Ve Sonunda... :) (100 Euro'luk Kanal Kapatildi)

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Evet arkadaslar uzun sureden sonra Youtube yengemiz Adsense Amcamizla konusrak benimde artik 1 kanalimin kapatilmasi gerekti konusunda hem fikir olmuslar ve dun gunluk ortalamasi 100 Euro civari atan yuksek aboneli ve Milyoncuklar olan izlenimlere sahip kanalimi kapatmislar. :)

Aslinda Youtube yenge gecen hafta bana citlatmisti bu kanalini kapatabilirim diye 2. kez uyarmisti ama ben her zamanki gibi sallamamamistim uyarisini.Bu kez Google Amcamla ikisi tokadi vurdular. :)

Allahdan gene beni dusunmuslerde yeni aya girdikden sonra kapatmislar kanali birde ayin 29-30 unda kapatsalardi gittiydi o kadar para. :) Gerci ben kanali komple yedekleyip o kanala kardes kanallar yapmistim her ihtimali dusunerek iyiki onuda yapmisim.Kaybim sadece Abone oldu...

Darisi hic birinizin basina insallah :)

En kotu gunumuz boyle olsun..Durmak Yok Yola Devammm..

geçmiş olsun.... içerik neydi :) toplamda milyonu bulamadım da

youtube arada yapıyor böyle .
geçmiş olsun hocam .
:D

Gunluk 100 euro?! kac aydir o kanaldan para aliyodun peki abi? baktilar adamlari somuruyosun o yuzden dayanamayip kapatmislardir artik :D

abi geçmiş olsun. Youtube sana da bulastı desene :)
E olsun canim o kadarda millet beni youtube'da calisan vs saniyordu en yakin arkadaslarim ortaklarim dahi :à) Bizimki gidiyor ayni icerik ayni videolar seninki niye gitmiyor diye soylenip duruyorlardi.Iyi oldu :) Artik konusamazlar.Nazar boncugu olsun buda.Ozendigim kanallar icerisinden yalan soylemim heralde 3-4 ay aradan sonra ilk kez boyle bi kanalim kapatildi o kadarda olur sukretmek lazim.Onemli olan tedbirini almak inceden hissedince onuda almistik zaten.

E olsun canim o kadarda millet beni youtube'da calisan vs saniyordu en yakin arkadaslarim ortaklarim dahi :à) Bizimki gidiyor ayni icerik ayni videolar seninki niye gitmiyor diye soylenip duruyorlardi.Iyi oldu :) Artik konusamazlar.Nazar boncugu olsun buda.Ozendigim kanallar icerisinden yalan soylemim heralde 3-4 ay aradan sonra ilk kez boyle bi kanalim kapatildi o kadarda olur sukretmek lazim.Onemli olan tedbirini almak inceden hissedince onuda almistik zaten.

sana dokundurmuslar onceden abi ama sen iplememıssın :D youtube artık demiş la adama bak bizi takmıyor diye :)) sağlık olsun diyelim o arkadaslar yine inanmazlar kanıt isterler abi :D :D

geçmiş olsun.... içerik neydi :) toplamda milyonu bulamadım da

Icerik neydi.. Ustad kaliteli Hd siteleri geziyordum ,youtube'un kolay kolay hizli bir sekilde uyari vermeyecegi bayanlarin dans yada her turlu spor kategorisinde ogretici videolarini editleyip atiyordum.On izleme kapak resimlerinede icerikle alakali kaliteli HD resimlerle destekliyordum en kotu video 10-20k aliyordu.Alternatifi cok kanalin zaten sorun olmaz olan aboneye oldu.

Gunluk 100 euro?! kac aydir o kanaldan para aliyodun peki abi? baktilar adamlari somuruyosun o yuzden dayanamayip kapatmislardir artik :D

Bu kanaldan sanirim duzenli olarak 5 aydan fazladir gelirim vardi.Canlari sagolsun biri gider digeri gelir. :)

daha iyilerini yapacağına eminiz

Evet arkadaslar uzun sureden sonra Youtube yengemiz Adsense Amcamizla konusrak benimde artik 1 kanalimin kapatilmasi gerekti konusunda hem fikir olmuslar ve dun gunluk ortalamasi 100 Euro civari atan yuksek aboneli ve Milyoncuklar olan izlenimlere sahip kanalimi kapatmislar. :)

Aslinda Youtube yenge gecen hafta bana citlatmisti bu kanalini kapatabilirim diye 2. kez uyarmisti ama ben her zamanki gibi sallamamamistim uyarisini.Bu kez Google Amcamla ikisi tokadi vurdular. :)

Allahdan gene beni dusunmuslerde yeni aya girdikden sonra kapatmislar kanali birde ayin 29-30 unda kapatsalardi gittiydi o kadar para. :) Gerci ben kanali komple yedekleyip o kanala kardes kanallar yapmistim her ihtimali dusunerek iyiki onuda yapmisim.Kaybim sadece Abone oldu...

Öncelik olarak geçmiş olsun, Kasap et derdinde koyun can derdinde gibi olacak biraz sorum ama kusura bakmazsın umarım.

Serkan kardeşim, haziran ayında para kazandıran bir kanal, temmuzun 1 veya 2 günü para kazanmaya kapatılırsa haziran ayındaki kazancımız kesinleşiyor mu ?
2. sorum ise 2 kanal'da da aynı isim ve içerikli videolar paylaşılırsa adsense veya youtube açısında bir risk (ban sebebi)teşkil diyor mu ?

akıllı adam başka arkadaş :) kardeş kanallar her zaman iyidir :) geçmiş olsun usta bu arada 5-10 K aboneden bişeycik olmaz sana :D

Serkan kardeşim, haziran ayında para kazandıran bir kanal, temmuzun 1 veya 2 günü para kazanmaya kapatılırsa haziran ayındaki kazancımız kesinleşiyor mu ?
2. sorum ise 2 kanal'da da aynı isim ve içerikli videolar paylaşılırsa adsense veya youtube açısında bir risk (ban sebebi)teşkil diyor mu ?

Benim bildigim evet odeme yapiyor.Bide para kazandiorma vs kapatilmadi direk kanal 3. Topluluk'dan kapatildi.Oder 100/95 ihtimalle bunuda gorecez 1 haftaya ama oder diyorum.Bi bakimada iyi oldu diyebilirim.Cunki uzun suredir kapatilan kanalim olmadigi icin bu odeme durumlarini bizzat kendim goremiyordum hep arkadaslarimizin yorumlarini okuyarak bir yol buluyorduk kendimize.Simdi kendim gorecegim daha emin olacagim ona gore hareket edecegim bu yuzdne iyi oldu.Tabi yeni aya gectigi icin kapatildi bence odeyecek o kesin ama bakalim.

2. soruna gelince bu kanali ben tam 5 kez kopyaladim ,su an 5 ide aktif 5 ide ayni baslik ayni etiket ile izlenimde aliyor abonede.

Öncelikle geçmiş olsun Muslera06. Dün de benim son 5 günde çok ciddi getirisi olan kanalım kapanmıştı. Şimdi aklıma takılan 2 soru var. Benim kanalımda ayın
2 sinde kapandığı için yukarıdaki cümlelerinden anladığım kadarıyla haziran ayı kazançlarımı alıp, bu ay 2 gün içinde kazandırdıklarını (Ki bu bile çok ciddi para) alamayacakmıyım.
İkinci konu ise dün bir arkadaş kanalım kapandıktan sonra keşke önlem olarak 2. ihtarı yedikten sonra tüm videoları gizleseydin demişti. Benim için yapacak bir şey yoktu ama kardeşime ait bir kanal varki onunda dün 2. ihtarı gelmişti, tüm videoları gizli yapmamıza rağmen (deneme yaptık o gizledi başka şehirde kendisi ben bulunduğum yerden göremedim) gizli videoya telif geldi ve kanalı kapandı. Bu yeterli bir önlem değil galiba..Tekrar geçmiş olsun.

Özür dilerim ben 1. soruyu yazana kadar yukarıda ChaosAngeL arkadaş aynı soruyu sormuş zaten...Hızına yetişemedim :D

Abi 5 ay almissin artik burda hesabini yapmama gerek yok :D binlerce eurocuklari goturmussun.Zamani dolmustur artik o kanalin ondan kapatmislardir.Sen kardes kanal kopyalamaya devam et.Youtube bu,ne yapacagi belli olmuyor

Öncelikle geçmiş olsun Muslera06. Dün de benim son 5 günde çok ciddi getirisi olan kanalım kapanmıştı. Şimdi aklıma takılan 2 soru var. Benim kanalımda ayın
2 sinde kapandığı için yukarıdaki cümlelerinden anladığım kadarıyla haziran ayı kazançlarımı alıp, bu ay 2 gün içinde kazandırdıklarını (Ki bu bile çok ciddi para) alamayacakmıyım.
İkinci konu ise dün bir arkadaş kanalım kapandıktan sonra keşke önlem olarak 2. ihtarı yedikten sonra tüm videoları gizleseydin demişti. Benim için yapacak bir şey yoktu ama kardeşime ait bir kanal varki onunda dün 2. ihtarı gelmişti, tüm videoları gizli yapmamıza rağmen (deneme yaptık o gizledi başka şehirde kendisi ben bulunduğum yerden göremedim) gizli videoya telif geldi ve kanalı kapandı. Bu yeterli bir önlem değil galiba..Tekrar geçmiş olsun.

Evet bence odeyecek sorun olacagini sanmiyorum ama gorecegiz hep birlikde.Odemesede cok onemi yok acisini bu ay cikartiriz,youtube pisman ederiz bu yaptigina :)

Diger soruna gelince,egerki telif sen videolari gizlemeden once atilmissa gizlemeninde faydasi olmaz.Bu cok onemli.Bu yuzden gizlemek yada komple silmek arasinda o an iyi dusunup kazanciniza gore karar vermeniz lazim.

Benimde bu kanalin kapatilmasindaki sebeb bu.Alternatiflerini actigim icin onlarda iyi izlenimler ve kazanc birakmaya basladigi icin 2. uyaridan sonra silmedim videolari dedim gittigi yere kadar.Ve 1 hafta sonra son uyari ile Puff :)

---------- Mesaj saat 14:37:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:26 civarında gönderildi. ----------

En kötü günüm benim böyle olursa kalpten giderim. :D
Yok yok cok kanalin olmasinin faydasi iste.Niyemi cok kanal aciyorsun diyelim 200 kanalin var hepsi az cok getiriyor.iclerinden illaki 20-30 tanesini gunluk 50-100 vs atan kanallar oluyor.Birisi gittimi cok koymuyor etkilemiyor seni.Ama iste 3-5 kanalin olupda kazanci yuksek olan kanalin kapatildimi illaki koyar adama.Bu yuzden rahatim :)

Öncelik olarak geçmiş olsun, Kasap et derdinde koyun can derdinde gibi olacak biraz sorum ama kusura bakmazsın umarım.

Evet bence odeyecek sorun olacagini sanmiyorum ama gorecegiz hep birlikde.Odemesede cok onemi yok acisini bu ay cikartiriz,youtube pisman ederiz bu yaptigina :)

Diger soruna gelince,egerki telif sen videolari gizlemeden once atilmissa gizlemeninde faydasi olmaz.Bu cok onemli.Bu yuzden gizlemek yada komple silmek arasinda o an iyi dusunup kazanciniza gore karar vermeniz lazim.

Benimde bu kanalin kapatilmasindaki sebeb bu.Alternatiflerini actigim icin onlarda iyi izlenimler ve kazanc birakmaya basladigi icin 2. uyaridan sonra silmedim videolari dedim gittigi yere kadar.Ve 1 hafta sonra son uyari ile Puff :)

---------- Mesaj saat 14:37:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:26 civarında gönderildi. ----------

Yok yok cok kanalin olmasinin faydasi iste.Niyemi cok kanal aciyorsun diyelim 200 kanalin var hepsi az cok getiriyor.iclerinden illaki 20-30 tanesini gunluk 50-100 vs atan kanalmlar oluyor.birisi gittimi cok koymuyor etkilemiyor snei.Ama iste 3-5 kanalin olupda kazanci yuksek olan kanalin kapatildimi illaki koyar adama.Bu yuzden rahatim :)

Bu durumda kendi kanalını önceden kopyaladığına göre, son telifi yediğin videodan kopyaladığın kanallrında da ilk telifi yemiş olman lazım. Yanılıyormuyum :D

geçmiş olsun hocam. seninde dediğin gibi durmak yok yola devam :)

Bu durumda kendi kanalını önceden kopyaladığına göre, son telifi yediğin videodan kopyaladığın kanallrında da ilk telifi yemiş olman lazım. Yanılıyormuyum :D

iste bak bu kanal kopyalamadaki (kendi kanalalrinizi) en onemli noktaya degindin aslinda.

Ben bu kanallari 2. telifi yediginde kopyaladimki yeni acilanlara 2 telif yiyen videolari atmadim zaten.Son gelen telifdeki videoda diger kanallarda aktif para kazandiriyor.Hemen gelmez onada sanmiyorum suresi var bence 1-2 ay ama iste bu tur seye dikkat edip unutmamak lazim ki belli bir izlenime vs gelince silin o videoyu uyari almasin.Yada bastan riske girmeyi ndirek silin.Simdilik dursun o telif gelen video diger kanallarda bence ona telif gelmesi icin 1-2 ayi rahat var. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri