Ve Samsung Galaxy s5 tanıtıldı !

Turkuaz

Yasaklanmış
eXNZWj.png
eQNjgr.png

xYpo3j.png

x9Ajvr.png

eWajWN.png

wvV3op.png

Özellikleri:
5.1 in. super amoled hd ekran
Qualcomm Snapdragon 800 işlemci
2 GB RAM
16/32 GB hafıza (microSD kart ile yükseltilebilir)
Android 4.4.2 KitKat (yeni TouchWiz arayüzü ile)
Parmak izi okuyucusu
Paypala direkt ödeme
Sarı ve beyaz renklerinde iki adet flaş
16 megapiksel kamera
Nem, kalp ve sıcaklık sensörü
Galaxy 5, 4 ayrı renk seçeneğiyle geliyor: Beyaz, Siyah, Mavi ve Altın rengi
2800mAh batarya
145 gram ağırlığındaki Samsung Galaxy S5'te S4'ten daha ağır
Yeni rich tone özelliği, ışığı kontrol ederek gerçek hayattaki kontrastı veriyor. Böylece gözünüzle gördüğünüz fotoğrafı neredeyse aynı kalitede ekrana çekiyorsunuz.
Ultra power saving mode, en temel özellikler dışında her şeyi kapatarak telefonun 24 saat hayatta kalmasını sağlıyor ve şarj sorununu çözüyor
Bir başka özellik olan Çocuk modu ise telefonunuzu ailenizle paylaşmanızı kolaylaştırıyor. Bu sayede çocuklarınız, dokunmamaları gereken ayarlara ve uygulamalara ulaşamıyorlar
390 saat bekleme, 21 saat konuşma

Yine olmamış :( o nasıl bi tasarım oldum olası S serisinin tasarımını beğenmedim, yapsınlar şöyle Xperia Z1 gibi tasarım, çerçeve boşluğu daha az, gönül rahatlığıyla alalım. Artık Oval tasarımlar yerini Köşeli tasarımlara bırakıyor, en bariz örneği W8 :)

Gerçek değil bu.

gerçek mi değilmi bilemem ama gerçeğe yakın en kötü, canlı tanıtımı izledim hemen hemen aynı. Yine değişiklik yok tasarımda. Benim için en önemlisi tasarım şuanda çünkü her firma aynı özellikte telefon üretiyor, piyasada birsürü var.

olmamış bence telefon çıkartmak için telefon çıkartıyorlar adamlar .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri