Video İçi Reklam Çalışması.

• Kullanıcı Bin903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

Bin903

Kayıtlı Üye
Video ayarlarına geldikten sonra resimdeki işlemleri yapıyoruz arkadaşlar .
v59p3.jpg

Yapar yapmaz reklam çıkmasını beklemeyin lütfen .
Bir kaç gün sonra kazançlarınızı kontrol ediniz sizde değişikliğin farkına varacaksınız.

v59pp.jpg

Ortalama iki güne rayına oturuyor reklamlarınızı görebiliyorsunuz.

Benim standart videoalrım 40 dk ancak bunu daha denemedim awede 1k gostyerime 2$alıyorum acmalımıyım sizce ?

Kendi bilgisayarımızda çıkıp çıkmaması önemli değil önemli olan izleyicilere çıkması.

zaten kimsede çıkmıyor çoğu zaman. Ama bazen çıkıyor. 1 reklam eklersen anında kendinde görüyorsun ama fazla reklamda karışıyor işler anlam veremiyoruz neden böyle.

zaten kimsede çıkmıyor çoğu zaman. Ama bazen çıkıyor. 1 reklam eklersen anında kendinde görüyorsun ama fazla reklamda karışıyor işler anlam veremiyoruz neden böyle.

Bilmiyorum valla çok fazla kontrol de etmem ama kazançları mı gerçekten artırdığı için paylaştım burda.

Bilmiyorum valla çok fazla kontrol de etmem ama kazançları mı gerçekten artırdığı için paylaştım burda.

Kazanç bencede artıyor. Ama reklam neden çıkmıyor o kafa karıştırıcı. Bence ülkeden ülkeye değişiyo. Mesela 1 video ortasında 10 reklam eklersen 10 farklı reklam olması gerekki reklam çıksın. Aynı reklam tekrarlanması doğru olmaz. Bazı ülkelerde fazla reklam vermiyor o yüzden. Amerikadan kaç defa kontrol ettirdim videomu reklam çıktı. :D

Kazanç bencede artıyor. Ama reklam neden çıkmıyor o kafa karıştırıcı. Bence ülkeden ülkeye değişiyo. Mesela 1 video ortasında 10 reklam eklersen 10 farklı reklam olması gerekki reklam çıksın. Aynı reklam tekrarlanması doğru olmaz. Bazı ülkelerde fazla reklam vermiyor o yüzden. Amerikadan kaç defa kontrol ettirdim videomu reklam çıktı. :D

Aynen katılıyorum .Ama bir videonun da tamamen reklama boğulması çok yanlış bence 60 dklık bir videoda en fazla 3 tane olmalı.

ben 30dkdan uzun paylaşıyorum bunu yapmak istiyorum fakat erken gelmediği için yapasım yok

Şimdi kendi videonuzda reklam çıkıyormu? 2 veya daha fazlası? ve kendi bilgisayarınızda görünüyormu reklamlar?

sarı çizgi var üstüne gelince reklam çıkmıyor ama.

---------- Mesaj saat 14:58:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:55:33 civarında gönderildi. ----------

ben 30dkdan uzun paylaşıyorum bunu yapmak istiyorum fakat erken gelmediği için yapasım yok

negatif bi etkisi yok ki sizin faydanıza olacaktır yapmanız.

Ben bırak dakikayı video öncesi reklam seçeneğini seçsem bile hiç reklam çıkmıyor hatta sağ üst taraftaki reklam bile gidiyor

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler dediği doğrudur hemen atar atmaz çıkmasını beklemeyin 2-3 gün sonra deneyin %90 çıkar reklamlar

1482945_632783993434174_1792995325_n.jpg

yuhh 14 dk videoya 5 tane reklam çıkartmışsın helal olsun..Kardeş para kazanma sekmesini ss olarak atar mısın?

o sarı çizgiler önemli değil hocam yarım saniye de de reklam koyarsın ama ilk reklam oynadığında sonraki 4,30 dakikada olan reklamları göstermez. Sarı ışıklar kalkar yoksa ben 10 saniyede bir de reklam koyabilirim

Partner kanal bu hiçbir ihtar uyarı vs. Bulunmuyor birde reklam açabiliyorum :)

Az önce denedim 6 tane videoda..
1 tanesinde 5 reklam birden çıktı
Diğerlerinde video öncesi reklam var başka yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri