Video Açıklamasına Reklam Alma (Çevrilmiş Şablon)

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
arkadaşlar 2 videoma bu mesajı atmış 30 sn ek açıklama koy sana para verim filan demiş şimdi bana buna yazabileceğim bir yazı verebilirmisiniz lazım olan başka arkadaşlarında konuyu bulup taslağı kullanması için konuyu bu şekilde açtım yoksa kendim çevirir hallederdim

icsboxes size bir ileti gönderdi
Gelen kutunuzu ziyaret ederek bu iletiyi yanıtlayabilirsiniz.
Hi,

I just watched this video of yours which is great!

My name is Ron and I'm an Internet Marketer.

I noticed that you don't have a link in the description of your video and I was wondering if you would
place a link in there to one of my sites in return for some $$?

This is literally 30 secs work for you and I will send you the $$ instantly via PayPal once done.

Look forward to hearing from you!

Ron

Ne tarz bir cevap vermeyi düşünüyorsan sen yaz yardımcı olmaya çalışıyım?

yok abi ben cevap verdim tamam talimatları atın dedimde lazım olduğu zaman arkadaşların bulabilmesi için kapsamlı bi mesaj ekleyebilir ingilizce bilen birisi

Anladım kardeş. Bu tarz çalışan ve gelir elde eden arkadaşlar yardımcı olabilir sanırım bu konuda.

Aynen ya bana gelenlerin yüzde 90'ı ödüyor. Video başına 5-10 dolar istemiyorum ben daha az istiyorum genelde de, çok tutan videolarda istemiyorlar genelde zaten. 3-4 ay önce hatta tüm videoları 5k+ izlenen bir kanal vardı 25 videolu falan, tüm videolara default etiket girmek için 500 dolar verdi biri. Taksitle yayınlandığı süre boyunca verdi hemde. Veren var yani :D Adamlar youtube para kazanmaya değil youtube aracılığı ile hit almaya çalışıyorlar, kaliteli hit her zaman para demek kullanmayı bilene.

öyleyse her gün 100 lerce dolar kaybediyorsun gerçekten para ödüyorlar:cool:

Videolarımı riske atmıyorum kazandığım paralara şükrediyorum. Neden mi? Benimle aynı sektörde olan bu kişilerin hepsi demiyorum bakın, bir kısmı bu tür mesajlar atarak verilen cevapları youtube'a şikayet olarak gönderip ilgili kanal veya videonun ceza almasını sağlayabiliyorlar. Genede karar sizin tabi ben düşüncelerimi dile getirdim beni alakadar etmiyor yapılanlar yaptıklarınız ettileriniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri