Video izlenmeye başladıktan sonra çıkan sarı işaret

• Kullanıcı severall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

severall

Kayıtlı Üye
Bu alllahın belası şeyin bir çözümü var mı ? Videoyu atıyorum yeşil yanıyor yayınlıyorum 5-10 dk sonra sarı yanıp itiraz istiyor.Daha önce 1-2 dk sonra sarı sanıyordu itiraz edince yeşil oluyordu iyice gına geldi valla bıktım

hocam videoları render alıyorsan logo koymayı dene.

Bu alllahın belası şeyin bir çözümü var mı ? Videoyu atıyorum yeşil yanıyor yayınlıyorum 5-10 dk sonra sarı yanıp itiraz istiyor.Daha önce 1-2 dk sonra sarı sanıyordu itiraz edince yeşil oluyordu iyice gına geldi valla bıktım

Bence çıktığı zaman incele diyorum sonra özel resim ekliyorum ertesi güne geçiyor

hocam anti etiketler kelimeler var bildiğim kadarı ile sanırım onlara takılıyorsunuz . etiketlendirmeden belli bir süre bekleyip deneyin isterseniz.
Etiketler normal kelimeler ama etiketlerden olması çok yüksek bir ihtimal başka seçenek yok
Bence çıktığı zaman incele diyorum sonra özel resim ekliyorum ertesi güne geçiyor

Destek ekibi bana liste dışı yükle 10k üstü abonen olduğu için manuel inceleme yaparız dedi yeni video attım 21 saat oldu incelemediler.Etiket kullanmayacağım, normal sözcükte olsa sıkıntı çıkartıyorlar

Allah bunların bir kere belasını versin video saatlerce yeşil yayınlayınca sarı oluyor çıldırtsınız yapacağınız işe sizin... ota boka yeşil özgüne sarı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri