Vds'den açtığım Adsense kapanıyor...

• Kullanıcı Muksher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Muksher

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Özgün kanalım var ancak aynı zamanda spamda yapmak istiyorum.Evimde 3pc olmasına rağmen hicbirinden adsense acmak istemiyorum özgün kanalımı riske atmak istemiyorum.Vdsden adsense acmak istiyorum fakat vdsden actıgım adsenseseler kapanıyor.Varmı önerisi olan yada vdsden adsense acma taktiğini söyleyecek olan. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Özgün kanalım var ancak aynı zamanda spamda yapmak istiyorum.Evimde 3pc olmasına rağmen hicbirinden adsense acmak istemiyorum özgün kanalımı riske atmak istemiyorum.Vdsden adsense acmak istiyorum fakat vdsden actıgım adsenseseler kapanıyor.Varmı önerisi olan yada vdsden adsense acma taktiğini söyleyecek olan. Şimdiden teşekkürler.

mesajım bulunsun benımde ozgun kanalım var bnende spama baslıcamda kanalı kotu duruma dusurtmek ıstemıyorum cevapları takıp edıyorum bakalım :)

Hocam bende aynı konudan müzdariptim daha sonradan kendimçe çözüme ulaştırdım.eğer aldığın vdsden gmaili açıp aynı günlerde o gmailden adsense açarsan ne yaparsan yap toplulukdan gidiyor bunu kendi şahsi pc m den de denediğimde aynısının olduğunu gördüm.yani bunun vdsle alakası yok aslında yeni açılan mailden adsense açılmasına engel oluyor bir nevi google toplulukdan uçuyor hemen mail.bu yüzden kuytu köşede kalan 2014 2015 den kalan boş kanallarla adsense açıorum sürekli hepsi taş gibi (nazar değmesin )

Bol şans hocam..

Hocam bende aynı konudan müzdariptim daha sonradan kendimçe çözüme ulaştırdım.eğer aldığın vdsden gmaili açıp aynı günlerde o gmailden adsense açarsan ne yaparsan yap toplulukdan gidiyor bunu kendi şahsi pc m den de denediğimde aynısının olduğunu gördüm.yani bunun vdsle alakası yok aslında yeni açılan mailden adsense açılmasına engel oluyor bir nevi google toplulukdan uçuyor hemen mail.bu yüzden kuytu köşede kalan 2014 2015 den kalan boş kanallarla adsense açıorum sürekli hepsi taş gibi (nazar değmesin )

Bol şans hocam..

Tesekkurler hocam dediğinizi deniyorum hemen :)

arkadaş gmail demiş bende şunu diyeyim ben gmail üzerine açmıyorum outlook.com üzerine açıyorum

Tesekkurler hocam dediğinizi deniyorum hemen :)

Yalnız adsense açtıkdan bir süre sonra(ben 1 hafta bekliyorum) kendine şahsi bir mail aç oda bir hafta kadar beklesin ve yöneticiliği ona ata dostm sonuçta spam amaçlı açılmış maille açıyorsun adsenseni sonra sıkıntı olmasın.

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:32 ----------

Önerebileceğiniz yer varmı hocam acıkcası ismini vermek istemiyorum ama forumda önerilen yerden aldım adsense için vdsyi...

Vdsleri retnor bilişimden alıyorum deneyebilirsin ben hiç sıkıntı yaşamadım

Spam için birden fazla adsense gerekeceği için hepinizin önerisini dikkate alıp deneyeceğim.Teşekkürler arkadaşlar...

adsense için vds alınmaz bence sonuçta aldığınız vds nin ip adresi başkası tarafından kullanıldı ve ne şekilde kullanıldı belli değil ip kayıtlı olabilir spama düşmüş olupta bence yerel bilgisayarına sanal pc kur onun üzerinden adsenseyi en iyi öyle olur

arkadaşlar adsense alırken telefon doğrulamasını nasıl yapıyorsunuz ? 2 adsense var 2 numarada kendi telefonumdan doğrulamıştım. 3. adsense ve fazlası için nasıl doğrulama yapmalıyım ?

Valla hocam evime gelen misafirden bile telefonunu isteyip doğrulama yaptığım olmuştur yenge teyze arkadaşım onun arkadaşı hiç utanmam çekinmem bu konuda :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri