Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tesekkur ederim..Ben ayarlari var diye dusunmustum![]()
Hocam sen aynı anda 3 ve daha fazla reklam çıkmasından mı bahsediyorsun yoksa bir reklam kapandıktan sonra tekrar ilerde bir tane daha çıkmasından mı ?
mid-rol e aralarında virgül koyarak çıkmasını istediğin dakikaları yaz...
10:00,25:00,35:00 gibi ,partnerde bu var mı bilemiyorum tabi![]()
teşekkürler dediğiniz gibi oldu,bunun kazançlara olumlu etkisi var mı mesela 4 reklam koydum 4 katı mı kazandırır video?
abartma sakın gıdıp 10 reklam da açmavalla 20 30 dk lık vıdeolarda 3 4 reklam acmak ters teptı az kazandık 1 baslangıc bır orta reklamı actık kazanclar yuzde yuz olmasada yuzde seksen arttı tavsıyem
![]()
1 buçuk saatlik video için tavsiyen nedir?Kaç reklam makul?
teşekkürler dediğiniz gibi oldu,bunun kazançlara olumlu etkisi var mı mesela 4 reklam koydum 4 katı mı kazandırır video?
tıklanırsa,tıklanmazsa istersen 10 tane koy
araya koymakla tıklanma ihtimalini arttırıyorsun sadece
partnerli kanal reklam gösterimi olan izlenmeye para vermiyor mu,videoda 4 reklam cıktıgında 4x getirmesi lazım nmantıken,ama bilmiyorum.adsense olsa o sadece tıklanmadan kazandırıyorda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.