Serk@nYT
Yasaklanmış
Evet arkadaslar uzun sureden sonra Youtube yengemiz Adsense Amcamizla konusrak benimde artik 1 kanalimin kapatilmasi gerekti konusunda hem fikir olmuslar ve dun gunluk ortalamasi 100 Euro civari atan yuksek aboneli ve Milyoncuklar olan izlenimlere sahip kanalimi kapatmislar. 
Aslinda Youtube yenge gecen hafta bana citlatmisti bu kanalini kapatabilirim diye 2. kez uyarmisti ama ben her zamanki gibi sallamamamistim uyarisini.Bu kez Google Amcamla ikisi tokadi vurdular.
Allahdan gene beni dusunmuslerde yeni aya girdikden sonra kapatmislar kanali birde ayin 29-30 unda kapatsalardi gittiydi o kadar para.
Gerci ben kanali komple yedekleyip o kanala kardes kanallar yapmistim her ihtimali dusunerek iyiki onuda yapmisim.Kaybim sadece Abone oldu...
Darisi hic birinizin basina insallah
En kotu gunumuz boyle olsun..Durmak Yok Yola Devammm..
Aslinda Youtube yenge gecen hafta bana citlatmisti bu kanalini kapatabilirim diye 2. kez uyarmisti ama ben her zamanki gibi sallamamamistim uyarisini.Bu kez Google Amcamla ikisi tokadi vurdular.
Allahdan gene beni dusunmuslerde yeni aya girdikden sonra kapatmislar kanali birde ayin 29-30 unda kapatsalardi gittiydi o kadar para.
Darisi hic birinizin basina insallah
En kotu gunumuz boyle olsun..Durmak Yok Yola Devammm..