Video izlenimi için bir kaç taktik

merkezi haber

Yasaklanmış
Herkeze selam ve günaydınmı tünaydınmı olur ondan çübkü az önce kalktım :)
bilenler biliyor bu işte yeniyim bugün 9.günün içine girdik ama bir kaç şey paylaşmak istedim şimdi daha tecrübesizsin diyenlerde olabilr ama bunları denemek isteyenlerde olabilir şöyle 3 resimle konuya başlayayım

abone sayımı önce kasmaya çalşıtım ama 12 tane kasabildim ve sonra şunu düşündüm boşa kasıyorum çünkü bana benim konularımla ilgilenen aboneler gerek bunu nasıl bulabilirim diye düşünürken aklıma facebook geldi ve kanalımı facebookda dagıtmaya başladım diyelimki dizi paylaşımı yapıyoruz o sayfanın konularını buldum sallıyorum lost dizisi diyelim

facebook da lost yazıyorum ve çıkan en iyi üyeye sayip 5 sayfayı seçiyorum ve önce kanalımı sonrada bir videomu paylaşıyorum hem sayfaya yazıyorum hemde sayfanın gönderilerine yorum yapan kişilerin altına yanıt olarak yazıyorum her sayfada 5 reklam yaptım

abone sayım bu şekilde yükseldi ve bunu 3 gün önce yapmaya başladım ve gayette başarılı bana göre tabi başarı her keze göre farklıdır. ve halen yükselmeye devam ediyor

sonra 4 hesp açtım facebookda çünkü bazıları ceza yiyor paylaşım çok yapınca bu işlemi yapmaya devam ettim ardından twiterde hesap açtım yine lost dan örnek verelim onu yazıp arattım onla ilgili #Lost gibi yerlerde bunu yazıp ardından video mu koyup yayınladım bunu 100 kere tekrarala dım belli aralıklarla ve kaynak olarak youtubenin kendisini seçtim orası yığınla kaynak hazine dolu bu video 3 yıl önce paylaşılmış ama 2bin gösterimi geçememiş ve şuanda 3 gün içinde videomun gösterim sayısı

bide şuna açıklama getireyim etiket konusuna ben sadece video ile ilgili 4 etiket koydum ve hiç bir açıklama yazmadım

yani buna göre izlenim kazanmadım
bide şuna dikkat ederim diyelimki youtube yi fransız ülkesi olarak kulanıyorsunuz fransız videolarının içeriginde değişime gitmedim sadece başlıklarına tek bir şey ekledim sonuna çince son video yazdım google onu çinceye çevirdim videonun sonuna bu kelimeyi ekledim malum orda insan sayısı fazla hem fransa hem çin izlemeye başlıyor ve her 5 dakikada bir bildirim geliyor şu yorum yaptı şu videonu paylaştı diye düşünün kaç yıl öncesinin videosu 2bini geçememiş

sonra diger kurala uyuyorum

hangi ülkeye çalışıyorsam ben hiç yerli çalışmadım diyelimki italyaya çalışıyoruz bu siteden
Türkiye'de su anda saat kac, Türkiye icin zaman ve hava durumu bilgisi

italyanın saatini kontrol ediyorum genelde onlarda gece 3 veya 4 iken ben paylaşım yapıyorum yada onlarda sabah 9 veya 12 arası paylaşım yapıyorum aramada bugün veya son saatte çıksın diye şunu düşünüyorum ben onlrda gece iken paylaşım yaparım onlar sabah iş arası yada sabah kalkar öglen falan bakarlar diyorum bu işlem şuanda bende çok güzel işliyor bu verdigim video gibi sayfamda 17 tane video var ama onlar daha 10 bine yeni geldiler

Faydalı bilgiler,emeğinize sağlık :)
benim de içinde oldugum bi konu,
iki hesabım yorum cezası aldı,
bir hesabımı da sayfalar engelledi (çoğu sayfa)
ben de bir ipucu vereyim ;
Addmefast ile kredi kasın yorumunuzu beğendirin,
en üste çıksın 1m300k lık sayfa dan yaklaşık 10k hit alırsınız ;)

addmefast de yorum beğendirme var mıydı youtube a.. izlenim , abone ve video beğendirme vardı en son girdiğimde..yorum beğendirmenin daha az tehlikesi olur eğer öyle bir özellik çıktıysa

şey çok güzel oluyor mesela rihannanın en çok izlenen videosuna rihanna şunu yaptı diye yorum at video linkinide koy 20 hesabınla beğen onu en başta, herkes meraktan giriyor

---------- Mesaj saat 13:37:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:36:20 civarında gönderildi. ----------

Eline sağlık faydalı bilgiler :)

Addmefast'de youtube yorum beğendirme yok sanırım . Bilen var bize ise de öğretebilir . Bilgi paylaştıkça çoğalır değil mi :)

şimdi aklıma geldi de çinde youtube engelli değil miydi..

şimdi aklıma geldi de çinde youtube engelli değil miydi..

bir ara türkiyede engel koymuşlardı herkez tunel diye bir şeyden giriyordu engelli olsa bile adamlar herşeyin sahtesini yapıyor yine izlenir :)

---------- Mesaj saat 18:11:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:45 civarında gönderildi. ----------

Bu arada arkadaşlar gelen mesajlar çok fazla şuna bir açıklama getireyim lost dizisini paylaşmıyorum orda lostu örnek verdim ve şunuda unutmayın ne paylaşırsanız paylaşın ama içerik ingilizce olsun çünkü ingilizce bir dünya dilidir ve her ülkede kullanılır buna özen gösterin

madem paylaşımcılık.sonuna kadar olsun lütfen..

diyorsun ki addmefast ile youtube yorumunu beğendirin..öyle birşey yok orda..yine de net konuşmamak için hani nasıl oluyor soruyoruz..cevap vermiyorsun online olduğun halde alıntılamışım bildirim de geliyor..
neyse diyoruz mesaj atıyoruz..''bilmiyorum araştır bulursun '' cevabını veriyorsun..
eyvallah forumda şimdiye kadar güzel paylaşımlarına rastladım ama bu hareketi sana hiç yakıştıramadım.

milletin videolarını beğeniyorum 63 puanım oldu.Kendi videomu nasıl paylaşıcam? ve bu durum youtube ban yol açar mı?

madem paylaşımcılık.sonuna kadar olsun lütfen..

diyorsun ki addmefast ile youtube yorumunu beğendirin..öyle birşey yok orda..yine de net konuşmamak için hani nasıl oluyor soruyoruz..cevap vermiyorsun online olduğun halde alıntılamışım bildirim de geliyor..
neyse diyoruz mesaj atıyoruz..''bilmiyorum araştır bulursun '' cevabını veriyorsun..
eyvallah forumda şimdiye kadar güzel paylaşımlarına rastladım ama bu hareketi sana hiç yakıştıramadım.

hiç bi cacık anlamadım bu yazdığından.addme fast hiç kullanmadım ama yorum beğendirme sorduğumda xSnox diye bi üye vardı bana addmefasti önermişti.
günde kaç alıntı geliyor biliyor musun? 20 kişi mesaj atıyor + skype'den arkadaşlarla konuşuyoruz sürekli hangi birine yetişeyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri