Video Dilini ABD Yapmak İşe Yaramıyor

muslumozer

Kayıtlı Üye
Merhabalar, abd odaklı bir kanal oluşturdum kanalı türkiyeden açtım kanal ülkesini ve her video için ülke seçiminde abd yapmama rağmen kanalı hindistanlılar bastı. Aslında kategorimin kitlesi abd kaynaklı hindistandan pek arayan yok eğer hindistanı hedefleseydim bu bir başarı sayılırdı yani hindistandan arayanı çok az neden böyle oldu acaba? ABD üzerinden bir VDS alıp yeniden kanal açsam daha etkili olur mu? Bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı acaba?

https://prnt.sc/O-07cLOsoN1A

Ekli dosyalar

• 2023-01-18_17-05-01.jpg
    2023-01-18_17-05-01.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 4
Kanal ülke seçimini veya video dilini ABD yapmanın bir şeye faydası yok hocam. Keşke dediğinizi gibi bir şey olsaydı her kanalı en yüksek BGBG veren ülkeleri seçer sadece ordan izlemesini sağlardım.

İçeriğiniz Hindistandan da talep görmüş, takip edilen bi konu demek ki. Benim de İngiltere ile alakalı bi kanalımın %30'unu Nijerya, Afrika'dan izleniyor mesela :D

Kanal ülke seçimini veya video dilini ABD yapmanın bir şeye faydası yok hocam. Keşke dediğinizi gibi bir şey olsaydı her kanalı en yüksek BGBG veren ülkeleri seçer sadece ordan izlemesini sağlardım.

İçeriğiniz Hindistandan da talep görmüş, takip edilen bi konu demek ki. Benim de İngiltere ile alakalı bi kanalımın %30'unu Nijerya, Afrika'dan izleniyor mesela :D

Haklısınız hocam :D ama içeriğimi arayan kullanıcıların %70 i abd nasıl bu hintli arkadaşlara yakalandık anlamadım :D Kanalın kitlesini abd ye yöneltmek istiyorum acaba kanala hindistandan erişimi engellesem bu işlem kanala daha çok zarar verir mi? Yoksa bırakayım zamanla oturur mu acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri