Video dünya genelinde engellendi hakkında?

kptncksprv

Yasaklanmış
Mmerhaba arkadaşlar bugün yüklediğim her 10 20 videodan biri dünya genelinde engellendi uyarısı veriyor, geçen gün dünya genelinde engellenen bir video olursa %60 o kanalın para kazanması gidecek denilmişti bunun aslı nedir gerçekten öylemi ?

Dünya gebeli ihtarları kanalının siciline işler ve belirli bir sayıdan sonra kanalının para kazanması devre dışı kalır 15 dkdan uzun video yükleme özelliği iptal olur

hocam o videoyu sil hemen

Silmekte çözüm değil kanalı gizle en azından paranı alırsan silsen bile para kazanma özelliği gidebiliyor

yanı sen atıyorum klip yukledın, ama o klibin orjınal sahibi youtubede var, vede youtubede yaynlanmasını istemıyor, youtube benım orjınal studyo videolarımı yayanlarsa sana daha açarım dıyo.. bu durumdada youtube çözum buluyor.. her yuklenenı otamaıtk ıncelıyor goresel-işitsel olarka başkaısna ait bir matalyelı yukledıgınde otamadık man dunya geneli engelli yapıyor.. youtube kendıne mahkeme açılmaması için geliştirdi bu özelliği filmler video kılıper özel içerikler,şahısların özel hayatı vb...

Silmekte çözüm değil kanalı gizle en azından paranı alırsan silsen bile para kazanma özelliği gidebiliyor

iyide hangi kanalımızın -dünya geneli engelleme aldığını nerden hatırlayacağız?hepsini gizlersek bu sefer para kazanamayız??
telifli telifsiz 2 kanalımın para kazanması gitti 2 günde :s

bırak kendı halıne silmesende olur zaten yayınlanmadıgından uyarıda alamazsın o videodan...

hocam videoyu sil bir daha o tür videolardan atma. eğer video hesabında kalırsa ilerde para kazanman devredışı kalır

Hocam zaten yüklediğim gibi 2 dk sonra sildim bu gün toplamda 6 7 tane uyarı aldım ama hepsini hemen sildim, yine alırmıyım uyarı ?

Hocam zaten yüklediğim gibi 2 dk sonra sildim bu gün toplamda 6 7 tane uyarı aldım ama hepsini hemen sildim, yine alırmıyım uyarı ?

şöyle söylim;para kazanması giden kanalıma en son 1 ay önce video yüklemiştim-ve 1 ay sonra para kazanması gitti-anlayacağın bütün kanallarımız artık risk altında:mad:

Ppeki 6 ay sonra açılacak deniliyor bu kesin olarak doğrumu acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri