Vds'de Günlük Max Kaç Kanal

furkanture20

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,Vdsden Günde Maximum Kaç Kanal Yapyırosunuz?Kaç Kanal Yaparsak Spama Düşer?

cevapları biliyorum konuları inceledim özelden baya kişiye sordum ama herkes farklı cevap sölüyo [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] uzman prof youtuber hocam :D 5 tane dedi

1 tane zorlarsam 2 tane indir render al yükle anca bu kadar çıkıyor :D

cevapları biliyorum konuları inceledim özelden baya kişiye sordum ama herkes farklı cevap sölüyo [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] uzman prof youtuber hocam :D 5 tane dedi

Düzenli olarak her gün 3 kanal açtığım VDS vardı toplu kapanma yaşadım.Başka bir VDS'de aynı şekilde çalışıyorum ama herhangi bir toplu kapanma ile karşılaşmadım.Kısacası bu soruya kesin ve net cevap verebilecek birisi yoktur bence.

Ben alt kanal çalışmanızı tavsiye edebilirim şayet çok vds alabilecek paranız yoksa
belli aralıklarla yeni ip satın alın ipnizi degişin mümkün mertebe çerezlerinizi silin genede
ve kanallarınızı ip degiştirebileceginiz kendi pcnizde ayarlarınızı yapın yüklemeyi sadece vds yapın riski azaltır gene

Umarım döndüğünüzde güzelim Türkçeyi doğru kullanırsınız.

konu dışı post ama doğru yer olduğunu düşünüyorum: yaş 15 bu şekilde davranışlar normaldir...
Az önce de bir pm aldım yaş 17 çocuk askerlik arkadaşı gibi yazıyor kazanıyor musun yardim et, seni gidi beshaneci gibi abuk subuk sulu mesajlar...

Gerçi problem yaş da değil 12 yaşında baya aklı başında olan kardeşlerimiz de var çok şükür her neyse yapacak bir şey yok:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri