı verılmesını ıstıyorum. vds satıcısı dolandırıcı degıldır. dolandırıcı ve hırsız [email protected] emailinin sahibidir. benım adseneme yonetıcı emaılı eklenmıstır.

---------- Spam Engelliyici 03:08 ---------- Önceki Mesaj 03:03 ----------

2 seçenek var biri vds firman tarafından kaynaklanıyor 2. seçenecek yada senden kaynaklanıyor.Son zamanlarda dosya vs. indirdin mi ?
hayır vds de sadece adsense acıktı. baska hıc bır sıteye erısım yoktur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri