Ve korkulan !!!

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

simbus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar üç beş bi şeyler kazana kazana gidiyordum bu ay 200 eşiğini geçmenin mutluluğunu yaşıyorken. Az önce kanallarım kapandı. Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı uyarsını alıyorum tam olarak ne yapmam gerekiyor şimdi ?

Bende de "Bir Google ürününe erişilemiyor" yazısı yaklaşık 15 kanalıma geldi.

Herkesin yaptığını yapacaksın.
Sıfırdan başlayacaksın.

Ama yeni alacağın gmail de olsun +google olsun yada kanallarında daha aktif ol spam olduğun anlaşılmasın

Herkesin yaptığını yapacaksın.
Sıfırdan başlayacaksın.

Ama yeni alacağın gmail de olsun +google olsun yada kanallarında daha aktif ol spam olduğun anlaşılmasın

Zaten aktifim hocam ama bi anda gitti böyle. Sebebi bile bilmiyorum nereden nasıl öğrenebilirim acaba.

youtube işinde yt komple kapanmadığı sürece hiçbirsey moralinizi bozmamalı.
kanal kapanırsa yenileri acılır
adsense banlanırsa yenileri acılır

Bot la alakası ne hocam niye ona sorsun arkadaş ?

Hocam doğrulama istiyorsa doğrulamaları yapıp kanalları teker teker sileceksin, sonra yeni açtığın kanallarla devam ediceksin yapıcak bir şey yok bundan başka

Bot la alakası ne hocam niye ona sorsun arkadaş ?

Hocam doğrulama istiyorsa doğrulamaları yapıp kanalları teker teker sileceksin, sonra yeni açtığın kanallarla devam ediceksin yapıcak bir şey yok bundan başka

Hocam panelden kapanan kanala tıkladığımda direk bu hesap kalıcı olarak devre dışı bırakılmıştır diyor başka bir yere giremiyorum. Bu durumda bu kanalı nasıl sileceğim ?

Alakası yok botla insanları yanlış yönlendirmeyin, Arkadaş kanalları seri almıştır bi numaradan. aynı numaradan 3-4 tane biri patlarsa hepsi seri gibi gider bunların cevabını verip ona göre tespit edilebilir.. Kaç yüz kişi bot kullanıyor alakası yok. Youtube video yüklemeyle kanal kapanmaz.

Hocam kanala girdiğinizde giriş yapmıyorsa sıkıntı yok zaten devam edin, eğer girdiğinizde kanallarda doğrulama istiyorsa doğrulamalarını yapın ve kanalları https://accounts.google.com/b/5/DeleteAccount?hl=tr bu linkten silin.

Zaten aktifim hocam ama bi anda gitti böyle. Sebebi bile bilmiyorum nereden nasıl öğrenebilirim acaba.

Aktif ol derken video yüklemekten kanalında dolaşmaktan yada analizleri incelemekten bahsetmiyorum.

Youtube sadece spam için kurulan kanalların gözünün yaşına bakmıyor.

Kanal hesapların üzerinden farklı kanallara abone ol.
Farklı kanalların videolarını izle yorum yap videoları ve yorumları beğen hatta kendi plus bağlantınla videoları paylaş ve gmail hesabından mail al yada gönder.

Bu şekilde aktif olmaktan bahsettim.
Bunları yapmadığım için benimde zamanında 12 kanalım birden kapandı.

Alakası yok botla insanları yanlış yönlendirmeyin, Arkadaş kanalları seri almıştır bi numaradan. aynı numaradan 3-4 tane biri patlarsa hepsi seri gibi gider bunların cevabını verip ona göre tespit edilebilir.. Kaç yüz kişi bot kullanıyor alakası yok. Youtube video yüklemeyle kanal kapanmaz.

Hocam kanala girdiğinizde giriş yapmıyorsa sıkıntı yok zaten devam edin, eğer girdiğinizde kanallarda doğrulama istiyorsa doğrulamalarını yapın ve kanalları https://accounts.google.com/b/5/DeleteAccount?hl=tr bu linkten silin.

Hesap onayı için k7 yi kullanıyordum hocam. Haftada bi tane felan kanal açardım. Az önce yeni bir kanalı tam açtım baktım 3-4 kanal gitmiş. Neyse hocam sağlık olsun deyip fazla canımızı sıkmayıp önümüze bakmak lazım. Şuan bu kapanan kanalları nasıl silebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Hocam doğrulama vs istemiyor. Kanallarım tek adsenseye bağlıydı. Normal giriş yapıyorum. Sağ sekmeden kanalı değiştiriyorum. Kapanan kanala tıklıyorum ve bu hesap kalıcı olarak devre dışı bırakıldı diyor. Sizin gönderdiğiniz linkten sanırım adsenseyi komple siliyoruz? Bütün kanallar kapanmadı bu arada. 3-4 tanesi kapandı

Arkadaşlar birisi kapanan kanallarımı silmeme yardımcı olabilir mi? Kanala giriş yapamıyorum nasıl sileceğim ? Kanal alt kanal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri