VDSMerkezi Farkıyla 3Gb Ram 1Gbit Port 750Mbps Garanti VDS Sunucuları 30TL STOK 5 Adet

VDSMerkezi

NETDC.NET
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.netdc.net
logo.png

Merhabalar,

Güncel bir kampanya ile tekrar karşınızdayız...

KALAN STOK 0

İşlemci: 2 x Quad Core 2.40Ghz HT (E5620)
Ram : 3072 MB DDR3 Ram
Disk Alanı : 100 GB SAS Disk Alanı
İşletim Sistemi : İstediğiniz işletim sistemi
İp Adeti : 1 Adet IP Adresi ( Arttırılabilir )
Aylık Trafik : Limitsiz Aylık Trafik
Bağlantı : 1 Gbit Hat / 750mbps Garanti
Lokasyon : Ingiltere / Redstation

Sipariş Ver

AYLIK 30TL
EXTRA ÖZELLİKLER

Reinstall Ücreti Alınmamaktadır. ( Ayda 1 )
Extra 1 GB Ram : 10 TL/ Aylık.
Extra 50 GB Harddisk : 10 TL / Aylık
Extra IP :5 TL

Yedek almak müşteri sorumluluğundadır.

VDS sunucunuz 1 ile 8 saat içerisinde teslim edilir, panel kurulumları dahil.

Ödeme Seçenekleri :

Akbank - Paypal

İletisim Bilgileri;
Adres : BATIKENT SİTESİ A/2 BLOK ALTI NO:3/C BAĞLAR - DİYARBAKIR
Site : VDS Merkezi - Ana sayfa
Mail : [email protected]
Sabit : 412 236 66 69
GSM : 0532 565 70 53
YS - 1362

Saygılarımızla,

VDSMerkezi İnternet Hizmetleri

1 adet ben aldım bilgileride hemen gönderiyorum dedi gerçekten müthiş hizmet vds merkezi uzun zamandır takip ettiğim ve vds almayı düşündüğüm firmaydı bu kampanya ile tam isabet oldu tavsiye ederim araştırmalarım sonucu vdsmerkezinden almaya karar verdim

1 adet ben aldım bilgileride hemen gönderiyorum dedi gerçekten müthiş hizmet vds merkezi uzun zamandır takip ettiğim ve vds almayı düşündüğüm firmaydı bu kampanya ile tam isabet oldu tavsiye ederim araştırmalarım sonucu vdsmerkezinden almaya karar verdim

Teşekkür ederiz, hayırlı olsun 3 adet stok kalmıştır.

sipariş vermek istiyorum skype ekledim

sipariş bekleniyor
sıradaymış en kısa sürede teslim edilecegi söylendi.

Paypalda bakiye varmış şimdi ödemeyi gönderdim

Ürün teslim alındı.

Kampanyaların devamını bekleriz:)

stok kaldımı hocam alayım bende hemen

---------- Mesaj saat 23:58:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:30 civarında gönderildi. ----------

ödeme yapıldı vds beklenmekte. kolay gelsin teşekkürler

Hiç tavsiye etmiyorum son 1 hafta VDS ye giremedim çok fena düşmüştü hız. sonrada süre dolmadan kapandı

VDS hesapları teslim edilmiştir.

Hiç tavsiye etmiyorum son 1 hafta VDS ye giremedim çok fena düşmüştü hız. sonrada süre dolmadan kapandı

Merhaba, pm olarak üyelik bilgilerinizi gönderebilirmisiniz kontrol edelim ve neden kapatıldığını?

Cevap vermediğinizden dolayı hakkınızda şikayet konusu açıcaz, bu forum'a saldırı yapan bir arkadaşınıza vds hesabınızı verip skype adresimizi ekleyerek gereksiz konuşmalar yaptığının farkıda değilsiniz galiba, hesabınızın kapatılması bu yüzdendir.

Bir şikayetiniz varsa şikayet bölümünde konu açabilirsiniz, yorumunuzu editlememeniz durumunda şikayet konunuz birazdan açılacaktır. [MENTION=2457]Mekaonee[/MENTION]

VDS hesapları teslim edilmiştir.

Merhaba, pm olarak üyelik bilgilerinizi gönderebilirmisiniz kontrol edelim ve neden kapatıldığını?

Cevap vermediğinizden dolayı hakkınızda şikayet konusu açıcaz, bu forum'a saldırı yapan bir arkadaşınıza vds hesabınızı verip skype adresimizi ekleyerek gereksiz konuşmalar yaptığının farkıda değilsiniz galiba, hesabınızın kapatılması bu yüzdendir.

Bir şikayetiniz varsa şikayet bölümünde konu açabilirsiniz, yorumunuzu editlememeniz durumunda şikayet konunuz birazdan açılacaktır. [MENTION=2457]Mekaonee[/MENTION]

kardeşim hesap bana ait sen bana sormadan ne diye kapatıyorsun hesabımı. kimle görüştüğün beni ilgilendirmez senin her konustugun adamıda bilmek zorunda değilim. Konu altında vds hakkında görüşlerimi bildirdim o kadar

Valla ben yaklaşık 2 gündür kullanıyorum şuan için hız konusunda harika diyebilirim işallah böyle devam ederler sürekli çalışırız

hocam bugün vdsin hızı nedense düne göre çok düşük geldi. bir sorunmu var

Son 3 gündür ayrı bir güzel vds hızı ve sistem durumu. 1-1,5 aydır 20'yi aşkın kullanıyorum ve çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri