Video baslangicinda non-skippable (atlanamayan) reklam cikarmak

• Kullanıcı tiger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

tiger

Yasaklanmış
Spam kanallarla basvurulmasi ne kadar dogru bunun icin bilmiyorum. Basvuran kanallari inceliyor olabilirler. Zaten ozgun kanali olan yabancilarda pek basvurmuyor buna abone kaybi falan yasattigindan dolayi.

Ben bunun orjinal Youtube formu olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşlar bence site sahte...Birçok kanıt var :
1- Google böyle anket sayfası gibi bir sayfa kullanmaz.Bu kullanıcıların oluşturduğu sayfalardan...
2- Linkinden kullanıcılar tarafından yapıldığı anlaşılıyor.
3- "Google Formlar üzerinden asla şifre göndermeyin." yazar kanalınızı ifşa etmek şifre kadar önemlidir.
4-Form Google Drive üzerinde barındırılıyor.

Çok doğru. Kanal bilgilerini almak için yapılmış bir form belli :)

Ben bunun orjinal Youtube formu olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşlar bence site sahte...Birçok kanıt var :
1- Google böyle anket sayfası gibi bir sayfa kullanmaz.Bu kullanıcıların oluşturduğu sayfalardan...
3- "Google Formlar üzerinden asla şifre göndermeyin." yazar kanalınızı ifşa etmek şifre kadar önemlidir.

Link gercek, degerlendirme icin sadece kanal linki istiyorlar o kadar.

https://support.google.com/youtube/answer/188038

Su linke bak, en altta
If you can't currently enable non-skippable in-stream ads as an ad format for your monetized videos, you may submit a request to enable this ad format here. YouTube will review your request and take action accordingly.

yazar. Orda "here" a tiklarsanda bu form sayfasina yonlendirir.

Evet. İlginç bir durum ama doğru görünüyor gerçekten de o zaman.

Evet. İlginç bir durum ama doğru görünüyor gerçekten de o zaman.

Ben sahte olduğunu düşünüyorum.Google niye form sayfası oluştursun hem de o formu şikayet edebiliyoruz :D Google'yi Google'ye mi şikayet edicez...Kanmayın arkadaşlar böyle şeylere...O zaman ben giderim başkasının kanalının urlsini yazarım.Onun reklamlarını değiştirtirim.Herhangi bir onay falan gerekmiyor arkadaşın demesine göre...Kesinlikle sahte...

Ben sahte olduğunu düşünüyorum.Google niye form sayfası oluştursun hem de o formu şikayet edebiliyoruz :D Google'yi Google'ye mi şikayet edicez...Kanmayın arkadaşlar böyle şeylere...O zaman ben giderim başkasının kanalının urlsini yazarım.Onun reklamlarını değiştirtirim.Herhangi bir onay falan gerekmiyor arkadaşın demesine göre...Kesinlikle sahte...

Yahu arkadasim okumanda mi yok? Bak oraya linkine kadar koymusum hala kesinlikle sahte diyorsun. Sahte olsa sence google help bolumu oranin linkini verir mi saniyorsun? Adamlar zaten formu yollayanin reklamlarini direkt acmiyorlar. Inceleyip aciyorlar. Ayrica istediginin kanalini yaz gonder ne var ki bunda? O reklamlari istersen aktif ediyorsun, otomatik aktif olmuyor. Kimseye bi zarari yok yani.

Öneriyor musunuz beyler yapsak bi eksi tarafı olurmu kanalımıza

Öneriyor musunuz beyler yapsak bi eksi tarafı olurmu kanalımıza

Spam calisiyorsan onemsiz 1 kanalinla dene bakalim direkt acarlarsa digerleriylede basvurursun. Diger sitelerde gordugum kadariyla inceleme oluyor falan demisler yani spam oldugunu anlayip kanali kapatabilirlerde. O yuzden onden onemsiz bi kanalinla dene.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri