Verdiğim rahatsızlıktan Dolayı özür Dilerim yanlış anlaşılma Crazy3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlar kardeşimi gördüm konuya yorum yazarken krampon felan için yardım istemiş yk öle bişey biz alırız yani 13 yaşında çocuk daha ne yaptığını bilmiyor gerçekten özür dilerim ne zamandır giremiyordum üniversite sınavlarına çalıştığım için Tüm arkadaşlardan özür dilerim şifreyi değiştirdim kardeşim daha giremez yani lazım olsa bile ben alırım allaha şükür icralik olabiliriz ama o kadar düşmedik var yani gerçekten tekrardan Özür dilerim yanlış anlaşılmadan dolayı
[MENTION=4779]Şizofren[/MENTION]
@вєякαη
[MENTION=5462]Sofistike[/MENTION]
[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION]
[MENTION=261]dis[/MENTION]
[MENTION=4945]kiko[/MENTION]
[MENTION=4325]minnos[/MENTION]
[MENTION=5916]flypow3r[/MENTION]
[MENTION=5148]ozan745[/MENTION]
[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION]
[MENTION=318]NoEroin[/MENTION]

Arkadaşlar k.bakmayın çocuk cahil gerçekten özür dilerim.

Pardon kuzenim yazmış hesabı olmuş. :)

Kardeşin yazdıysa problem yok.

Kusura bakmayın kardeşim yazdı. Bu çok tanıdık geliyo facebookta görmüştüm bunun gibi bişeyler.

Bu kadar çabuk mu farkettin .

Benim kardesim telefon şifremi bulduktan üç gün sonra öğreniyorum. Kusura bakma da pek inandırıcı gelmedi :rolleyes:

Tamda ben ayakkabı parası ayarlamıştım neyse kardeşiymiş

Yok hocam saçmalamış kardeşim k.bakmayın verdiğim rahatsızlıktan dolayı

---------- Mesaj saat 20:58:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:22 civarında gönderildi. ----------

İnanmıyorsanız bişey yapamam

Insanların açıkları, içinde bulundukları durumları neden bu kadar rencide edici hale getirebiliyorsunuz. Para mı ödüyorlar size. Veya bi yerinizden boncuk mu çıkıyor. Aklı başında bir insanın arkadaşın yorumuna karşılık vereceği en fazla cevap önemli değil tarzında bir teselli olabilir ancak. Açıkları daha fazla açarak değil, ancak kapatarak insan olarak yaşamaya devam edebiliriz.

Insanların açıkları, içinde bulundukları durumları neden bu kadar rencide edici hale getirebiliyorsunuz. Para mı ödüyorlar size. Veya bi yerinizden boncuk mu çıkıyor. Aklı başında bir insanın arkadaşın yorumuna karşılık vereceği en fazla cevap önemli değil tarzında bir teselli olabilir ancak. Açıkları daha fazla açarak değil, ancak kapatarak insan olarak yaşamaya devam edebiliriz.

Her İnsan bir olamaz hocam yapıcak bişey yok

yaş 20 yazıyor profilde okul takımı flean demişti önceki konuda....yazacaktım ne ayaksın 20 yaşında lisedemi okuyorsun diye vazgeçmiştim....

Bizim insanımız böyle, kendi açığını görmez karşıdakinin ufak bir açığını gördümü dalga geçer rencide eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri