Video İmleme Sitesi Tutar mı?

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aklımda video imleme sitesi gibi bir proje var kısaca özelliklerinden bahsedeyim.

Site kurulacak isteyen kişiler kanallarını ekleyecek ve kanalınız eklendikten sonra artık kanalımıza video eklediğiniz an siteye eklenecek yani hiçbir şey yapmadan videonuz siteye eklenecek.

bu tür bir siteden beklentilerinizi yazarsanız sevinirim.

вαттυѕαу;408604' Alıntı:
Bize izlenim sagladıgına inanırsak neden tutmasın

ilk aşamada izlenimize katkısı az olacaktır. ama videolarınız siteye eklenirken servislere pinglemede yapacak yani kanalınıza 100 video yüklediniz bu 100 video siteye eklenirken ping servislerine pingde atacağı için youtube ve google aramalarında videonuzun üst sıralarda çıkmasına katkı sağlayacaktır.

bir örneği için: frequency.com

eğer güzel bir alan adı + android, iphone,ipad, windows phone 7+ vs vs uygulamalarıyla desteklenirse iyi iş yapabilir...

benim videolarda baya imleniyor. ama ben sitelere kanalımı bildirmedim. otomatik nasıl imliyorlar anlamıyorum. çoğunda reklam çıkmıyor ama. çıkan bi site gördüm reklama tıklandığında gelir banamı siteye mi gidiyor. ?

bir örneği için: frequency.com

eğer güzel bir alan adı + android, iphone,ipad, windows phone 7+ vs vs uygulamalarıyla desteklenirse iyi iş yapabilir...

Evet mantık buna benzer olacak ama ilk aşamada bu kadar gelişmiş olmayacak android vs. uygulamlar zamanla yapılır.

Düşündüğüm sistem videoalrınızı alırken açıklama ve etiketlerinizide aynen alacak bu yüzden google aramalarındada önemli ölçülerde yuakrda çıkacaksınız. Youtube aramalarında çıkmak istemezseniz videonuz siteye eklenene kadar herkese açık yaparsınız daha sonra liste dışı yaparsınız bu sayede teliflerdende bir ölçüde korunmuş olursunuz :)

benim videolarda baya imleniyor. ama ben sitelere kanalımı bildirmedim. otomatik nasıl imliyorlar anlamıyorum. çoğunda reklam çıkmıyor ama. çıkan bi site gördüm reklama tıklandığında gelir banamı siteye mi gidiyor. ?

Kanalı iyiyse birinin dikkatiini çekmiştir sitesine bağlamıştır videoalrınız ototmatik siteye ekleniyordur. embed veya api ile gösteriyorsa gelirleri size geliyordur.

ilk aşamada izlenimize katkısı az olacaktır. ama videolarınız siteye eklenirken servislere pinglemede yapacak yani kanalınıza 100 video yüklediniz bu 100 video siteye eklenirken ping servislerine pingde atacağı için youtube ve google aramalarında videonuzun üst sıralarda çıkmasına katkı sağlayacaktır.

Eğer inanıyosan güzel bişi olucagına , Adam akıllı türk İmleme sitesi olur , Arkana ytparayı aldıktan sonra önün açık olur :)

вαттυѕαу;408636' Alıntı:
Eğer inanıyosan güzel bişi olucagına , Adam akıllı türk İmleme sitesi olur , Arkana ytparayı aldıktan sonra önün açık olur :)

Açıkcası ytparadan destek gelmesse tutacağını bende sanmıyorum ama bu forumdaki kişilerin yüzde 10u kanalını bağlasa 2. youtube olur site :D

Hocam çok iyi düşünmüşsünüz . Seo çok önemli videolarda . Millet birbiriyle yarışıyor kategorilerde .

potansiyel kullanıcı olarak "istediğim birkaç özellik" ten bahsedeyim:
bu açacağınız siteye üye oldum ve bir profilim var.
takip etmek istediğim yt kanalını sitenize giriyorum ve diyorum ki: "bana son yüklenen 10 videoyu getir (veya bana 15 ocak 2014'ten sonra yüklenen videoları getir), geri kalanını getirme" (diğerlerini daha önceden izlemiştim vs).
daha sonra başka bir kanalı ekliyorum, bunu da takibe al.
4-5 tane kanalı bu şekilde takibe alıyorum.
bana bir "akış" oluşturuyor bu şekilde siteniz. (tarih sırasına göre).
video thumbnail'ine tıklıyorum video embed vs olarak açılıyor falan. izliyorum.
istersem bu videoyu beğeniyorum, fav'a ekliyorum.
bu beğinler favlar yorumlar vs beni kullanıcı olarak takip eden arkadaşlarımın akışına düşüyor.

Ama asıl fikir benim istediğim kanalların videoları bana kronolojik olarak sunması (YT üzerinden subscribe yapınca tam olarak istediğim şekilde vermiyor videoları, arada kaçırdıklarım oluyor vs.)

potansiyel kullanıcı olarak "istediğim birkaç özellik" ten bahsedeyim:
bu açacağınız siteye üye oldum ve bir profilim var.
takip etmek istediğim yt kanalını sitenize giriyorum ve diyorum ki: "bana son yüklenen 10 videoyu getir (veya bana 15 ocak 2014'ten sonra yüklenen videoları getir), geri kalanını getirme" (diğerlerini daha önceden izlemiştim vs).
daha sonra başka bir kanalı ekliyorum, bunu da takibe al.
4-5 tane kanalı bu şekilde takibe alıyorum.
bana bir "akış" oluşturuyor bu şekilde siteniz. (tarih sırasına göre).
video thumbnail'ine tıklıyorum video embed vs olarak açılıyor falan. izliyorum.
istersem bu videoyu beğeniyorum, fav'a ekliyorum.
bu beğinler favlar yorumlar vs beni kullanıcı olarak takip eden arkadaşlarımın akışına düşüyor.

Ama asıl fikir benim istediğim kanalların videoları bana kronolojik olarak sunması (YT üzerinden subscribe yapınca tam olarak istediğim şekilde vermiyor videoları, arada kaçırdıklarım oluyor vs.)

sisteme siz mudahale edemeyeceksiniz detayları bana yazacaksınız ben ayarlayacağım birçok özellik olacak .

Siz siteye kayıt olacaksınız. bana tanımlanacak kanalalrınızı ve istediğiniz özellikleri belirteceksiniz. ben kanalı profilinize bağlayacağım o zamandan sonra eklediğiniz videoalr sizin adınızla siteye eklenecek siz eklendikten sonra düzenlemeler yapabilirsiniz. ve tabiki içerik sağlayıcı sayfanız olacak sadece kendi videoalrınızı görebileceğiniz.

tutmaz
edit:sebebini açıklamaya üşendim

Evet arkadaşlar site yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor Aklımda video imleme sitesi için güzel bir domain geldi başka ne tür özellikler istersiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri