Video başlıkları nasıl acaba? ya da nasıl olmalı?

• Kullanıcı hextacy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Merhaba arkadaşlar, oğluma açtığımız kanala düzenli şekilde videolar atmaya başladık acaba video başlıkları nasıl? ya da nasıl olmalılar? önerilerinizi bekliyorum.
vidIQ boost alsak önerdiği başlıkları kullansak ne kadar etkili olur acaba?

https://www.youtube.com/channel/UCse5jS_WM-M83DaKr0rho-w/videos

sorunuzu yanıtlayacak kadar özgün bilgim yok kusurabakmayın fakat 1 haftada bu kadar izlenimleri nasıl başardınız merek ettim.

sorunuzu yanıtlayacak kadar özgün bilgim yok kusurabakmayın fakat 1 haftada bu kadar izlenimleri nasıl başardınız merek ettim.

Düzenli şekilde discovery reklam veriyorum hocam videoları ekledikce. özgün izlenim ve abone kasabilmek için. diğer türlü 1 kişi bile görmüyor videoları :)

vidlq boostun farkedceğini sanmam, aynı şekilde reklamlarında. sadece reklam süresi boyunca izlenim gelir tabi diğer videolarınıza da izlenim gelir ama sürekliliği olacağını sanmam. onun yerine benzer popüler kanalların listesini yapın. onlar ne yüklüyorsa sizde benzer video üretmeye çalışın, haliyle başlıklarınızda benzer olsun

Düzenli şekilde discovery reklam veriyorum hocam videoları ekledikce. özgün izlenim ve abone kasabilmek için. diğer türlü 1 kişi bile görmüyor videoları :)

Bir yerlere gelebilmek için. 10K gözden çıkarmak gerekir. Belkide daha fazla rekabet çok yüksek kategori.

Surekli video üretmek gerçekten zor. Ben normalde de videolar yaptığım halde bana bile zor geliyor. Özgünlük bir yere kadar dalgalı şekilde gidebilir. Bir yerden sonra marka oluşturmak ve genele hitap etmek şart.

kanal oldukça yeni olduğu için hiç izlenim almayacağı için reklam basıyorum, reklam bitti mi hiç izlenim gelmiyor, birazda organik abone kasmaya çalışıyorum. elimizden geldiğince pes etmeden yapacaz bakalım farkındayım uzun yıllar alacak :) reklam basımını da farklı farklı hesaplardan promosyonlar girerek sürdürmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri