Vergi Tartışmasına Farklı Bir Bakış Açısı

• Kullanıcı drexler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drexler

Yasaklanmış
şimdi gelir vergisi ödersiniz diye bir muhabbet var ortada. arkadaşın biri de gitmi araştırmış sağ olsun.Ben de vergi avukatı bir arkadaşım ile durumu konuştum. çifte vergilendirmenin yasak olduğunu karşı dava açarak vergiden yırtabileceğimizi tüm mahkeme masraflarının da devlete gireceğini söyledi. yüzde 70 80 hallederim yeter ki kazan sen dedi. şimdi arkadaşlar yüksek kazançlı dostlarıma tavsiyem bir avukat ile bu konuyu konuşun. bu yıl için 20 mılyar üstüne çıkamayacağımdan çok ilgilenmiyorum şu an. ancak irlanda da verginiz kesilerek size paralar yatıyor zaten. gelir vergisi ödenmesi için şart olarak oradan kesinti olmaması gerekliymiş. çok hakim olduğum konu olmadığından sadece öğrendiklerimden bir bukle yazıyorum. kazanan arkadaşlar bu konuda bir vergi avukatına kesinikle gitmelidirler öneririm

Bizim paralarımız Irlanda'dan vergi ödenerek yatırılmıyor yalnız, onun dışında her şey doğru da :D Yani benim bilgim vergi kesintisi olmuyor.

şimdi gelir vergisi ödersiniz diye bir muhabbet var ortada. arkadaşın biri de gitmi araştırmış sağ olsun.Ben de vergi avukatı bir arkadaşım ile durumu konuştum. çifte vergilendirmenin yasak olduğunu karşı dava açarak vergiden yırtabileceğimizi tüm mahkeme masraflarının da devlete gireceğini söyledi. yüzde 70 80 hallederim yeter ki kazan sen dedi. şimdi arkadaşlar yüksek kazançlı dostlarıma tavsiyem bir avukat ile bu konuyu konuşun. bu yıl için 20 mılyar üstüne çıkamayacağımdan çok ilgilenmiyorum şu an. ancak irlanda da verginiz kesilerek size paralar yatıyor zaten. gelir vergisi ödenmesi için şart olarak oradan kesinti olmaması gerekliymiş. çok hakim olduğum konu olmadığından sadece öğrendiklerimden bir bukle yazıyorum. kazanan arkadaşlar bu konuda bir vergi avukatına kesinikle gitmelidirler öneririm

bence söylediklerin çok mantıklı,zaten ortada yasal bir düzenleme yok-belkide bu yüzden yok,devlet haksız ve kanunsuz duruma düşececeği için böyle bir düzenleme yapamıyorda olabilir!

okumamış belli herkeste bir ezber var kıramadık gitti :)

herkesde bir ezber yok sizde bir "eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme" sevdası var. Bu kaçıncı konu vergi konusunda haddi hesabı yok r10 ve ytpara'da çok arkadaşı biliyorum devletin böyle birşeyden haberi bile yok hala biz vergi ile uğraşıyoruz diyenleri, sürekli bunu gündeme getirmenin hiçbir anlam ve önemi yok.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/9224-adsense-vergi-tartismasina-son.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...iz/2390-kimsenin-bahsetmedigi-konu-vergi.html
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/8921-adsense-kazancina-gelir-vergisi-3.html

Bizim paralarımız Irlanda'dan vergi ödenerek yatırılmıyor yalnız, onun dışında her şey doğru da :D Yani benim bilgim vergi kesintisi olmuyor.

olur mu canım paralar irlanda üzerinden yatıyor bize hadi bizim devlete vergı vermıyor google de oraya vermeme ımkanı yok. zaten bir yerde okumuştum oranın vergı oranı mı daha esnekmiş, vergi kolaylığı mı varmış vs vs ondan ötürü oradan işleri yürütüyormuş. araştırmak gerek ama kesinti olduğu kanaatindeyim

---------- Mesaj saat 14:02:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:00:05 civarında gönderildi. ----------

herkesde bir ezber yok sizde bir "eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme" sevdası var. Bu kaçıncı konu vergi konusunda haddi hesabı yok r10 ve ytpara'da çok arkadaşı biliyorum devletin böyle birşeyden haberi bile yok hala biz vergi ile uğraşıyoruz diyenleri, sürekli bunu gündeme getirmenin hiçbir anlam ve önemi yok.

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/9224-adsense-vergi-tartismasina-son.html
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...iz/2390-kimsenin-bahsetmedigi-konu-vergi.html
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/8921-adsense-kazancina-gelir-vergisi-3.html
devletın haberı yok doğrudur yalnız yıl sonu alındığında hesabında nereden geldiği belli olmayan paraları gördüğünde aa ne güzel adama para yatıyor benım bılmedıgım bır yerden demeyeceği de çok açık. devlet en büyük vurguncu olduğu için devlettir. paramı gördü sana çökmek için yol arayacaktır bu kesin bilinen bir şey. yüksek meblağ kazanan biri kesinlikle vergi işini çözmelidir binlerce de konu açılsa yine de yabana atılmaması gerek bir konu...

ayrıca verdiğin konularla benım konunun alakası nedır onu anlayamadım ben ? ben dıyorum ki çifte vergilendirme olayından ötürü uluslararası anlaşma varmış buna binayen para mara vermeme durumunuz var bi araştırın bu ifademe benzer bir şey göremedım ben konularda

olur mu canım paralar irlanda üzerinden yatıyor bize hadi bizim devlete vergı vermıyor google de oraya vermeme ımkanı yok. zaten bir yerde okumuştum oranın vergı oranı mı daha esnekmiş, vergi kolaylığı mı varmış vs vs ondan ötürü oradan işleri yürütüyormuş. araştırmak gerek ama kesinti olduğu kanaatindeyim

---------- Mesaj saat 14:02:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:00:05 civarında gönderildi. ----------

devletın haberı yok doğrudur yalnız yıl sonu alındığında hesabında nereden geldiği belli olmayan paraları gördüğünde aa ne güzel adama para yatıyor benım bılmedıgım bır yerden demeyeceği de çok açık. devlet en büyük vurguncu olduğu için devlettir. paramı gördü sana çökmek için yol arayacaktır bu kesin bilinen bir şey. yüksek meblağ kazanan biri kesinlikle vergi işini çözmelidir binlerce de konu açılsa yine de yabana atılmaması gerek bir konu...

Bahsettiğim kişiler daha dün AdSense kullanan kişiler değil bende dahil 2 yıldan fazladır bir sorun ile karşılaşmadım ön yargıları bir tarafa bırakın ;)

Okumadım kardeş durumumuz yoktu.
:D

Bir bitmediniz arkadaş.
yine mi siz.
Vs gibi geyik lafları yapalım.

konunun kapatılması lazım.

peki yıllık toplamda 20-25 binin üzerine çıktınmı hocam?

muslera ben ödüyorum demişti vermemiz lazım falan da demişti. o ödüyor bu arkadaş ödemiyorsa o zaman asıl sıkıntı vardır yolu neyse söyle biz de senın gıbı ödemeyelım :))

muslera ben ödüyorum demişti vermemiz lazım falan da demişti. o ödüyor bu arkadaş ödemiyorsa o zaman asıl sıkıntı vardır yolu neyse söyle biz de senın gıbı ödemeyelım :))

Muslera06 fr de olduğu için ödemek zorunda zaten, arkadaşın konusuda hiç gereksiz değil , farklı bir bakış açısı vergi konusunda

bu konuya tek nokta koyacak kişiler,bu forumda yüksek kazanan arkadaşlar olacaktır

peki yıllık toplamda 20-25 binin üzerine çıktınmı hocam?

Evet dediğim gibi bir hesapdan örnek.

tupwx.png

---------- Mesaj saat 14:20:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:18:22 civarında gönderildi. ----------

Hmm Olabilir Güzel Bir Bilgi

---------- Mesaj saat 13:51:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:51:22 civarında gönderildi. ----------

okudunmu konuyu

alimsen konuş alim görsünler,cahilsen sus gerisini ;)

kardeşim 100 de 10-20 civarı bi para kesiliyor ya o irlandaya ödenen vergi

Bilmiyorum abi, bende bazı hesaplardan kesiliyor bazılarında kesilmiyor o nedenle ödenmiyordur onlar kapanan kanallar vs yüzündendir herhalde diye düşündüm. Emin değilim pek bilgim yok, 20 bin değil de 100bini geçiyorsanız falan ödeyin ya kazansın devlet, o da önemli değil kafanız rahat olsun :D

Bilmiyorum abi, bende bazı hesaplardan kesiliyor bazılarında kesilmiyor o nedenle ödenmiyordur onlar kapanan kanallar vs yüzündendir herhalde diye düşündüm. Emin değilim pek bilgim yok, 20 bin değil de 100bini geçiyorsanız falan ödeyin ya kazansın devlet, o da önemli değil kafanız rahat olsun :D

%35 alıyor diyorlar yaa hiç uğraşmayak hesapla mesapla hepsini vergiye verelim bari :):):)

%35 alıyor diyorlar yaa hiç uğraşmayak hesapla mesapla hepsini vergiye verelim bari :):):)

Orası öyle ben bir iki kere firma üzerinden ödedim, bir konuda açıklamıştım burda ya da r10'da emin değilim. Firmada ayda bir gün çalışan bir sözleşmeli personal olarak çalışıyor gösterip bir gün için sigorta yaptırıp googledaki kurumsal hesapla gelen ödemeyi kurumun hesabına gelir olarak vermiştim. Öyle olduğunda stopajı ödüyoruz yine ama firmaya gider olarak gösterebildiğimiz için bazı şeyleri toplamda %35 değil de %20 + gelen - giderin (0 :D) %18i mi ne oluyordu tam hatırlamıyorum. Kısaca yüzde 20 vermiştim ama uğraştırıyor çok. Yurtdışında hesap açıp oraya yatırtıyorum yüksek adsense hesaplarını mis işte ne problem var ne bir şey :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri