Video İşleniyor Sorunu ( ÇÖZÜM )

• Kullanıcı karadeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Merhaba arkadaşlar,
Bugün çoğu kişinin videolarının videoyu attıktan sonra Video İşleniyor kısmında takılı kaldığını farkettim. Bende 2 tane video attım ikiside kaldı, biraz araştırdıktan sonra bir çözüm yolu buldum denedim ve oldu. Bunu sizlerle paylaşayım dedim. Öncelikle sorunun kaynağı tahminimce youtube'nin kendi sistemini güncellemesi ve bu güncellemeden sonra kullanıcıların eski dns/ip'lerle sunuculara bağlanamaması veya çakışma gibi bir problem olması. Aşağıdaki yöntem % 80 işe yarar diye düşünüyorum, ama olmayan arkadaşlar kusura bakmasın.

Öncelikle başlat>çalıştır>cmd diyoruz ve ms dos ekranına giriyoruz. çıkan ekranda ipconfig/flush dns yazıyoruz. Sonra ms dos penceresini kapatıp ufak bir video ile deneme yapın, eğer olmassa tekrar üstteki işlemi uygulayın ve modemi 1 dakikalığına kapatıp açın. Muhtemelen sorun çözülecek.

Bir teşekkür yeter :)

ben yaptım modemi kapadım actım ama yine aynı . tarayıcıyıda kapadım actım yineaynı, yinede teşekürller.

Bir kere daha denedim ve sağlamasınıda yaptım. Bir youtube botuyla aynı videoyu yükledim ve Vide İşleniyor'da takıldı kaldı. Sonra tekrar aynı videoyu manuel yükledim ve oldu. Sanırım tespitim doğru. YT Botlarının'da sunucu ip'lerini refreshlemeleri gerekli.

---------- Mesaj saat 22:23:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:08 civarında gönderildi. ----------

ben yaptım modemi kapadım actım ama yine aynı . tarayıcıyıda kapadım actım yineaynı, yinede teşekürller.

:( umarım kısa sürede çözülür sorun hocam.

Bir kere daha denedim ve sağlamasınıda yaptım. Bir youtube botuyla aynı videoyu yükledim ve Vide İşleniyor'da takıldı kaldı. Sonra tekrar aynı videoyu manuel yükledim ve oldu. Sanırım tespitim doğru. YT Botlarının'da sunucu ip'lerini refreshlemeleri gerekli.

Dns cachelerini yenilemeyle bunun hiçbir alakası yok, Youtube botu dediğiniz zaten sizin ip adresinizden işlem yapmıyor botun hostingini kullanıyor haliyle bazı videolarda sorun olabiliyor.

Dns cachelerini yenilemeyle bunun hiçbir alakası yok, Youtube botu dediğiniz zaten sizin ip adresinizden işlem yapmıyor botun hostingini kullanıyor haliyle bazı videolarda sorun olabiliyor.

Ben de onu diyorum. Botun hostingini kullanıyor. Ben ip Refreshledim oldu, acaba sorun düzeldimi diye botta denedim olmadı. Aynı video aynı kanal. Bu yüzden yazdım onu.

Ben de onu diyorum. Botun hostingini kullanıyor. Ben ip Refreshledim oldu, acaba sorun düzeldimi diye botta denedim olmadı. Aynı video aynı kanal. Bu yüzden yazdım onu.

Sonuç olarak youtube'nin sistem güncellemesi vs. bununla bir ilgisi yok, tarayıcı ile 100er video sorun yaşayan varmı ?, bot kullananlarda bu sorunun olması zaten çok doğal, botun bulunduğu hostingden kaynaklanıyor çünkü kişiye özel bir bandwidth bulunmuyor ve botu tek kullanan kişi olmadığı kesin :) vds-server vs. bunlarda bandwidthde sorun olmadığı için sıkıntı olmuyor :)

Sonuç olarak youtube'nin sistem güncellemesi vs. bununla bir ilgisi yok, tarayıcı ile 100er video sorun yaşayan varmı ?, bot kullananlarda bu sorunun olması zaten çok doğal, botun bulunduğu hostingden kaynaklanıyor çünkü kişiye özel bir bandwidth bulunmuyor ve botu tek kullanan kişi olmadığı kesin :) vds-server vs. bunlarda bandwidthde sorun olmadığı için sıkıntı olmuyor :)

Peki bende niye düzeldi :D En iyisi deneyenlerde oluyormu olmuyormu görmek.

iptal edip yeniden yüklemeyi mi deneyelim yoksa işleniyordayken düzelir mi acaba

Peki bende niye düzeldi :D En iyisi deneyenlerde oluyormu olmuyormu görmek.

ayrıntılı bi şekilde anlattığımı düşünüyorum yok ben doğruları değil şans dünyasında yaşamak istiyorum diyorsan senin seçimin ;)

Öncelikle başlat>çalıştır>cmd diyoruz ve ms dos ekranına giriyoruz. çıkan ekranda ipconfig/flush dns yazıyoruz. Sonra ms dos penceresini kapatıp ufak bir video ile deneme yapın, eğer olmassa tekrar üstteki işlemi uygulayın ve modemi 1 dakikalığına kapatıp açın. Muhtemelen sorun çözülecek.

dipnot: İnternet bağlantınız ile sorunların çözülmesi için modeminizin son yarım saattir açık olması gerekiyor,Modemin açıksa 1i, Kapalıysa 2yi tıklayınız.

videoyu yükleyin 1-2 saat sonra işleniyor. normalden geç işleniyor sadece başka bir sorun yok.

düzeldimi arkadaşlar ona göre yükleme yapayım

düzelmiyor %50 de takılıp kalıyor tamamen yükleniyor videolar ama %50 de takılıyor
video yöneticisine gelmiyor videolar iptal ediyorsun belli süre sora geliyor video yöneticisine ama işleniyor yazıyor bu sefer

Vps den atınca sorun yok elle atınca yüklenmiyo evden

vpsden atıyorum sorun devam ediyor kafayı yiyeceğim çözümü yok bu saçma durumun

---------- Mesaj saat 20:12:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:33:54 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar lütfen sorunu çözebilen nedenini bilen var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri