Video hazırlayacak yardımcı aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bemonth

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
tercihen istanbul içi, (istanbul dışıda olabilir)
Aşağıda ki şartları yerine getirebilenler gelsin, deneme ile uğraşmayalım.

dizi işinde dünya engelini, eşleşeni ve ünlemi geçebilen ancak para kazanamayan arkadaşlar tercihimdir. Yapacağımız olay, kişi türkçe haricinde dizileri indirecek, editlemesini yapıp bana teslim edecek.

Bunu yaparken çok özen göstermesi lazım. Ben manuel çalısıyorum. TTNET ile gunde 1 kanal oluşturabiliyorum. O yüzden hazırlanan videoların temiz ve saglam olması lazım. Tek seferde dünya engelini ve eşleşeni geçmesi lazım. Nasıl geçeceğini anlatmama gerek yok. Frame demem yeterli sanırım.

Ücret konusuna gelince, hazırlanan her 50 video için fiyat 10 tl'dir.
Dizilerin izleyici kitlesi olması gerekiyor ve izlenebilir diziler olması gerekiyor. Dizi ismi vermeyeceğim.
Teslimat istanbul içi hdd ile elden teslim, istanbul dışı kargo ile yine HDD ile teslimat yapılır.

Detaylar : mdk.teknoloji (Skype)

Konu dışı yorum yapılmasın lütfen

bunu yapan bulabilirseniz yapıcak kişiyi her gördüğümde teşekkür veririm paraya ihtiyacı çok fazladır demekki 5 video editliyorum 2-3 saatimi alıyor 50 video enaz 2 gün sürer 10 tl değermiya

3 katı para verim aynısını bana yapip teslim et ?

100 tl diyecekti bence. Hatta düşününce 100 bile az geldi şimdi. Video başı 2 lira, videoların kazandıracağı milyarlar.

Bence öyle yapacağınıza, geliri paylaşın. En azından dörtte birini verin. Daha verimli olacaktır her zaman söylerim bunu.

dünya engelini geçmeye bilen adam 10 tl için uğraşmaz

arkadaş ihtiyacını görsün isteyen banada msj atabilir 50 dizi videosu editli 10 tlden 5-6 kişi çalıştırabilirim ama öncelik arkadaş

10 tl için amelelik yapmak isteyen varmı :D

birde merak ettiğim istanbul dışı kargo dahilmi 10tl :D

bu şekilde çalışacak varsa bende 15 eleman almayı düşünüyorum, öncelik arkadaşın tabi ki :D

Yapabiliyorum ama bu tip işlerde emek ve zaman var.Video başı en az 10 lira verirseniz kabul edebilir bir teklif olur.Yoksa tam anlamıyla zaman kaybı.Yok benim zamanım bol ve değersiz diyen varsa yapsın kendi tercihi :)

bence ya fiyatı yükselt ya da konuyu kaldır kardeşim...

İndirim yaptım 9 Tl ye yaparım :) Şaka la şaka saldırırsınız şimdi hepiniz özelden :) Adam belki yanlış yazmıştır.. Sallayan sallayana :) bi sakin olun belki düzeltir :)

Hazırlanan 50 video desek;
Bunların her biri en az 100 izlenim alsa 50*100=5000
Her birine 4 reklam koysak 5000*4=20000
Hadi bunların 2000 tanesinde reklam çıkmasın 20000-8000=12.000 gösterim
To oranı %3 olsa 360 tık.
TBM 0.10 TL olsa 360*0.10=36 TL.

Adam hem izlenim alan videoyu bulacak,hem indirecek,hem editleyecek hem de sadece 50 videodan 10 TL para alacak.Kahrolun Kapital Dünya diyeceğim de bunun adı Kapitalizm de değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri