Video icine birden fazla reklam almak mumkun mu?

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

iwocan

Yasaklanmış
Arkadaslar merhaba,

Bazi videolari inceledigimde,video suresice toplamda 3 reklam oldugunu goruyorum..Bu videolarda neden 3 reklam cikiyor? Bunun bir ayari var midir? Varsa nasildir?

Simdiden tesekkurler..

Benim bildiğim 7 dakikadan uzun videolara fazla reklam koyuluyor.Ama istediğin kadar değil tabi.

Tesekkur ederim..Ben ayarlari var diye dusunmustum :)

Hocam sen aynı anda 3 ve daha fazla reklam çıkmasından mı bahsediyorsun yoksa bir reklam kapandıktan sonra tekrar ilerde bir tane daha çıkmasından mı ?

Aynı anda 4-5 reklamın çıkması partnerliğe sahip uzun video atan kanallarda oluyor.Eğer bir videode sırasıyla 2-3 reklam istiyorsanız tahmini 1 saatlik bir video atmalısınız

uxv0m.png

Video 1 buçuk saat uzunlugunda ne yaptıysam 2 den fazla reklam çıkmıyor,3 veya daha fazla reklam için ne gibi ayar lazım.Kanal partner ve video 1 bucuk saat uzunlugunda.Birden fazla reklam olunca gelirde artış oluyor mu?

mid-rol e aralarında virgül koyarak çıkmasını istediğin dakikaları yaz...
10:00,25:00,35:00 gibi ,partnerde bu var mı bilemiyorum tabi :)

mid-rol e aralarında virgül koyarak çıkmasını istediğin dakikaları yaz...
10:00,25:00,35:00 gibi ,partnerde bu var mı bilemiyorum tabi :)

teşekkürler dediğiniz gibi oldu,bunun kazançlara olumlu etkisi var mı mesela 4 reklam koydum 4 katı mı kazandırır video?

teşekkürler dediğiniz gibi oldu,bunun kazançlara olumlu etkisi var mı mesela 4 reklam koydum 4 katı mı kazandırır video?

abartma sakın gıdıp 10 reklam da açma :) valla 20 30 dk lık vıdeolarda 3 4 reklam acmak ters teptı az kazandık 1 baslangıc bır orta reklamı actık kazanclar yuzde yuz olmasada yuzde seksen arttı tavsıyem :)

abartma sakın gıdıp 10 reklam da açma :) valla 20 30 dk lık vıdeolarda 3 4 reklam acmak ters teptı az kazandık 1 baslangıc bır orta reklamı actık kazanclar yuzde yuz olmasada yuzde seksen arttı tavsıyem :)

1 buçuk saatlik video için tavsiyen nedir?Kaç reklam makul?

izlenme sayısı çarpı reklm sayısı kadar küfür yemek istemiyorsan koymazsın :) bir videoya birden fazla reklam koyanların video yorumlarına bakıyorum alayı küfür saydırmıs

tıklanırsa,tıklanmazsa istersen 10 tane koy :D
araya koymakla tıklanma ihtimalini arttırıyorsun sadece

partnerli kanal reklam gösterimi olan izlenmeye para vermiyor mu,videoda 4 reklam cıktıgında 4x getirmesi lazım nmantıken,ama bilmiyorum.adsense olsa o sadece tıklanmadan kazandırıyorda

partnerli kanal reklam gösterimi olan izlenmeye para vermiyor mu,videoda 4 reklam cıktıgında 4x getirmesi lazım nmantıken,ama bilmiyorum.adsense olsa o sadece tıklanmadan kazandırıyorda

valla bence gösterıme para vermesı hurafe olmalı vıne vıdeo çakanla 1 saatlık full fılm atan aynı mı kazanıyor o mantığa kalırsa elbettekı hayır. çift reklam ihtimal arttırır değil kazanç arttırır kesin bilgidir. yanı bır saatlık vıdeo atsam başlangıc reklamı artı 2 reklam açardım. getırı farkını görmenız acısından foto bırakayım

uzlyz.jpg

uzlz4.jpg

ben bu ay 420k izlenime 122 dolar aldım :S, sanırım videolar adsense politikasına uygun olmayan siteler gömdüğünde o sitede reklam çıkmıyor.nasıl sorgulursa domaini aklım almadı.bunun bir çaresi yok mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri