Video Etiketleri Hakkında

NerimanSarikaya

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar..Aklıma takılan cevabını net bulamadığım bir durum var.
Şimdi diyelim ki x isimli bir siyasetçinin konuşmasını içeren bir video koyduk.Bunun etiketleri;
Böyle mi olmalı ?
-x siyasetçi - x parti - x siyasetçi konuşmaları - siyaset - haber vs.

Yoksa böyle mi ?
-haber - hürriyet - siyaset - milliyet - ilan - forex - fox - x siyasetçi

Şimdi arkadaşlar burda bahsettiğim niche olayı ama şimdi mantığını anlamadığım şey şu: şimdi ilk verdiğim etiketleri girersek reklam çıkıyor mu? eğer reklam çıkmıyorsa 2. verdiğim etiketleri girdiğimizde çıkacaktır ama buda politikalara aykırı oluyor.

Şimdi sorum şu; mesela film,dizi falan çalışanlar nasıl etiket giriyor?
film - x film - x oyuncu - en iyi film
bu tür mü etiketler giriyolar? bu tür etiketler girerlerse reklam çıkıyormu?

yani reklam çıkartmak için illa ki adwords da ki etiketleri mi girmemiz gerekiyor? yoksa reklam etiketleri girmeden sadece video ile alakalı etiketleri girersek reklam çıkıyor mu? ben şuan ki tüm çalışmalarımda hep adwords daki etiketlerden girdim bu bir sorun yaratır mı?

Mesela ilanlar ile ilgili bir anahtar kelime var. bunu kullanabilmek için illaki "ilan" konulu bir video mu yapmak lazım? böylede çok saçma oluyor.kafayı yemek üzereyim :) bu işin mantığını sevabına anlatacak varmı ?:)

son olarak da youtube da hangi türkçe içerikli reklamlar mevcut bunu kolay yoldan görmek için bir yöntem varmı? ingilizce için bir site var ama türkçe için bulamadım. arkadaşlar çok uzun oldu belki hiç anlamayacaksınız ama çok kafam karıştı yardımcı olan olursa sevinirim. kolay gelsin herkese.

arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu acaba ? Flood yapıyorum kusura bakmayın ama beynimi yakmadan ufacık bir yardım gerekiyor bana :)

hocam etıket kazancını etkıleyn bırsey ıstersen hıc gırme.. ama baslıga gore tıkt koyarsan daha ıyı olur.

hocam etıket kazancını etkıleyn bırsey ıstersen hıc gırme.. ama baslıga gore tıkt koyarsan daha ıyı olur.

Hocam ama adwords deki etiketlerden girmediğim zaman reklam falan çıkmıyor. yani sadece video içeriği ile etiket girdiğim zaman çıkmıyor reklam ama özel etiket girersem ( hürriyet ilan, haber7.com vs ) gibi çıkıyor.

Böyle mi olmalı ?
-x siyasetçi - x parti - x siyasetçi konuşmaları - siyaset - haber vs.

Yoksa böyle mi ?
-haber - hürriyet - siyaset - milliyet - ilan - forex - fox - x siyasetçi
bence ilk örnekteki gibi olmalı .ikinci örnektekini uyguladığınızda daha geniş bir arama yelpazesinde çıkacak olmasına rağmen büyük ihtimalle iyi index almadığından farkedilmeyecektir.

ilk örnekteki gibi olursa en azından hedef kitle tarafından daha çabul izlenim alacaktır.
reklam çıkmama durumu zor olur.google her türlü uygun bir reklam bulup yerleştirir.
bütün etiketleri adwords den girerim çıkmama durumu yaşamadım.

bence ilk örnekteki gibi olmalı .ikinci örnektekini uyguladığınızda daha geniş bir arama yelpazesinde çıkacak olmasına rağmen büyük ihtimalle iyi index almadığından farkedilmeyecektir.

ilk örnekteki gibi olursa en azından hedef kitle tarafından daha çabul izlenim alacaktır.
reklam çıkmama durumu zor olur.google her türlü uygun bir reklam bulup yerleştirir.
bütün etiketleri adwords den girerim çıkmama durumu yaşamadım.

Peki ben bu adwords etiketleri girmiştim hep onları değiştirmemi tavsiye eder misiniz? yani haber çalışıyorum ve haber ile ilgili adwords etiketi giriyorum. birde film çalışanlar filme nasıl etiket giriyor onu merak ediyorum?
Sonuçta adwords de bize anahtar kelime veriyor. mesele hürriyet ilan diyor.ama hürriyet ilan ile ilgili video yapan çıkmaz heralde. sonuç olarak biz hürriyet ilan diye etiket girmesek bile hürrüyet ilanın reklamı videomuzda çıkabiliyor mu? çok karışık oldu ama k.bakmayın. cevap verdiğiniz için ikinizede teşekkür ederim hocam.

Peki ben bu adwords etiketleri girmiştim hep onları değiştirmemi tavsiye eder misiniz? yani haber çalışıyorum ve haber ile ilgili adwords etiketi giriyorum. birde film çalışanlar filme nasıl etiket giriyor onu merak ediyorum?
Sonuçta adwords de bize anahtar kelime veriyor. mesele hürriyet ilan diyor.ama hürriyet ilan ile ilgili video yapan çıkmaz heralde. sonuç olarak biz hürriyet ilan diye etiket girmesek bile hürrüyet ilanın reklamı videomuzda çıkabiliyor mu? çok karışık oldu ama k.bakmayın. cevap verdiğiniz için ikinizede teşekkür ederim hocam.
Neden bu hürriyete takıldın pek anlamadım. :) Ama sana şunu söylücem haber çalıştıgını söylüyorsun o halde atıyorum ''van depremi'' adlı bir videon var şimdi sen gidip bu video'nun altına tarkan dinle, ahmet kaya izle yazarsan bu yanlış yönlendirme olacağından kanalın sakata girer. Emin ol ki etiketlerine kadar görebiliyor youtube.
Başlık van depremi ise gireceğin etiketler ;

van depremi, van depremi son dakika, van depremi haber, van depremi 28.06.2014, türkiye van depremi, van, vs. vs.
yani sen bu depremi duydugun vakit internete ne yazarak aratıyorsan işte bunları etiketlere girmelisin. Saygılar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri