Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hala manuel mi![]()
bende manuel takılıyorum kafa rahat botlarda kanal kapanıyor vdsde kapanmıyor
baştan yükle derım hocam
bendede bi ara olmuştu. videonun formatında dolayı böyle oluyor
Arkadaşlar video atamıyorum nedense, sürekli alta paylaştığım yerde kalıyor. Neden olur bu acaba bi yardım edebilir misiniz?
Tarayıcınızdan olabilir mi hocam?
İlk bende öyle sandım hocam, sonra çerezleri filan da sildim hatta tekrar tekrar başka tarayıcıdan denedim yine olmadı. Acaba video dünya engeline takılıyor ve atmıyor olma ihtimali var mı ?
Yok hocam netim gayet iyidir. Fakat videoyu Movie Maker'de yapıyorum. Bunun bi sıkıntısı olabilir mi dedim bi başka video da denedim onu da atmadı, ip'nin sıkıntıya düşmesi gibi bi durum söz konusu olabilir mi bunu merak ediyorum.Hocam internet hızınızı bir test edin upload hızı düşük mü acaba?
Yok hocam netim gayet iyidir. Fakat videoyu Movie Maker'de yapıyorum. Bunun bi sıkıntısı olabilir mi dedim bi başka video da denedim onu da atmadı, ip'nin sıkıntıya düşmesi gibi bi durum söz konusu olabilir mi bunu merak ediyorum.
bende de videolar iki saate yakın bi süre işleniyorda kalıyor internetim yavaş olduğu için silmiyorum bekliyorum düzeliyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.